Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 219

• 40 769
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
Димана, Ангела

Скрит текст:
Пощите са ви задръстени, почистете ги.  Simple Smile Simple Smile

# 91
Ангела Hug , дано да стане този проект, мисля, че ролята е много
подходяща за Енгин. Simple Smile

# 92
Димана, Ангела

Скрит текст:
Пощите са ви задръстени, почистете ги.  Simple Smile Simple Smile

готово

# 93

Лека нощ, момичета! Hug smile3524

# 94
В Fb Engin USA fans четох един коментар на една жена, която има 11 годишен син. Един ден синът п попитал

-   Мамо, има нещо странно в телефона ти?
-   Какво миличък- му казала тя
-   Ами имаш 25 снимки на Керим( има впредвид Енгин, но не му знае името) в телефона си и само 1 на баща ми.  Joy Joy
Жената успяла да отреагира на време и му отговорила философски
-   Баща ти е светлината в моя живот и не ми трябват мн снимки, за да знам че го обичам
Синът й й отговорил
-   О, наистина ли?? Ако го обичаш толкова( мъжа й) тогава какво е Керим за теб??  Mr. Green
Майката онемяла от този въпрос и го пратила да се къпе.
Но почнала да разсъждава какво е Керим/ Енгин за нея, че има 25 снимки в телефона си. Замислила се какво влияние има той върху нея и тн. Mr. Green Mr. Green

# 95
Ето какво съм писала за Енгин и Берен преди време. Сега съм на същото мнение.

„ Берен Сааат и Енгин Акюрек излязоха от шоуто „ Звездите на Турция” и се превърнаха в такива”

Не помня на кой беше цитата, но е на човек от кино индустрията и много ми хареса.
Те са участвали в това шоу, били са много млади тогава и това е била вратата за тях към голямото кино,  В тези формати участниците живеят заедно месеци наред, така че съм убедена, че това много ги е сплотило.

Енгин печели първо място, Берен второ.  Но както казах за мен те са споделяли една мечта , борили са се за нея заедно и няма значение кой е бил на първо, кой на второ  място, важно е да си талантлив, а те и двамата са адски талантливи.

По пътя си след шоуто те постепенно се превърнаха в звезди.  Ако бях Облак даде на Енгин нужната популярност, за да бъде забелязан талантатът му и да изпъкне. Забранения плод изстреля Берен в космоса по популярност, признание, направи я звезда.  И тя подаде ръка на Енгин като го предложи за ролята на Керим. И таланта на Енгин ярко заблестя, това е пика в неговата кариера, и той вече е звезда.

В КВФ Берен и Енгин отново са един до друг, както преди в шоуто Звездите на Турция, само че този път си поделят първото място , защото са равностойни партньори .

Общо взето те са някакси свързани, не само чрез приятелството си, но и чрез пътя по който вървят, в сбъдването на мечтата им да бъдат успешни актьори , да се снимат и да бъдат уважавани и признати. и го постигнаха. Така, че съм убедена, че те завинаги ще са свързани. Свързва ги приятелството им, таланта им, общата им мечта и общият им път.

# 96
Лека нощ, момичета.  smile3531 smile3531 smile3531

# 97

# 98
Добро утро!

# 99

Последна редакция: нд, 28 юли 2013, 06:26 от AureliaFelix

# 100
  • Бургас
Добро утро момичета ,Аурелия wavey
Да си пожелаем завесата около ЕА и днес да продълважава  да се вдига Heart Eyes
Скрит текст:

# 101
Добро утро. Много хубави снимки
Енгин е прекрасен

# 102

Добро утро!

# 103
  • Пловдив

Момичета, дано и днес попаднем на новини и снимки на Енгин. Бъдете позитивни и добри.

# 104
  • Пловдив

Линк за директно сваляне от торент masters-tb:

"Черната змия" - 10 еп. с бг. суб.

Линк за онлайн гледане от videoclip.bg:

Линк за онлайн гледане от vbox7:

Момичета, ето "Черната змия" 10 епизод с бг превод. Превод от английски: Loveofmine; субтитри: mariana51, marytza, Марта_49. Приятно гледане.

Ще допълвам още линкове за онлайн гледане. Всичко е активно и от 1 стр. на темата.

Общи условия

Активация на акаунт