Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 219

• 40 924
  • 724
  •   1
Отговори
# 450
Това са любимите ми моменти - вълненията /техните и на семейството/ за предстоящата сватба, както и това,че Фатмагюл получи всичките задължителни по  традицията ритуали- "искането-годежът" от  брат и, пазаруването със семейството на жениха,  Къна вечерта ... и  всичко което  прави една нормална влюбена двойка  подготвяща своя бъдещ дом.

http://www.dailymotion.com/video/xs5xw1_fatmagul-and-kerim-befor … edding_shortfilms

# 451

момчето ни е притеснено май

# 452
  • Пловдив

Engin Akyurek - Remember The Time

Да си припомним едни прекрасни мигове с Енгин от КВФ.

# 453
Това са любимите ми моменти - вълненията /техните и на семейството/ за предстоящата сватба, както и това,че Фатмагюл получи всичките задължителни по  традицията ритуали- "искането-годежът" от  брат и, пазаруването със семейството на жениха,  Къна вечерта ... и  всичко което  прави една нормална влюбена двойка  подготвяща своя бъдещ дом.

http://www.dailymotion.com/video/xs5xw1_fatmagul-and-kerim-befor … edding_shortfilms

Уцели ме директно в сърцето! Kissing Heart

Когато понякога ми става тъжно, си пускам този твой клип, който ми е любим,
      и си казвам, че на този свят стават чудеса,  и никога не трябва да се съмняваме в това.  bouquet   

# 454
# 455
Filming “A little Eylul problem” starring Engin Akyurek and Zeynep Farah Abdullah will start in the second week of August.

Production firm of the movie is “Ay Yapim”. Keren Deren is the scenarist and the director and Gokhan Tiryaki will be the director of cinematography. The filming will be done in Istanbul and Bozcaada. Ceren Moray and child player Serra Keskin are also among the cast.

The movie has very different scenario and is full of surprises. It will tell the story of a relationship between two people that starts with several coincidences; Eylul who grew up in one of the most popular neighborhoods of Istanbul and Tekin who quietly lives in Bozcaada’s peaceful environment. The movie will be about “remembering love”; not “falling in love.”

Това е превода на момичетата от Универсалния клуб-както можеше да се очаква това ще е филм пълен с изненади и няма да е филм за влюбване,а за "любов на спомените" или "спомен за любовта"-предполагам,че Любов ще го преведе много точно.

# 456
От статията разбрах само тези две имена, че ще участват.

Ceren Moray                                                       Тази сладурка също се спряга за участничка - Serra Keskin

Преводът с Гугъл - горе-долу смислово  -

Скрит текст:
Заснемане  “A little Eylul problem”  с участието на Енгин Акюрек и Зейнеп Фарах Абдула ще започне през втората седмица на август.

Производство фирма на филма е "Ay Yapim". Керен Deren е сценарист и режисьор и Gokhan Tiryaki ще бъде директор на кинематографията. Снимките ще се извършва в Истанбул и Тенедос. Ceren Moray и детето Играчът Serra Keskin също са сред актьорите.

Филмът е с много по-различен сценарий и е пълен с изненади. Той ще разкаже историята на една връзка между двама души, която започва с няколко съвпадения; Eylul която е израснал в един от най-предпочитаните квартали на Истанбул и Текин, който тихо живее в спокойната  среда на Тенедос .

Филмът ще бъде около "спомняйки си любов"; ". Влюбване" не.
Ами това е - Енгин няма да се включи в "нормален" романтичен филм - ами ще има пак изненади.

Като си мисля, че ще е предпочел да участва точно заради " различният" сценарий - ме хваща малко страх ... честно казано.

Само да не е нещо подобно на "Любовта обича съвпаденията" , че там хем любов, хем рев, хем лош край.

[/b][/color]

Последна редакция: вт, 30 юли 2013, 18:46 от Марта_49

# 457
  • Пловдив

http://www.medyafaresi.com/haber/115185/televizyon-engin-akyurek … en-yeni-film.html

Сложена статия днес:
Снимките на "Един малък септемврийски проблем" с участието на Енгин Акюрек и Фарах Зейнеп Абдула, ще започнат втората седмица на август.
Продуцентската фирма е Ай Япъм. Сценарист и режисьор е Керем Дерен, а оператор - Гьокхан Тиряки. Снимките ще бъдат в Истанбул и на остров Бозджаада. Сред участниците са актрисата Джерен Морай и детето актьор Сера Кешкин.
Филмът има много необикновен сценарий и е пълен с изненади. Той разказва историята на връзката между двама души, която започва с няколко съвпадения: Ейлюл, която израства в един от най-популярните квартали на Истанбул и Текин който тихо живее в спокойната обстановка на Бозджаада. Филмът ще бъде за "спомена за любовта" а не за "самата любов".

Последна редакция: вт, 30 юли 2013, 18:56 от mariana51

# 458
  • Пловдив

Актрисата Джерен Морай ни е позната от сериала "Мечтатели".

# 459

http://www.medyafaresi.com/haber/115185/televizyon-engin-akyurek … en-yeni-film.html

Сложена статия днес:
Снимките на "Един малък септемврийски проблем" с участието на Енгин Акюрек и Фарах Зейнеп Абдула, ще започнат втората седмица на август.
Продуцентската фирма е Ай Япъм. Сценарист и режисьор е Керем Дерен, а оператор - Гьокхан Тиряки. Снимките ще бъдат в Истанбул и на остров Бозджаада. Сред участниците са актрисата Джерен Морай и детето актьор Сера Кешкин.
Филмът има много необикновен сценарий и е пълен с изненади. Той разказва историята на връзката между двама души, която започва с няколко съвпадения: Ейлюл, която израства в един от най-популярните квартали на Истанбул и Текин който тихо живее в спокойната обстановка на Бозджаада. Филмът ще бъде за "спомена за любовта" а не за "самата любов".

Не мога да ви опиша колко се радвам за Енгин! Най-сетне нещо съществено!
Сценарият обещава наистина да е интересен, поне ще бъде далеч от шаблона,
в това съм сигурна! Пожелавам на Енгин да изпита удоволствие и удовлетворение от работата...

# 460
E, с този сценарист не можеше да се очаква нещо традиционно и банално-дано все пак не се е увлякъл съвсем! Joy

# 461

А ето и опаретора Гьокхан Тиряки...

И един колаж, по повод новия филм...

# 462
Супер! Новини и то твърде интересни.  Peace

E, с този сценарист не можеше да се очаква нещо традиционно и банално-дано все пак не се е увлякъл съвсем! Joy

Да се надяваме, че за има-няма два часа няма да оплеска нещата съвсем.  Wink Joy

Дори съм подготвена и да няма happy end. Ще бъде напълно в традициите на балканската ни душевност.  Peace Без хамерикански дъвки.  smile3502 Joy

# 463

Сложена статия днес:

Не мога да ви опиша колко се радвам за Енгин! Най-сетне нещо съществено!
Сценарият обещава наистина да е интересен, поне ще бъде далеч от шаблона,
в това съм сигурна! Пожелавам на Енгин да изпита удоволствие и удовлетворение от работата...

Убедена съм, че ще е нещо което ще ни омае. Вярвям в правилният избор на Енгин. Нещо непоказвано от него досега. Пожелавам му успех.

# 464

Новина,при това почти истинска

Общи условия

Активация на акаунт