Звездни компромати - 178 част

• 59 280
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • В Космоса
То пак е въпрос на възприятия - за някои откровеност, за други липса на възпитание. Wink

# 406

Не ми е приятно и лесно да го призная, но на мен също ми се е случвало като видя някоя жена, да ми мине същата мисъл през главата, както и като видя дебел, мазен мъж, с провиснало шкембе, да си помисля как има жена, която си ляга с него.
Освен ако не е Делян Пеевски ...тогава на как и защо има логичен отговор. Mr. Green

# 407
  • София
Може пък да не е възпитана госпожица Юли, тя никъде не е твърдяла, че е Simple Smile
И какво й е грубото, че подлага на съмнение красотата на една жена, на която работата й е да бъде красива. Тя е манекенка - снима се ту тук, ту там и трябва да изглежда добре. Аз като не съм хубава - не съм манекенка и не се снимам по списания и т.н.
И на мен не ми харесва тази жена. Да са живи и здрави с бебето и мъжа си, но това няма да промени мнението ми, че не ми харесва и ми прилича на мъж.

# 408
  • София
Освен ако не е Делян Пеевски ...тогава на как и защо има логичен отговор. Mr. Green
Аз веднага се сещам за Флавио Бриаторе. Отвратителен ми е.
Ох, и онзи - дизайнер ли беше, какъв ли, дето приятелката му подмиваше задника и предника на една яхта.  Joy

Бионсе на парти  след концерт  на Джей Зи

Роби  Уилямс  поналял е бузки, едно време ми беше мнооого секси

Кармен  Електра

Тайра Бенкс се целува с младо гадже  по време на някакво шоу

Никол Шерзингер  пее националния химн  преди бейзболна среща

Силвестър Сталоун  с щерките

София Вергара  като блондинка

Ал Пачино

Дженифър  Гарнър

Стивън Спилбърг с жена си  в Италия

Емма Робъртс  и родителите й - Ерик Робъртс и Елиза

# 409
Учудвам се,че още не е изкоментирано - разделени или не са Николета и Валери Thinking
Обикновено има бърза ответна реакция на участниците.

# 410
Ох, и онзи - дизайнер ли беше, какъв ли, дето приятелката му подмиваше задника и предника на една яхта.  Joy
На Роберто Кавали.  Laughing

# 411
  • София
ТЯ, мерси за подсещането.   bouquet  Laughing

# 412
  • В Космоса
Може пък да не е възпитана госпожица Юли, тя никъде не е твърдяла, че е Simple Smile

Понеже аз подметнах за възпитание, да уточня, че лично мен грам не ме вълнува дали госпожица Юли го има. Просто констатирах двата варианта на възприемане на написаното. Ся, обаче, докато пиша и се светнах и за третия - моя. Laughing

# 413
  • София

Ша подмива я. И предника и задника са милиони. Представя си, че работи санитарка и готово. Просто е по- високо / ама много/ платена санитарка  Wink

# 414
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хайде да не е само Мис Джули невъзпитана, да покажа една жена, на която би и било полезно в професията да е красива, пък според мен хич не и се получава при все екип.
Дженифър Лоуренс, 1, 2, 3

# 415
  • Бургас
Хайде да не е само Мис Джули невъзпитана, да покажа една жена, на която би и било полезно в професията да е красива, пък според мен хич не и се получава при все екип.

Joy

# 416

На фона на Теди Велинова, тази ми е направо като принцеса  Laughing

# 417
  • В Космоса
И мен не ме радва особено с тази човчеста физиономия, но пък имам чувството, че е голяма свежарка. Crazy

# 418
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Що се смееш бе, Мис, като и видя потъналите в бузите очички, и изпитвам същите емоции като теб при вида на тедивелиновата челюст Whistling. Хора разни, критерии разни Mr. Green

# 419
  • Бургас
Що се смееш бе, Мис, като и видя потъналите в бузите очички, и изпитвам същите емоции като теб при вида на тедивелиновата челюст Whistling. Хора разни, критерии разни Mr. Green

Щото ме кефиш -  за това  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт