Звездни компромати - 178 част

• 59 272
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • Montana

Плевнелиев ?  newsm78

Последна редакция: нд, 04 авг 2013, 00:55 от desinik

# 616
  • До морето
Очевидната прилика между новият възлюбен на Алисия и Ники Михайлов обяснява тъпите постове във фейса направени от Венета преди има-няма 2 седмици, че "са пак заедно, седят на една маса през мен". Да вземе да си сложи очила, че то на нейните 60 и косур години дето не й личат Joy ooooh!

Аз пък не виждам прилика  Rolling Eyes И Николай Михайлов харесвам визуално, но Малък Сечко е далеч по- готин  Laughing! Има напредък от Валери насам все по- хубави си ги избира, браво на Алисия  Laughing

# 617
.

Поздравления за Алисия,за пръв път съм очарована от избора и.
за какво става въпрос

# 618
.

Поздравления за Алисия,за пръв път съм очарована от избора и.
за какво става въпрос
За този става въпрос:

Според мен пак не си е взела поука, че явно с по-млади няма да я бъде.Поне при нея.Трябва й улегнал и стабилен мъж.

# 619
  • Пловдив
Тая гъзарка видяхте ли я... Laughing https://www.facebook.com/photo.php?fbid=408266612613261&set= … ype=1&theater

и коментара и...Кой прави сега барбекю, ааа??  Whistling

# 620
  • Варна
Май преди да сложи пържолите на барбекюто, си е опекла първо лицето на него.

# 621
.

Последна редакция: нд, 04 авг 2013, 13:30 от ColdAsIce

# 622
  • Viena
Ужасна е Винетка ooooh!

# 623
  • Бургас
Ужасно тъпа е.Дразнещо тъпа и проста с огромно самочувствие.
Иначе е симпатяга в лице.

# 624
# 625
Оххх, каква съм патица, къде съм си постнала коментара от 90-дневната  Tired Някой ще ме докладва ли, за да ме истрият, защото аз май не мога сама. Не искам да оставам патешка следа в историята  Laughing

Извинявам се!!!

# 626
  • София
Оххх, каква съм патица, къде съм си постнала коментара от 90-дневната  Tired Някой ще ме докладва ли, за да ме истрият, защото аз май не мога сама. Не искам да оставам патешка следа в историята  Laughing

Извинявам се!!!
Натисни си Редактирай на мнението, изтрий го и остави . например, защото не може да се изтрие изцяло  Peace

# 627
Очаквам в най-скоро време и Ники Михайлов да се похвали с ново гадже. Whistling

# 628
Преслава като от малцинствата е

# 629
Очаквам в най-скоро време и Ники Михайлов да се похвали с ново гадже. Whistling

Е тя Алисия не се е похвалила официално, не сме виждали нейни снимки с новия мъж, така, че още не се брои.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт