Звездни компромати - 178 част

• 59 280
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Кой им е спонсор на Блясък?

# 436
Спонсор е шеговито казано, но ако прочетеш статиите за Алисия как са написани и тези за Николета, ще разбереш, а и това на което лично станах свидетел в дискотеката на Коцето в Студентски град (преди съм разказвала) ... и те нещата се навръзват, че си пишат статиите не според факти, ами според симпатии.

# 437
# 438
По принцип Валери и Николета ги виждам в дългосрочен план заедно(пасват си идеално Mr. Green),но с оглед на това,че кариерата му е в застой ,а и двамата харчат със скоростта на светлината... Whistling

# 439
  • Tам през Атлантическия океан
Радина и Деян заснеха филм за любовта си  Wink

http://life.dir.bg/video.php?id=14605108

OMG  pletka

# 440
Тя е манекенка - снима се ту тук, ту там и трябва да изглежда добре. Аз като не съм хубава - не съм манекенка и не се снимам по списания и т.н.
И на мен не ми харесва тази жена. Да са живи и здрави с бебето и мъжа си, но това няма да промени мнението ми, че не ми харесва и ми прилича на мъж.

последно Laughing Теди Велинова и аз не я харесвам, иначе да са живи и здрави и да си се радват на челядта
лично аз с джули обсъждах отношението й към родилата без да знае, че е бременна, защото видиш ли как могъл мъжът й да си ляга с нея - явно не си следила добре разговора

п.п. четох, че Николета е отрекла за раздяла, но дали го е писала тя - на страницата на Никол?

п.п.2 относно Дж. Лоурънс аз я знам от тук покрай оскарите, не й симпатизирам, а и не следя филмовите й изяви, дали има харизма и т.н., но откога една актриса трябва да е непременно красива?! айде, нова бомба Mr. Green

# 441
Спонсор е шеговито казано, но ако прочетеш статиите за Алисия как са написани и тези за Николета, ще разбереш, а и това на което лично станах свидетел в дискотеката на Коцето в Студентски град (преди съм разказвала) ... и те нещата се навръзват, че си пишат статиите не според факти, ами според симпатии.

Не се учудвай. То тук една съфорумка се изпусна, дали без да иска или нарочно, че пишела напълно съчинени статии за звезди под натиск "отгоре" - тя каза, че били шефовете ѝ. Тези шефове с кого и по какъв начин си имат работа, не се знае.

# 442
  • В Космоса
но откога една актриса трябва да е непременно красива?! айде, нова бомба Mr. Green

Бомба само в твоЙта глава. Grinning Никой не е казал, че трябва една актриса непременно да е хубава. Нали!? Wink

# 443
Според непотвърдена информация Кортни Кардашиян очаква третото си дете

Флоранс Уелч, и вчера

Джулия Стайлс

Леа Мишел

Марая Кери

# 444
  • вятър в маслините, вятър над хребета
но откога една актриса трябва да е непременно красива?! айде, нова бомба Mr. Green
Бомба само в твоЙта глава. Grinning Никой не е казал, че трябва една актриса непременно да е хубава. Нали!? Wink
Мне, не е, ама частта с "би и било полезно, без да е задължително" удобно се пропуска Joy. Все пак, бомба трябва да падне Mr. Green.

# 445

Не се учудвай. То тук една съфорумка се изпусна, дали без да иска или нарочно, че пишела напълно съчинени статии за звезди под натиск "отгоре" - тя каза, че били шефовете ѝ. Тези шефове с кого и по какъв начин си имат работа, не се знае.
Peace
Не се учудвам, то ми е ясно.. в България е така, особено жълтите издания, но като гледам и новинарските все натам клонят вече

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/603339_40 … _1662090406_n.jpg Венета: Правя си диамантено микродермабразио

Имам чувството, че диша чрез Николета
след като Николета писа за диамантите и Венетка веднага там... в друго студио, но за същата процедура

# 446
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Цък, отново Томик Heart Eyes
и мистър Гордън-Левит Crazy

# 447

Това първите и снимки след смъртта на Кори ли са?

# 448
# 449

Общи условия

Активация на акаунт