Звездни компромати - 178 част

• 59 280
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Цитат
aq8p7d68

Оливие на Холи Бери се е барнал, като селски бек от близкото минало  Joy Той сигурно човека е облечен в супер скъпарски дрехи, ама с това якенце- кожено, с плетени ластичета, с тия шпицарки и подгънати дънки, направо ме върна в 88- ма година  Joy

# 316
Цитат
aq8p7d68

Оливие на Холи Бери се е барнал, като селски бек от близкото минало  Joy Той сигурно човека е облечен в супер скъпарски дрехи, ама с това якенце- кожено, с плетени ластичета, с тия шпицарки и подгънати дънки, направо ме върна в 88- ма година  Joy

Ахахха....вярно,сега се загледах  Laughing Ама пак ми е готин  Heart Eyes
А Холи Бери няма ли малко по-различни обувки?Все е с някакви лепки, и щръкнали пръсти  Rolling Eyes

# 317
Успях да прегледам последните 2-3 стр., не открих инфо за Филипчо, та......

http://woman.---/n/tedi-velinova-i-dr-enchev-pokazaha-bebeto.25573.html - Теди Велинова и д-р Енчев показаха бебето

# 318
# 319
Не знаех, че бившата адреналинка Жана се е омъжила. Красива булка е!

Скрит текст:

# 320
  • Бургас
Успях да прегледам последните 2-3 стр., не открих инфо за Филипчо, та......

http://woman.---/n/tedi-velinova-i-dr-enchev-pokazaha-bebeto.25573.html - Теди Велинова и д-р Енчев показаха бебето

Нещо не ме умиляват. Велинова прилича на по-малката сестра на Бат Арни с тази огромна долна челюст и обратна захапка, а д-р Енчев има физиономия на умствено изостанал.

# 321
  • In The Middle Of Nowhere
А д-р Енчев има ли деца от първият си брак?

# 322
Цитат
aq8p7d68

Оливие на Холи Бери се е барнал, като селски бек от близкото минало  Joy Той сигурно човека е облечен в супер скъпарски дрехи, ама с това якенце- кожено, с плетени ластичета, с тия шпицарки и подгънати дънки, направо ме върна в 88- ма година  Joy

Ха-ха верно че е като на сгоден циганин брат му! Особено обувките-къртят!

# 323
  • софия
А д-р Енчев има ли деца от първият си брак?
Не.

# 324
miss_july бих казала на по-малкия брат на бат' Арни  hahaha

# 325
  • София
miss_july бих казала на по-малкия брат на бат' Арни  hahaha
Joy  Peace
И още 50 операции да си направи Велинова, няма да я спасят от натуралния й облик.

# 326
  • Tам през Атлантическия океан
Колко тъпа трябва да е тая на 41год.!!!
отива на лекар за болки в стомаха и се оказва бременна 15 часа по късно ражда  Shocked
http://www.mirror.co.uk/news/real-life-stories/woman-goes-gp-thi … g-stomach-2103361

На мен не ми е странно, че е бременна, а че има човек, който може да се престраши да си легне с нея да я забремени  Sick

Много грозно изказване  Tired

# 327
  • Бургас
miss_july бих казала на по-малкия брат на бат' Арни  hahaha
Joy  Peace
И още 50 операции да си направи Велинова, няма да я спасят от натуралния й облик.

Брат, сестра - то тази толкова на нищо не прилича, че и полово не може да я определи човек.

Ако имаше услуга "шкурене на долна челюст" по клиниките сигурно можеше и да замяза на жена. За момента обаче прилича на уродлив булдог. Ще има да разревава горкото дете доста често. Няма да му стигат коликите на детето и ваденето на зъби, че да му се вре и тази с фейса си.

# 328
Аз наистина не мога да си обясня как този естет Енчев можа да си хареса точно нея  Shocked Олицетворението на несполучливата пластична хирургия  Rolling Eyes .Първо мислех,че я е приел като предизвикателство,но пък досега нищо не й е правил по физиономията Thinking

# 329
Само хората с перфектни данни ли могат да имат деца?

...Ще има да разревава горкото дете доста често. Няма да му стигат коликите на детето и ваденето на зъби, че да му се вре и тази с фейса си.

Rolling Eyes
За всяко дете майка му е най-добрата и красивата, независимо как изглежда, така че не го мисли.

Явно доста ви дразни тази двойка...

Аз наистина не мога да си обясня как този естет Енчев можа да си хареса точно нея  Shocked Олицетворението на несполучливата пластична хирургия  Rolling Eyes ...

Химия. Красив за един е грозен за друг, и обратното.

Общи условия

Активация на акаунт