Звездни компромати - 178 част

• 59 280
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
 Joy
Хайде и аз ще пробвам един лотос на слънчевбрягския.

# 481
  • Tам през Атлантическия океан

Grinning

# 482
  • В Космоса
 Mr. Green

# 483
Поп фолк певицата от много време въртяла любов с танцьора

Райна и Светлин Димитров са отново заедно, пишат от Хот Арена. Пилето на поп фолка се оказа много добра в криенето на тайни. Райна заблуди всички като разтръби, че има връзка с кубинския танцьор Майкъл Фонтс. Това обаче се оказа параван за връзката на певицата със Светльо.

Според близка приятелка на поп фолк изпълнителката, Райна нарочно накарала фенове и медии да повярват, че върти любов с кубинеца, за да избегне нежелано внимание към себе си и истинската й половинка. Райна и Светльо подновили отношенията си след тазгодишното издание на “Денсинг Старс”.

Двамата отново се влюбили, но този път решили да пазят връзката си в тайна. Ето защо Райна изфабрикувала любовна афера с  Майкъл Фонтс. През това време тя си гледала живота с танцьора и се радвала на изключително топлите им отношения.

Според приятелката на пилето на поп фолка, Райна и Светльо били изключително щастливи. Двамата се държали като влюбени младежи и прекарвали всеки свободен момент заедно. Неприятно им било, че им се налагало да се крият. Двамата дори мислили за брак и се надявали да успеят да си кажат “Да” тайно. Сватбата била в плановете за близкото бъдеще и на двамата, разкрива близката на Райна.

# 484
# 485
  • В Космоса
Цитат
Райна и Светлин Димитров
Аз помислих, че Светльо Витков, бье... Тоз Димитров не го знам.

# 486
  • Tам през Атлантическия океан
А Светльо Витков има ли си жена/приятелка  Rolling Eyes

# 487
# 488

Виктория - усмихната Simple Smile Рядка находка, предвид последните й снимки. Харесва ми много тук Simple Smile

# 489
Усмихната е, защото снимката е лична и не я е снимал някой папарак.

# 490
  • Варна

Разгеле! Най- сетне да покаже малко емоция. Simple Smile

# 491
  • София
Ахахаха, каква двойка биха били Райна и Светльо от Хиподил.  Joy
Иначе не бих изхвърлила Светльо Димитров - много е сладък и секси, че и младичък. Райна с колко годинки му е кака?

Анджелина Джоли  отлита от Сидни  била е там за 24 часа със сина си Пакс

Роузи Х.Уайтли  очевидно без сутиен  но пък добре й стоят  Grinning

Тамара Екълстоун  с мъжа си

Петра  Екълстоун

Рийз Уидърспуун  и тя ми е от любимките-актриси, които хубаво се обличат

Тайра  Бенкс

Майли  Сайръс

Гуен Стефани и Гевин Росдейл

Майли Сайръс гнусно изглежда, но това е мъж, маскиран като голямо бебе

Дженифър Анистън и Джъстин Теру  на афтърпартито  на новия й филм  Дженифър  на самата премиера  с Ема Робъртс  и колегите

Оливия Уайлд с годеника си  2

Емма Робъртс

Тара  РейдРейд  и сбръчканото й коляно

Кати  Грифин

бременната Зара  Филипс  3

Джулиън Фъф  с майка си

Джулия  Стайлс  егати физиономията - прилича ми на булдог  Mr. Green

Селена Гомез  1  2

Кели Осбърн с годеника си

Анна София Роб с Иън Сомърхолдър

# 492
  • Варна
След тези снимки на Дженката, сигурно отново ще я спрягат за бременна.

Очаквам следващото лято всички, които се снимаха в поза "мост", да се увековечат в поза "челна стойка". Трябва да има прогрес, развитие и иновации!

# 493
  • София
На тази снимка на Майли Сайръс едва не изплюх кафето на монитора си Simple Smile Е, що за отврат е това????

Сбръчканото коляно е много добро попадение  Laughing

# 494
... отколкото как Деян влачи Радина от колата Stop

Аз понеже не изтраях да изгледам цялата простотия, но ти ме заинтригува с описанието по-горе, дали съм пропуснала нещо важно?  newsm78
Щото като видя на Р. Кардж. кравешкия поглед и бързам да се оттърва от гледката по възможно най-бързия начин  Stop

Общи условия

Активация на акаунт