Balea, Alverde, Catrice, Essence - 11 (Козметика от ДМ и Лили)

• 66 422
  • 705
  •   1
Отговори
# 690
  • виртуално
Душгел с аромат на ягода 50ml   на Балеа  Simple Smile ,но във всяка кутийка има различни неща .
Значи на всеки клиент дават Party тъкмо мислех да мина от там днес, благодаря ти че сподели.
токущо пазарувах - нищо не ми дадоха  Crossing Arms

# 691
Аз съм в Де,но според мен това не би трябвало да има значение.

# 692
  • София
Аз съм в Де,но според мен това не би трябвало да има значение.

Да не би рождени ден да е за дадената държава?

# 693
  • София
Ами момичето пишеше от Варна, долколкото видях Wink. Може Варненският клон да празнува РД.
Сутринта бях в ДМ в БП Сф и на касата нищо по различно не ми се случи, от предишните ми посещения там. Поздравихме се, платих и така. Wink

# 694
  • Варна
Ами момичето пишеше от Варна, долколкото видях Wink. Може Варненският клон да празнува РД.
Сутринта бях в ДМ в БП Сф и на касата нищо по различно не ми се случи, от предишните ми посещения там. Поздравихме се, платих и така. Wink
Напротив, момичето което го написа пише че е от Хамбург... Rolling Eyes

# 695
  • София
Напротив, момичето което го написа пише че е от Хамбург... Rolling Eyes
О, да, права си!
Аз точно твоя аватар гледам, а ти си писала след нея веднага. ooooh!

Аааааа Германия е нещо съвсем различно! Naughty
Преди 2 години бях случайно в  Дортмунд за 20г ДМ в града. Е, подаръците бяха като при откриване на нов филиал тука. Wink

# 696
Много се извинявам ,че ви подведох,но си мислех ,че важи и за България.

# 697
Малко мнения за продукти:
Professional Silberglanz-Shampoo - матиращ шампоан. Измива прилично, без да премива/заплита. Дали е матирана косата след употребата му - не. Поне не и моята.
Professional Tiefenreinigung Shampoo - т.нар. дълбокопочистващ шампоан. Ползвала съм го два пъти. Не знам какво трябва да се случи след употребата му, защото го ползвах за първо измиване, за второ - друг шампоан. Разлика не видях - нито като усещане, нито като вид на косата.
Feuchtigkeits Haarmilch Mango + Aloe Vera - мляко за коса, един от хвалените продукти във форума. Ползвах го няколко пъти, леко ми е неикономичен, защото трябва да сложа щедро, за да има ефект, но определено леко омекотява и подрежда косата. За бързо приключване на ритуалите след измиване на коса е ОК.
Professional Glatt + Glanz Intensivserum - заглаждащ серум за коса. Още един форумски любимец. Харесва ми, въпреки, че всеки път ефектът след ползването му е различен. Веднъж косата е мека, лъскава, пригладена, на следващото ползване - такива хубави къдрици оформя, чак не е истина Laughing
Haaröl Mandel Argan - масло за коса. На този продукт, все още, не съм му открила оптималния начин на ползване. С малко количество (1-2 помпи) - не се усеща. А 3-4 изпомпвания - вече омазняват сериозно и "клечкосват" косата. Проби - и на мокра, и на суха коса. И не попива никак бързо ( в сравнение с Митик ойл, напр.). Ще се мъчим взаимно още малко Wink
Repair-Haarbutter Avocado Sheabutter - възстановяване на косата  с масло от ший, какаово масло и масло от авокадо. Супер странен продукт. Миризмата му е характерна за продуктите на алверде - специфична и неособено приятна, но за сметка на това - достатъчно силна. Консистенцията на това нещо е трудноопределима - бяла, твърда маса, която абсолютно не се усеща "маслена". Като се опиташ да гребнеш с пръсти от кутията "маслото" се начупва и разпада (е, чистиш си го после от пода на банята и...така). Според написаното на опаковката може да се ползва по два начина - като маска преди шампоана и като финиш, без изплакване. На суха коса - нанасянето е абсолютно невъзможно, освен, ако няма някой с шпакла наоколо, който да се опита да "замаже" "маслото" върху косата. На мокра коса не е кой знае колко по-лесно. Трябва доста търпение всяко късче "масло" да се  "разреди" с някакво друго ( ползвах рициново и арганово за целта) и с много внимание да се докара до състояние, което може да се размазва. С много инат - става. Равномерно нанасяне е почти невъзможно, а опит за ползване на гребен за целта си е чиста проба мазохизъм. Изключително неикономично. Кутията е 200мл, спокойно можех да я употребя на 2 пъти. Иначе се отмива сравнително лесно. Ползвах го два пъти, по този начин - косата ми не стана свръхжизнена, но пък перфектно свали мат-а, с който бях попрекалила. Като финиш, на измита коса - не съм пробвала, но май няма сила, която да ме накара да си причиня това нещо. Иначе заради състава  - ще си го доизползвам, колкото и да е гадно Mr. Green
Enzym Peeling-Maske - маска за лице. Харесва ми, след употребата й чувствам кожата на лицето си някак още по-чиста и освежена.
NATURKOSMETIK Hand-Peeling -  пилинг за ръце. Омекотява кожата и изчиства леки излющвания. Харесва ми, но не чак толкова, за да го купя втори път.
Fußbutter Pinie Shoreabutter- масло за  суха кожа на краката. Не е лошо, но твърдо не прави "сухата и груба кожа на краката отново еластична, мека и нежна", както обещава производителя. Мисля, че за зимата ще е по-добро, ако изтрае дотогава, де.
To be continued...

# 698
Взех си това кремче
Скрит текст:
от тази серия съм що годе доволна по отношение качество-цена, не покрива хич ама па мирише приятно и добре хидратира иначе мазната ми кожа Simple Smile за 5 лв толкова

# 699
  • най-шареното място
Ензимната маска съм я набелязала. Съставът е хубав.
Лимитираното масло на алверде за тяло с пъпеш твърдо ли е?
А това с макадамия?

# 700
Взех си това кремче
Скрит текст:
от тази серия съм що годе доволна по отношение качество-цена, не покрива хич ама па мирише приятно и добре хидратира иначе мазната ми кожа Simple Smile за 5 лв толкова

Търсих, търсих и в сайта не го откривам. Какво пише в превода му?

# 701
deriel преписвам ти го директно от кутийката без гугъл - преводач  Grinning Hug та "Тонираш дневен крем с УВ защита, 50 мл. Дерматологично и клинично тестван продукт, с витамин С. Начин на употреба : Кога : сутрин след почистване на лицето. Къде : лице, шия и деколте. Как: нанася се и се разпределя равномерно. Не е необходима основа за грим." Ако искаш и съставките ще напиша Simple Smile

# 702
Лимитираното масло на алверде за тяло с пъпеш твърдо ли е?
Моето, в малка кутийка, не е. Кремообразно си е.

# 703
deriel преписвам ти го директно от кутийката без гугъл - преводач  Grinning Hug та "Тонираш дневен крем с УВ защита, 50 мл. Дерматологично и клинично тестван продукт, с витамин С. Начин на употреба : Кога : сутрин след почистване на лицето. Къде : лице, шия и деколте. Как: нанася се и се разпределя равномерно. Не е необходима основа за грим." Ако искаш и съставките ще напиша Simple Smile

Благодаря ти, не пиши състава.   bouquet
И аз ползвам от тази серия едно дневно кремче за нормална кожа с фактор, и лек озаравящ ефект. Другото лято може и да го повторя. Харесва ми, не тежи, и не мазнее Simple Smile

# 704
От тази серия имам :
Скрит текст:

Доволна съм си като за цената си са добре Simple Smile поне според мен

Общи условия

Активация на акаунт