Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 219

• 40 775
  • 724
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря за преведената серия
Вие сте страхотни

# 106

Привет момичета !

Продължавам с морското настроение предложено от Хаяско, с прекрасните пожелания на Аурелия, Вадина, Любовче и Мариянка и нека денят ни да бъде наистина слънчев, усмихнат и ползотворен !

Естествено няма да откажа и някоя новина, придружена със снимка / ако е възможно /  

Мариянка, Любовче, Марица - за труда ви момичета

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 28 юли 2013, 09:03 от Марта_49

# 107

Преди да ни е затиснал реалът, нека се насладим на прекрасните думи от виртуала за Енгин Акюрек…

Рийм Мохамед:

Ти промени света ми за части от секундата и аз те пазя в сърцето си.
Просто нямаш представа какво направи за мен. Никога в живота си не съм искала нещо толкова много, както искам теб. Караш ме да се разтопявам от пълна безпомощност.
Ти си мисълта ми при събуждане и съня ми през нощта.
Когато те видя, ми е трудно да дишам и едва си поемам дъх. Затварям очи с надеждата, че когато ги отворя, ще бъдеш до мен. Искам да вдишам уханието ти и да го задържа през целия ден. И когато дойде денят, в който ще сме заедно, ще разбереш и ще го почувстваш.
Ще те обичам цял живот, просто хвани ръката ми, любов моя…

Скрит текст:
Reem Mohamed
aşkım benim sen Bir göz açıp kapayıncaya ile benim dünya değişti Ben sen kalbimde hazine
You changed my world with a blink of an eye I treasure you in my heart
You just don't know what you have done for me I have never wanted anything in my life As much as I want you You make me melt into a puddle Of complete helplessness
You have become my every waking thought And my every dream at night
I breathe in so hard Trying to catch my breath when i see you
... I close my eyes so tight Hoping when I open them you will be there
I want to breathe in your scent And keep it with me all day long
When the day comes and we are together You will always know and feel this
I'll hold you for a lifetime, just hold my hand aşkım

# 108
  • Пловдив

http://www.ayakligazete.com/Section/content/7/5277

"Човекът каза истината". Снощи късно са публикували новината и тук. Така си копират новините, за да има новини. Но, да си видим момчето, толкова е хубаво. И естествено линк със снимки - фенските.

# 109

Преди да ни е затиснал реалът, нека се насладим на прекрасните думи от виртуала за Енгин Акюрек…

Рийм Мохамед:

Просто нямаш представа какво направи за мен. Никога в живота си не съм искала нещо толкова много, както искам теб. Караш ме да се разтопявам от пълна безпомощност.
Когато те видя, ми е трудно да дишам и едва си поемам дъх. Затварям очи с надеждата, че когато ги отворя, ще бъдеш до мен. Искам да вдишам уханието ти и да го задържа през целия ден. И когато дойде денят, в който ще сме заедно, ще разбереш и ще го почувстваш.

Скрит текст:
Reem Mohamed
aşkım benim sen Bir göz açıp kapayıncaya ile benim dünya değişti Ben sen kalbimde hazine
You just don't know what you have done for me I have never wanted anything in my life As much as I want you You make me melt into a puddle Of complete helplessness

Този текст сякаш е излязъл от розова серия романи. Още малко, и ще сложим червена точка.  Embarassed

# 110

Рийм Мохамед:

Скрит текст:
Reem Mohamed

Добро утро момичета. Колко е хубаво, като влезеш в темата и да видиш такива топли и приятни размисли. Обичат го фенките Енгин. Да видиш новини, да видиш преведена серия. Момичета от екипа - благодаря. Любов, изключителен фен съм ти.
Ангелааааа - тук съм.

# 111
  bouquet Hug Благодаря на екипа за 10 серия на "Черната змия"
 txtloves

# 112
  • Пловдив

"Всеки път когато се усмихнеш, ние също се усмихваме"
.................
Сутрешният сарказъм да остане в реала и в нечии сънища
.

# 113
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=HGSweHhNep0&list=PLpgOwAqzMQn … KiyI2&index=1

Ето и "Черната змия" -10 епизод с превод и в You Tube. Приятно гледане.

# 114
  • Пловдив

Героите на Енгин - страшни и опасни, когато се налага.

# 115

Много динамична серия на "Карайълан" - прави ми впечатление едно нещо.

Паролата "Свобода или смърт" и посвещаването в тайната на революционната борба - заклеване върху револвер и Коран.

Доста познато -  само дето при нас революционерите са се заклевали върху Библията.

Всъщност дори и изповядващи различни религии, хората са еднакви в стремежа си за свобода.

Това по серията.

И ... момичета, денят наистина е прекрасен.

Да му се насладим максимално.

Каквото се изписа през седмицата - нека  да си остане там.

Защо отново се започва с напрежение и някакви иронични забележки.

Казвам го просто така - за протокола.

Аз за себе си отдавна съм решила какво поведение да имам в общуването си във виртуалното пространство.

Хубава неделя на всички !

# 116

Само в нашата тема ли се дразнят от хубавите неща, които се пишат за Енгин. Фейсовете ни поднасят красоти - радвайте им се момичета.
dochi55,  newsm51

# 117
# 118
Благодаря за клипчето Орс-просълзих се-е за това си струва човек да живее

# 119
Благодаря за клипчето Орс-просълзих се-е за това си струва човек да живее
Нали? Оня ден в тролея две момчета на същата възраст си  говореха за преминалия урок по английски. Сякаш си поех дълбоко въздух от вълнение. Имаме, имаме прекрасни деца, а и хора! В тях виждам бъдещето за страната ни! България е толкова малка, а толкова хубава! Само трябва малко да си я поподредим!

Общи условия

Активация на акаунт