Звездни компромати - 178 част

• 59 280
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Не се сърди, човече, просто се майтапим  Peace
Никой не е перфектен.

# 331
  • Sofia
Преди два месеца случайно видях въпросната Велинова наживо. Изненадах се приятно, по снимки изглежда доста ръбеста, а наживо ми се стори много приятна. Беше доста бременна, но изглеждаше красива.

# 332
Не се сърди, човече, просто се майтапим  Peace

Така де. Но представи си да прочетеш подобен майтап за теб и твоето дете в нета...
Бе, кофти ми се струва, конкретно за момента, в който са станали родители Peace

# 333
miss july, по едно време ми беше забавна, но напоследък изказванията ти са откровенно просташки  Rolling Eyes

# 334
  • Бургас
За бебето нищо лошо не съм написала. Смяхме се на майка му.
За човек, който постоянно се надсмива над себе си /включително претрепвайки се на улицата/, не мисля, че съм казала нещо кой знае какво, още по-малко просташко.
Хората имаме различен хумор. Всеки е свободен да ми подминава постовете  Peace

# 335
 Simple Smile

Последна редакция: чт, 01 авг 2013, 11:52 от Шушон

# 336
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мир, мииир, моля Joy
И красота- Джош Чарлс на обяд в НЙ

# 337
  • София
Джой, от снимките ли е, ама тоя никак не ми е красив  Joy

# 338
На мен този ми е по-грозен от Теди Велинова примерно  Crossing Arms или ти се шегуваш за красотата  Wink

# 339
Джой, от снимките ли е, ама тоя никак не ми е красив  Joy

Точно това си помислих, ама може и така да е излязъл   Laughing

# 340
# 341
Маша пробва сватбени менюта:

Скрит текст:
Половинката на Григор Димитров - Мария Шарапова, се похвали пред последователите си в "Туитър", че опитва различни храни за сватбено меню. "За първи път съм на дегустация на сватбени менюта и се чудя защо не ме канят на повече такива! Това е скритият ми талант!", написа руската тенисистка в социалната мрежа. След подобен пост, разбира се, веднага започнаха спекулации дали тенис двойката не е решила да вдигне сватба, но това нещо, за което може на този етап само да се гадае.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?id=440314

# 342
  • вятър в маслините, вятър над хребета
 Joy
Аз го харесвам, понеже му харесвам героя в "Добрата съпруга". Но да, не е точно Брад Пит Grinning.
Хайде втори опит- Фасбендер достатъчно красив ли е за мирен призив Joy

# 343
Adriana Lima

# 344
Маша пробва сватбени менюта:

Скрит текст:
Половинката на Григор Димитров - Мария Шарапова, се похвали пред последователите си в "Туитър", че опитва различни храни за сватбено меню. "За първи път съм на дегустация на сватбени менюта и се чудя защо не ме канят на повече такива! Това е скритият ми талант!", написа руската тенисистка в социалната мрежа. След подобен пост, разбира се, веднага започнаха спекулации дали тенис двойката не е решила да вдигне сватба, но това нещо, за което може на този етап само да се гадае.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?id=440314

Снимката е опреди 2 седмици.

А за текста, тя им пуска трохичка и "журналистите" вече съчинили цял роман,
неслучайно ПР академията на IMG има клон в тенис-академията на Болетиери  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт