Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 219

• 40 913
  • 724
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте най-после и аз се докопах до компютъра. И от мен един прекрасен колаж.         Heart Eyes Hug 

# 466
Благодаря Марянка и Вели за новината.Пожелавам успех на Енгин.След като е избрал да участва значи филма наистина си заслужава.Доказал ни е,че поне досега не е участвал в слаби продукции.           

# 467

Вижте колко са топли тези очи
и изобщо какво благородство излъчва Енгин.
Пълно покритие с фамилията си Ak yurek - бяло, чисто сърце...

# 468
  • Пловдив

http://www.televizyondizisi.com/index.php/bi-kucuk-eylul-meseles … smeler/150524/54/

Новината тръгна по таблоидите. Тук заглавието е: "Подробности за новия филм "Един малък септемврийски проблем". Ами открехват малко по-малко вратичката. Продуцентската къща, сценарист и режисьор, оператор, актьори.

# 469

loveofmine, арабките ни го показват и с този колаж. Няма нищо случайно в този свят.

# 470
  • Пловдив

Ех, че хубав колаж.

# 471

Един колаж от българския фен клуб

# 472
Този мъж ще ни накара отново да преживеем нещо прекрасно.          

# 473
Една новина и веднага летим,окрилени от вярата ни в таланта на  Енгин,надеждата,че той със своята интелигентност и прозорливост никога няма да ни подведе

# 474
Милка,то ние си летим в облаците и без новини! Joy JoyСтрашно съм любопитна какви толкова изненади ще има във филма-отделно чакам с нетърпение да видя колко още е надобрял нашият човек!

# 475

Това, че филмът ще бъде „спомен за любовта” направо ме заинтригува. Много поетично звучи. Ретроспекцията е често използван похват, но той усложнява сюжета. Със сигурност ще бъде нещо интересно, щом Енгин се е съгласил.  И като знам, че спомените оживяват чрез дребните неща, си представям каква палитра от изразни средства ще извади Енгин: очи, ръце, мимики и т.н. И всичко ще бъде ново и различно! Струва ми се, че режисьорът не случайно го е избрал...

# 476
# 477
# 478
Трябва да ви кажа ,че Керем Дерем страшно си пада по ретроспекциите.Езел е жив пример за това.Там непрекъснато се сменяше  времето на действието,до степен на прекаленост.Тук да се надяваме,че няма да стане така,все пак това са 2 часа.

# 479

Кухнята на розата сега...

Общи условия

Активация на акаунт