Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 219

• 40 759
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
Тъй като вечно ни хвърлят в джаза с тия разнопосочни новини, реших да се обърна към древния славянски хороскоп.  Simple Smile Ето какво ми отговори на въпроса за Енгин:

Бобър (10 октомври – 9 ноември)

Бобърът се свързва със способността разумно и ефективно да се работи, постепенно приспособявайки всичко наоколо към собствените нужди. Според древния славянски хороскоп хората, родени под този знак, са спокойни и разсъдливи. Близо до тях роднини, приятели и познати се чувстват защитени, дори и в най-трудните и сложни ситуации. Понякога изглежда, че Бобрите са подготвени абсолютно за всичко, което не е изненада, тъй като те имат способността да натрупват знания и жизнен опит, а това им позволява ефективно решаване на всички проблеми.

Тези личности са великолепни стопани, занаятчии, професионалисти в своята сфера, те са с една дума – майстори със златни ръце. Такива хора обичат да създават нещо свое и се стремят към пълна социална независимост. Според древния славянски хороскоп те притежават огромна работоспособност и стремеж към порядъка, поради което околните често им завиждат. Бобрите винаги пестят за черни дни, устройват дома си не по-зле отколкото секретен обект в случай на атомна война, именно поради това финансови кризи или революции ги плашат рядко.

Валя Hug  точно всичко съвпада, сега знаем, че Енгин е бобър Joy Joy Joy :
Хареса ми това  -  ''устройват дома си не по-зле отколкото секретен обект в случай на атомна война, именно поради това финансови кризи или революции ги плашат рядко.''
Типично и за Енгин, като имаме предвид как се беше покрил. Grinning

# 76
Скрит текст:

HOT OF THE INSTAGRAM !!!!
And Hilal Saral also denied to news regarding that tweet which claimed about Engin Akyürek will be in Cevdet Bey ve Ogullari Again ...IT IS NOT a True NEWS .....

Хилал Сарал била отрекла ''новината''.

Елинор, за съжаление очевидно и този проект отпада. Джансу отрече, сега и Хилал.  ooooh! ooooh!

Лошото е, че аз потърсих интервюта на тази Лиана( момичето, което ще интервюира Енгин) и няма нито едно в нета, а се твърди, че е интервюирала доста турски звезди. Къде са интервютата тогава?  newsm78 newsm78

# 77

Лека нощ на всички !

Сънувайте нещо красиво ...или някой ...

Пък утре може да споделите

# 78

Мариана, благодаря за уютната темичка. Да бъде дом на всички истински фенове на Енгин. newsm51

# 79
Скрит текст:

HOT OF THE INSTAGRAM !!!!
And Hilal Saral also denied to news regarding that tweet which claimed about Engin Akyürek will be in Cevdet Bey ve Ogullari Again ...IT IS NOT a True NEWS .....

Хилал Сарал била отрекла ''новината''.

Елинор, за съжаление очевидно и този проект отпада. Джансу отрече, сега и Хилал.  ooooh! ooooh!

Лошото е, че аз потърсих интервюта на тази Лиана( момичето, което ще интервюира Енгин) и няма нито едно в нета, а се твърди, че е интервюирала доста турски звезди. Къде са интервютата тогава?  newsm78 newsm78

[/quote

Дейзи,  не ни оставиха малко да се порадваме Grinning ooooh!

# 80

Лека нощ момичета

# 81
  • AMS
Джевдет бей ще е върхът на кариета на Енгин, ако се случи. За съжаление смятам, че този проект ще се отложи във времето, докато политическата ситуация в страната не се промени. Орхан Памук доста остро се изказа за събития там. Дано Енгин е имал  среща с него, както се писа по едно време. Мисля дори, че каста за Джевдет бей, или за което и да било произведение на Орхан Памук, няма да мине без неговото одобрение. Сигурна съм, че едно от изискванията на нобеловия лауреат е активна гражданска позиция!
Енгин, днес с появяването си, направи стъпка напред!!!

Благодаря за клипа на Ома. Нейните неща си останаха шедьоври!!!

Скрит текст:
Я да фотнем балкона пак.

photo di...va, dimana-nova, Dimony, dinachervenk, dochi55, elinor-7, galandri, hrissi_sz, meri1952, velijana (+ 7 Скрит/и) и 17 Гости преглежда(т) тази тема.

photo *Кокетка*, daizy_g, di...va, dimana-nova, elinor-7, gery-82, Plamenna_, velijana (+ 7 Скрит/и) и 18 Гости преглежда(т) тази тема

photo bzsa, di...va, dimana-nova, Dimony, geri iv, mariq_hm, Plamenna_, tonka0705 (+ 8 Скрит/и) и 22 Гости преглежда(т) тази тема.

