Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 219

• 40 966
  • 724
  •   1
Отговори
# 345

Добро утро,момичета!Все още е приятно прохладно и свежо -да се порадваме на прекрасното утро!
Да започнем да свикваме и с физиономията на Керем Дерен, нали той ще ни "разкаже" септемврийската любовна история.
Hug Добро утро!
Веднага свикнах, чакам го с нетърпение
Скрит текст:
Керем Дерен във фейсбук
https://www.facebook.com/kerem.deren.18

# 346
 lalalala С пожелание за добро настроение!
 txtloves

# 347
Добро утро!
Ели, поздрави и благодаря за информацията, която прочетох с интерес!
Една сега влязох в темата, за да разбера някаква хубав новост за Енгин и движението на мишката ми се закова пред поста ти.
Влизам, защото по-надолу ти си дала точното си и вярно предположение:
  "Откакто съм в тази тема, не съм усетила някой да изпитва злоба към Енгин,
  това е моето мнение."
Хубав ден!

# 348
http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Yazarlar/aytug/2013/07/30/iste-ak-yurek

И във SABAH журналистът Юксел Айтуг е написал още веднъж за "интервюто" на Енгин,в което казва,че няма друг проект,освен един.Този журналист е много добронамерен към Енгин и подчертава,как за разлика от другите Енгин чистосърдечно и скромно е признал,че няма оферти(ние същността на интервюто вече го знаем).Юксел Айтуг се чуди как този талантлив и способен актьор няма оферти и изказва притеснение,че този сектор не е за такива добросърдечни актьори като Енгин.

# 349
  • Пловдив

Журналистът Yüksel Aytuğ написа във вестнин "SABAH":
За пореден път Енгин Акюрек не разочарова любовта и уважението на своите фенове. Наскоро той направи изявление пред медия и показа отново колко е честен и искрен. От медията го попитаха за проектите му през новия сезон. Всички знаем отговора на подобен тип въпроси, на които много други известни ще отговорят нещо от сорта: "Чета много проекти всеки ден и се опитвам да избера най-добрия който подхожда на моя стил."
Енгин Акюрек не направи това. Със своята неподправеност той каза: "Имам една пиеса/проект/, освен нея нямам друг проект или предложение", после добави: "Ще бъде смешно да ви кажа, че съм заринат с проекти и се опитвам да избера между тях."
После се качи в колата и потегли.
Поведението на Енгин Акюрек е много хубав пример. Един актьор с такъв огромен талант, толкова честен и толкова скромен, при положение, че има толкова  филми и сериали, щеше да ми бъде интересно да разбера, че има предложения.
Не искам да оставям у никого каквото и да било подозрение, но за съжаление мисля, че този сектор не е за "Добросърдечен" актьор като него.

# 350
  • Пловдив

От фейса на Engin Akyurek USA Fans:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=640769545934297&set= … ype=1&theater

Може би много хора са чули тази новина, но ми е приятно да я споделя: Тойгар Ишъклъ пише музиката за "Един малък септемврийски проблем" - новият филм на Енгин Акюрек!!! Обожавам музиката му, ние сме щастливци...Той няма да ни разочарова.

# 351
  • Пловдив

Наближава месец август - всички потеглят към морето.

# 352

Видео с нашите любимци и музика на Тойгар.

# 353

Добро утро. Такива хубави новини сутрин рано. Какво мислят другите за Енгин. Очакваме сценарий, участието на Енгин и музиката да ни доставят истинска наслада в новия филм.
mariana51, благодаря.
txtloves

# 354
Мариянка, благодаря!
 txtloves

# 355
  • Пловдив

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/24418798.asp

Статия от днес. Тази журналистка прави разбор на предстоящи събития. В нея като събитие споменава, че се очаква с интерес и новият филм с участието на Енгин и Фарах Зейнеп.

# 356

Привет на всички ранобудни момичета !

Присъединявам се към вашите пожелания за хубав, слънчев и усмихнат ден !

Седмицата започна добре - с новини, с потвърждения за участия в  отдавна чаканият проект на Енгин.

"Главните" герои ги знаем, сценариста и автора на музиката също, мястото на действието известно ... чакаме също обещано интервю - кой каза, че ще е скучно ?!

Днес отново ще е така ...

Скрит текст:

И ако имате проблем в офиса - разрешете го кардинално ...

Скрит текст:

Вчера Хаяско даде професионален съвет - видях, че всички го приехте с нужната сериозност и ангажираност.

Съветът важи и за днес.

И напълно сериозно - от позицията на разумни хора, давайте този съвет на всеки който виждате,че пренебрегва препоръките / говоря за приемането на повече течности и стоенето на сянка /.  Защото направо "побеснявам" като видя майки с колички тръгнали по обедно време по супер "спешни" задачи - децата са най-уязвими към фактора температура. Дори  и на сянка термометрите сочат високи градуси / днес се очакват на места до 40 !!! /.

# 357

Журналистът Yüksel Aytuğ написа във вестнин "SABAH":
За пореден път Енгин Акюрек не разочарова любовта и уважението на своите фенове. Наскоро той направи изявление пред медия и показа отново колко е честен и искрен. От медията го попитаха за проектите му през новия сезон. Всички знаем отговора на подобен тип въпроси, на които много други известни ще отговорят нещо от сорта: "Чета много проекти всеки ден и се опитвам да избера най-добрия който подхожда на моя стил."
Енгин Акюрек не направи това. Със своята неподправеност той каза: "Имам една пиеса/проект/, освен нея нямам друг проект или предложение", после добави: "Ще бъде смешно да ви кажа, че съм заринат с проекти и се опитвам да избера между тях."
После се качи в колата и потегли.
Поведението на Енгин Акюрек е много хубав пример. Един актьор с такъв огромен талант, толкова честен и толкова скромен, при положение, че има толкова  филми и сериали, щеше да ми бъде интересно да разбера, че има предложения.
Не искам да оставям у никого каквото и да било подозрение, но за съжаление мисля, че този сектор не е за "Добросърдечен" актьор като него.

Мариана, Велиана, На 2-3 пъти изказвах предположения, че не е долюбван в страната си. И боже мой, може ли да допуснете, че е от злоба към когото и да било!!! Много ми е мъчно за този талант. Бях изказала и друго предположение, когато беше в Лондон да учи езика - че се надявам някой от американските му фенове с възможности да му помогнат там в някой проект! Някъде се спомена за "външев проект", а дано да има такава възможност! Защото и талантът се шлифова като го използваш!
Спомнете си, че се говореше за неприязънта на Беяз-шоу към него - ето един сигнал! Не бих искала да приема какъвто и да е сценарий, но едва ли е само това. Екранизацията по Орхан Павук щеше да му пасне идеално - но да засега проектът явно е замразен!

# 358
Марта:
    "Вчера Хаяско даде професионален съвет - видях, че всички го приехте с нужната сериозност и ангажираност.

Съветът важи и за днес.

И напълно сериозно - от позицията на разумни хора, давайте този съвет на всеки който виждате,че пренебрегва препоръките / говоря за приемането на повече течности и стоенето на сянка /.  Защото направо "побеснявам" като видя майки с колички тръгнали по обедно време по супер "спешни" задачи - децата са най-уязвими към фактора температура. Дори  и на сянка термометрите сочат високи градуси / днес се очакват на места до 40 !!! /."
 Без коментар!  Weary

# 359

Снимка на фенове от България
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт