Balea, Alverde, Catrice, Essence - 11 (Козметика от ДМ и Лили)

• 66 388
  • 705
  •   1
Отговори
# 660
Не казвам, че са лоши  Peace просто имам достатъчно такива Simple Smile

# 661
  • най-шареното място
Накратко - кремообразни имам много искам прахообразни защото имам база за сенки, с която стоят разкошно. Освен това искам да избегна блясъка и лъсването на кремообразните  Peace
Merci! Наистина за естествен вид, не са подходящи, особено ако имаш добра база.
Може ли инфо за тази прекрасна база? Ако искаш лично. Търся база.

# 662
  • София
Не казвам, че са лоши  Peace просто имам достатъчно такива Simple Smile

Просто казах. Има хора, които може би се интересуват. Ако беше насочено към вас, щях да съм цитирала мнението ви.

# 663
  • София
че точно тези нюaнси не сa нaмaлени, a сaмо един- кaфеникaв. Не го взех, a може би трябвaше?...

Мисля, че вчера писах, че само определени продукти на Катрис са намалени и тези, които са намалени имат етикет с колко процента е намаението, името на продукта и номера. В магазнините, където персонала добре си върши рабоата, тези етикети са поставени под самия продукт.

Последна редакция: вт, 27 авг 2013, 13:53 от nikolinanik

# 664
  • Варна
че точно тези нюaнси не сa нaмaлени, a сaмо един- кaфеникaв. Не го взех, a може би трябвaше?...

Мисля, че вчера писах, че само определени продукти на Катрис са намалени и тези, които са намалени имат етикет с колко процента е намаението, името на продукта и номера. В магазнините, където персонала добре си върши рабоата, тезиетикети са поставени под самия продукт.

Да бе, писа. Обаче, чак като ми посочиха как да се различава кои нюанси от определена категория продукти са намалени, чак тогава ми стана ясно. Иначе, въобще не се разбира.  Rolling Eyes

# 665
Момичета търся мнения за тези продукти ... искам нещо леко и тониращо, без блясък, лесно и бързо за нанасяне /без гъби и четки/. От сайта набелязах тези
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

По-склонна съм да взема нещо на Балеа, като че ли последния покрива по-голямата част от изискванията ми  Rolling Eyes  newsm78

# 666
На мен лично последното не ми понесе, изпъпчих се и така, не останах доволна.
На Алверде бих пробвала.

# 667
Момичета търся мнения за тези продукти ... искам нещо леко и тониращо, без блясък, лесно и бързо за нанасяне /без гъби и четки/.
.................................
По-склонна съм да взема нещо на Балеа, като че ли последния покрива по-голямата част от изискванията ми  Rolling Eyes  newsm78
Склонна си, ама не ти го препоръчвам. Когато го купих някога уж ми хареса, но е пълен боклук в сравнение с всичко останало, от този тип, което съм ползвала, с изключение на ВВ крема на Евелин, който е точно колкото този зле.
А и това Алверде, което си показала, не струва. То пък нищо не прави, все едно си се намазала с крем за лице и нищо друго.

# 668
Ок, препоръчайте тогава нещо друго. Rolling Eyes

А дали има някой, който да е изпробвал вече СС крема на Балеа

По принцип съм ползвала тониращия крем на Авон няколко години, тази пролет ББ на Нивеа.
Декоративна козметика ползвам само през студените месеци. През топлите  - нищо, само дневно кремче с фактор Simple Smile

# 669
от бб кремовете съм най-доволна от Гарниер за мазна кожа. От другите се опъпчвах. Бих пробвала ЦЦ на Микса. Някой да има мнение за него?

# 670
Аз ползвам ВВ на Гарние. Харесва ми!

# 671
А този СС крем на Балеа за какво всъщност е, не съм го виждала и ми е интересно ако някой го е ползвал да каже каква му е магията  Crazy

# 672
  • софия
ББна Гарние за мазна кожа явно е добро попадение, харесва ми и на мен. Peace
Има ли Алверде тоник, лосион за почистване на смесена кожа и крем такъв ми трябва, реших да пробвам козметиката им за лице, но не съм много наясно. newsm78

# 673
  • най-шареното място
Разгледай сайта. Много удобно са раделени. dm.de

# 674
deriel, за Балеа не мога да кажа нищо, тъй като техни тониращи продукти не съм ползвала, но няколко потребителки се оплакаха, че не са добри, макар и да не става въпрос точно за тези, които си посочила. За Алверде пък мисля, че само с пръсти може и да не се получи номера. Не знам този фон дьо тен, който си избрала какъв е точно, но аз в момента ползвам този в тубичката, пак е color & care и съм много доволна. АЗ обаче го разнасям с бюти блендъра на Ебелин тип яйце. С него става много лесно, че дори и бързо (като че му посвикнах). Някъде четох, че и с пръсти става, но при мен е много неравномерно разнасянето с пръсти на какъвто и да е фон дьо тен. Дори и тониращи кремове с пръсти не мога да разнеса добре, но не всички имат този проблем. Бих препоръчала този (стои леко като бб крем, но със сигурност трябва да има и крем под него, подходящ е за суха и нормална кожа според мен):

http://www.dm.de/de_homepage/alverde_home/alverde_produkte/produ … care-make-up.html

Общи условия

Активация на акаунт