Много е красиво.
И за протокола само: Пост 42, 43 не ми харесват с тези мигащи лафове. Не искам да ги цитирам, макар да мога само с две кликвания да съм съвсем точна. Любовта е най вече позитивна. Нали?  txtloves

Последна редакция: нд, 28 юли 2013, 00:41 от di...va

# 82

Лека нощ на лягащите! newsm53

# 83
  • Пловдив

Фейсове, медии, всичко говори за Енгин. Дори да има предложение момчето, нищо няма да разберем до подписване на договор. Но сега е сезона на гадаенето. Все някой ще познае. Има една надежда обаче:
Скрит текст:

# 84

Фейсове, медии, всичко говори за Енгин. Дори да има предложение момчето, нищо няма да разберем до подписване на договор. Но сега е сезона на гадаенето. Все някой ще познае. Има една надежда обаче:
Скрит текст:
Не можах да се въздържа ...

П.П. Забравих да спомена, че много познавам ... почти на 99,99 %

# 85

Като чета пак думите на Енгин

"Ще бъде глупаво от моя страна да ви кажа, че съм засипан с проекти от които трябва да си избера."

досега виждах само какво казва във втората част на изречението, а като се наблегне
на първата част - има друго значение.
Ще е глупаво да ни каже подробности  от кухнята, това не е за зрителите или
пък журналистите. Тия неща не е нужно да ги разбират, колко и какви
предложения има. Thinking

# 86
# 87
Много нежна песен и клип.  Heart Eyes

# 88
   Оказва се, че "Джевдет бей и синовете му" е "омогьосания" сериал на продуцентската компания Ай Япъм. Ту ще го бъде, ту няма да го бъде. Аз никога не черпя и не се доверявам на информация от "фейсове и туитъри", а винаги разчитам на проверените факти и на логическата им взаимовръзка. Затова съм си направила труда още преди няколко месеца да анализирам професионалните вероятности около Енгин Акюрек.
   Ето част от анализа ми, публикуван в темата на 8 май т.г.

Но какво се случва с екранизацията по Орхан Памук? За да проясня поне малко (и за себе си)

тази мъглявина, ще я проследя хронологично:
   - пролетта на 2011 г. - започват да се появяват публикации,че през есента на същата година  

Ай Япъм ще снимат сериал по "Джевдет бей...".
   - април 2012 г. - в интервю Едже & Мелек заявяват, че през есента (вече на тази година) ще

започнат снимките. Само трябва да преработят сценария според изискванията на О. Памук.
   - юни 2012 г. - пак в интервю Мелек Г. съобщава, че сценарият е готов, актьорите са избрани и

сериалът ще тръгне през септември.
   - август 2012 г. - този път Едже Г. пише в Туитър, че сценарият още не е написан (?), камо ли да

са избрани актьорите. Сериалът ще го бъде, но ...през септември 2013.
   - декември 2012 - композиторът Тойгар Ъшъклъ (който, уж вече съчинява музиката) съобщава в

Туитър, че "Джевдет бей..." няма да го ...бъде.
   - февруари - март 2013 г. - в две последователни публикации в Gecce Мехмет Саръсън и Онур

Акташ съответно дават надежда и после разочарование. Добре, че вторият журналист си е

направил труда да се свърже с Ай Япъм, чийто отговор е много уклончив: снимките се отлагат

...засега.
   Свят да ти се завие в омагьосания кръг на "тука има, тука нема"! Две са възможните причини

за коренно противоположните сигнали, които идват от продуцентската компания. Или Орхан

Памук  е много взискателен и  не одобрява сценария, въпреки преработките.( За мене, тази е

по-вероятната.) Или пък, тъй като писателят е недолюбван от властта, Ай Япъм се съобразяват с

политическата конюнктура и отлагат сериала за по-добри времена. Но продуцентите едва ли

имат сметка проектът "да събира прах по рафтовете", след като са откупили авторските права

за него от Нобелов лауреат. А те, не вярвам да струват малко!

Продължавам да съм убедена, че това ще бъде сериалът на Енгин Акюрек. Но в есенния телевизионен афиш на Ай Япъм той не присъства.

Последна редакция: нд, 28 юли 2013, 01:03 от ангела 33

# 89
Ангела, както винаги точно и последователно аргументирано.   bouquet

Честно да ти кажа, ако не Енгин, не знам кой би изиграл Рафик? Енгин би бил блестящ в подобна роля. Но защо Хилал отрече днес новината?  newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт