Турмалинов клин?

• 14 599
  • 8
  •   1
Отговори
Бих искала да попитам съфорумничките, дали сте чували за този вид клин? Моля, ако има дами, които имат мнение от първо лице, няма значение дали е от личен опит или на някоя позната, нека да сподели Simple Smile Не бих искала да пускам линк, за да не е реклама на определен сайт...

# 1
В темата за целулита една майка споделя,че вижда ефект след 8-10 дни употреба на този клин успоредно с антицелулитно масло от Икаров Peace

# 2
Ами аз вече го имам и като започна да го нося, ще пиша резултати Simple Smile

# 3
Здравейте, да побутна темата, дали има резултат от този клин? Thinking

# 4
И аз да побутна темата - има ли отзиви вече на някоя мама, която го ползва? Мисля си, че сега е идеалният период да се подноси такъв клин, но ако има ефект, разбира се Simple Smile

# 5
Извинявам се за късните отговори...   bouquet
Не, няма абсолютно никаква файда от тези клинове!!! Мазах се, масажи сутрин, обед, вечер... Напразно хвърлени 35 лева... Даже 2 седмици и спях с него... С извинение ми лепна на гъза и пак  нямаше резултат...
Може да не съм случила на оригинален, а на менте, но това е моят опит...

# 6
Аз се отказах да купувам. Смятам да си продължа със спорта и до колкото ми е  възможно по-здравослновно хранене. За жалост чудеса с отслабването без усилия не стават ... Confused

# 7
То ако беше лесно отслабването с тези "иновативни" решения, нямаше затлъстяването да е бичът на 21 век...
Браво, @steraki , умно решение си взела Simple Smile Аз се отплеснах и загубих с труд постигнатото и сега пак съм на линия Simple Smile Разучавам нови диети и мисля моят начин да е тае-бо... Simple Smile Дано не се отплесна пак Simple Smile
Успех Simple Smile

# 8
Успех и на теб, Ново мамче Simple Smile
Аз съм на пилатес и зумба... дано има резултати до лятото  Praynig

Клинчето да си го рекламират!  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт