Balea, Alverde, Catrice, Essence - 11 (Козметика от ДМ и Лили)

• 66 386
  • 705
  •   1
Отговори
# 675

Има ли Алверде тоник, лосион за почистване на смесена кожа и крем такъв ми трябва, реших да пробвам козметиката им за лице, но не съм много наясно. newsm78

Продукти за нормална и смесена кожа:

http://www.dm.de/de_homepage/alverde_home/alverde_produkte/produ … maleundmischhaut/

АЗ пък мисля да пробвам продуктите им за зряла кожа като ми свършат сегашните кремове. ТЕзи за над 30 години ми идват прекалено леки и недостатъчно подхранващи. Този за много суха кожа започна да ми е прекалено мазен, като че ми се пооправи малко кожата. Останаха тези за суха кожа и за зряла.  Rolling Eyes Като цяло ми харесват.

Много ми харесва безцветния гланц за устни на марката S-he stylezone, която се предлага в ДМ. Но никъде не мога да им намеря съставките. Някъде дали може да се видят? Миналата година ползвах техни пудри, много са хубави като консистенция, но нямаше достатъчно светъл номер за мен. Като ефект ми харесват, но не знам дали ще са с подходящи съставки за мен.  Rolling Eyes

# 676
А този СС крем на Балеа за какво всъщност е, не съм го виждала и ми е интересно ако някой го е ползвал да каже каква му е магията  Crazy

Това превежда  Гугъл
Скрит текст:
Концентрирана енергия красота: Effect Balea Beauty ефективно подобрява външния вид на кожата - и веднага придава на кожата кадифен чувство. A деликатен нюанс покрива от натъртвания дълготрайни. The SPF 20 предпазва кожата от слънцето предизвикана преждевременно стареене на кожата.

Перфектен външен вид само с едно действие: Balea Beauty Effect Cream CC придава на кожата гладка и добре сложен външен вид и светва на кожата. A деликатен нюанс покрива от натъртвания дълготрайни. Специалната формула комбинация изсветлява тъмните петна по кожата и нежно.
8IN1 & Cream Color Control:
1 Подобрява блясъка на кожата
2 Намалява пигментацията
3 Изсветлява тена на кожата на
4 Осигурява интензивна влага
5 Калъфи несъвършенства от дълготрайно
6 Намалява дълбочината на бръчките
7 Предпазва от свободните радикали
8 Изглажда кожата отвътре

The Beauty Effect природата CC Cream е веган.
Предполагам, че по скоро ще матира, от колкото да озарява,
Мисля, че ще пробвам, само да стигна до ДМ.

# 677
deriel  Hug от всичките качества на този СС мисля, че най ми допада това "5. Калъфи несъвършенства от дълготрайно"  Joy

# 678
  • София
deriel  Hug от всичките качества на този СС мисля, че най ми допада това "5. Калъфи несъвършенства от дълготрайно"  Joy
Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ааааа, жестоко!
Дайте да видя немският текст оригинал.

# 679
# 680
Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ааааа, жестоко!
Дайте да видя немският текст оригинал.

newsm03

# 681
Посмях се от сърце  Laughing

# 682
  • най-шареното място
Затова не превеждам към български:
5 Covers imperfections from long-lasting

# 683
  • София
5. Deckt Unebenheiten lang anhaltend ab
го превеждам буквално така:
5. Покрива неравностите продължително дълго

Но като замисли човек, това с калъфката има идея. Grinning

# 684
Е така де  Joy ама гугъл-преводача казва друго  newsm62

# 685
Toва от днес ,и други нещица си взех,но повечето са за дома.И подарък ми дадоха ,DM днес  имат РД .

# 686
  • Варна
Toва от днес ,и други нещица си взех,но повечето са за дома.И подарък ми дадоха ,DM днес  имат РД .
Какъв подарък ти дадоха, ако не е тайна Party

# 687
Душгел с аромат на ягода 50ml   на Балеа  Simple Smile ,но във всяка кутийка има различни неща .

# 688
  • Варна
Душгел с аромат на ягода 50ml   на Балеа  Simple Smile ,но във всяка кутийка има различни неща .
Значи на всеки клиент дават Party тъкмо мислех да мина от там днес, благодаря ти че сподели.

# 689
  • София
Има ли интересни неща в ДМ днес по случай рождения им ден?  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт