Звездни компромати - 178 част

• 59 280
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
# 376
# 377
  • София
Рийз  Уидърспуун  разделила се е с агента си, с който е работила цели 19 години, и който до огромна степен е "виновен" за нейния успех в Холивуд

Опра  Уинфри

Хайди  Клум

Джулиън  Хъф

Кирстен  Дънст

Аманда  Сейфрид

Кейт  Хъдсън

Дженифър Анистън по време на снимки  1  2

Ева Лонгория с възлюбения си  1  2  3  този изобщо не ми вдъхва доверие  Crazy

Роузи Х.Уайтли  топлес за фотосесия

Джесика Симпсън

Сара Джесика  Паркър

Стивън Тайлър  1  2  3  прилича ми на дърта циганка

# 378
Аууу, какъв палавник бил този Simon Cowell!  Crazy

http://www.imdb.com/news/ni55993175/?ref_=hm_nw_tp_t4

явно това е мацката

# 379
  • София
Този Саймън ми е доста неприятен, не знам защо - някакъв палав стар ерген го раздаваше години наред.
Между другото днес страшно много внимание му е отделено по жълтите медии.
Има и доста компрометиращи папарашки снимки. Например как той, приятелят му и тази, забременената от него, са на яхта. Мадамата гали Саймън по главата, а мъжът й тъкмо се появява отнякъде и ги хваща в крачка. Малко заплетено става, но наистина идиотски любовен триъгълник.
Ето яхтата и нерагламентираните ласки  Laughing

# 380
Т.е. тя е женена ,но е бременна от Саймън и всички заедно са на една и съща яхта,по едно и също време Thinking
 Crazy

# 381
  • София
Т.е. тя е женена ,но е бременна от Саймън и всички заедно са на една и съща яхта,по едно и също време Thinking
 Crazy
А, не. Тези снимки от яхтата са отпреди година и половина. Тоест мадамата явно от доста време си е имала заигравка със Саймън. То лошо няма, ама е накак кофти да го правиш точно с приятел на мъжа ти. Тази година, март месец, Саймън и палавницата пък били изловени само двамката в една кола, след като са ходили на театър. И сега положението било много комплицирано, щото хем са щастливи, че ще стават родители, хем са гузни заради самата ситуация и съпругът/приятел-рогоносец.  Mr. Green

# 382
  • Варна
А, на мен ми прилича на тройка спатия Simple Smile.

Нейните пръсти са в косата на този Саймън, докато съпругът й е на 5м. от тях.

# 383
Нещо такова Simple Smile
Ама и той няма да е много таман, иначе ще вземе ли Сашето? Тя от младини си е кукумицин  Mr. Green

Историята е,че той е бил в германско дълго време и изобщо не е бил наясно каква кукувичка е Сашето.И просто си я харесал на въпросното парти без да подозира каква скрита лимонка е  Mr. Green

# 384
Аз съм фенка на Сашка.  И интервютата и обичам да чета/слушам.

# 385
  • София
Този Саймън ми е доста неприятен, не знам защо - някакъв палав стар ерген го раздаваше години наред.
И на мен, гледала съм X-factor, има кофти държание, според мен. А до преди няколко месеца се задяваше с Кармен Електра. Явно е бил на много столове, но такива като него, никога не падат на земята Crossing Arms WhistlingЩото винаги ще се намерят фенки на милионите му ooooh!
Аз съм фенка на Сашка.  И интервютата и обичам да чета/слушам.
Хихи, Сашка с много почитатели Laughing, тъкмо се дивях на съществуването на подобна 'звезда'. Аз я подминавам, малко ми е в повече перхидрола, червените устни, късите поли и циците Crazy
Да си оправим настроение с това Миранда и Флин много им се радвам още
Дженифър Лоурънс кадри от нов филм отново с Брадли Купър тук е и Крисчън Бейл
още една страхотна целуваща двойка
Катрин Хейгл на пазар с мама и сп. Воуг

# 386
# 387
А ти замисляла ли си се защо в темата постоянно се критикуват разни известни личности и то заради пълни глупости от сорта на целулит, жълти зъби, къси крака и пр. Може и да съм прекалила малко в изказването си, но не мога да съм безразлична към тотално занемарени жени. Сигурна съм, че ако питате мъжете ви какво мислят за госпожата от въпросната статия, ще ви отговорят като мен. Предполагам не само АЗ я намирам за непривлекателна.

П.П. Ако една жена изглежда така мъжа й може да я обича, но определено няма да я харесва. На мен не ми е достатъчно само да ме обичат.

ок, бъди красива и щастлива

клада никой не спрята, както една съфорумка се вживя, говорим си и както на едни са им чудни занемарените жени, така на мен са ми странни жените, които с такава ненавист се чудят как на други мъжа им си ляга с тях...

какво да се прави, светът е шарен - грозни, красиви, смахнати, всякакви има, а в случая мъжът явно е мазохист, защото прави секс с грозна жена (не вярвай, но надали в неговите очи е такава), но все пак го прави, нали Grinning

п.п. то и аз имам остър език, не говорим за това

# 388
  • София
Мис Джули за съжаление е осъждана за думи и мисли, които повечето от нас удобно си премълчават.   Peace Нищо злобно и невярно няма в това, което пише.

# 389
Мис Джули за съжаление е осъждана за думи и мисли, които повечето от нас удобно си премълчават.   Peace Нищо злобно и невярно няма в това, което пише.

До някъде съм съгласна, само че, аз мисля, че за всеки влак си има пътници, както се казва

Общи условия

Активация на акаунт