Февруарче кротичко се излежава в коремчето на мама ! - Тема 3

• 21 780
  • 705
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Добро утро дами   bouquet
При мен беше спокойна нощ, но от два дни започнаха и при мен придърпванията. На момента се движа като охлюв и към 5 вече ми е трудно да седя на стола на работа.

Иначе нямам проблеми с ходенето на работа, даже ми е по-добре - там поне имаме климатик и по нормални температури, че в къщи като напече юго-западното изложение не се търпи. Миналата година бях месец и половина в болничен, направо щях да полудея само в къщи, затова за сега се радвам, че нямам проблеми с работата.

След миналогодишния болничен поради операция, за този месец свалих 12кг от което кръвното ми от нормално стана ниско. Проблема обаче и до ден днешен е , че като пия кафе скача много рязко и ми става още по-зле. Миналата седмица ми беше 60-80 оправих се след литър и половина солен яйрян. А от горещините се задъхвам и имам сърцетуп.

С космарлаците не съм забелязала промяна към днешна дата, но около предполагаемите ми дати за идване на цикъла ми се появяват по една две заблудени пъпчици.
Болките в гърдите също минаха след като се увеличих с 10см....бая сутиени ще си купя до края, ако продължавам така  hahaha

Пак много се разписах, лек и успешен ден и безпроблемен за всички!

# 241
Добро утро!

Добре дошли на новите момичета лека и безпроблемна да е до финала!

Аз май се разболявам от снощо ме боли гърлото доста и днес главата ми е замаяна!  Някой да има идея как да се справя с бабини рецепти?

# 242
Добро утро и от мен бременяги...
Tiramisu Originale спомена за Д-р Боян Духовников от Вита (преди 20 години той ме е изродил)
Току що се събуждам,вчера  вечерта бях много зле имах малко ядове и започна ада повръщах,усещах си пулса в главата и корема,главоболие,сърцебиене доста се бях стреснала за   ylinfant  ,но пък човек като се ядоса не може да щтракне с пръсти и да не се ядосва,или ако ти се плаче да не се разплачеш и т.н.
Честито на новите ни попълнения пожелавам ви лека и безпроблемна  preggo
Реших да правя БХС и чакам ЖК за да го обсъдя с доктора,дано всичко да е ок ,защото таткото като малък е имал епилептички припадъци,но не и установена епилепсия а брат му пък си е с установена епилепсия...
Днес аз почивам и цял ден мисля да си мързелувам   sleepuu

# 243
  • София
Здравейте и от мен и лек ден на всички.
Мен от няколко дена ме мъчи страхотни болки в кръста. Знам че е от разширяването, тъй като съм с много тесен таз, но имате ли на идея с какво можем да се мажем за облекчаване на болката. Като стара баба съм , едвам се движа и е мъка като се навеждам.

# 244
Здравейте, мами!
Как сте днес? Добре дошли на новите!
Лек и усмихнат ден Simple Smile

# 245
mery_mery това, което са ти направили на ултразвука е точно ранната морфология Simple Smile Никога не се правят изводи само на база на БХС, винаги се взима предвид и ФМ-то. И чак тогава ако показателите и от двете не са добри, може да се пристъпи към амниоцентеза. Пердпоалгам, че при теб двете изследвания са ок, щом АГ-то не те е посъветвал/-а за амнио. Дано е така. Това, което е около 19-20 седмица е втората ФМ, когато плода е по-развит и нещата се виждат още по-добре.

S@NDR@ витамини под формата на плодове, особенно цитруси, чайчета с мед и лимон. Да се оправяш бързо!

# 246
  • София
S@NDR@, аз си правя ударна доза витамин ц от портокали, лимони, грейпфрут. Около литър и половина изпивам и съм като нова. За гърлото може с мед да пробваш или мед с лимон.

# 247
Здравейте Simple Smile
S@NDR@ пробвай да си натопиш краката в гореща вода с няколко аспирина вътре, прави го всяка вечер, помага.
Аз вчера бях на преглед и доктора ми каза, че излседванията ще ми ги прави в 13-та седмица, много се изнервих, че пак се разкарвах само, но иначе ме записаха измериха, изтеглиха и там каквото е по реда, сега след 2 седмици съм вече за изследванията. Исках да го питам толкова неща, атой бързаше понеже закъсня и пред кабинета му беше станала лудница. Ще отида още няколко пъти и ако се държи така ще го сменям, наистина не обяснява много, трябва да му вадиш думите с ченгели от устата, а аз искам да ми се обяснява, иначе не се чувствам спокойна. Но какво да се прави повечето са такива криви, дано поне добре да си вършат работата.
Ами това е от мен за сега, пожелавам ви приятен ден Simple Smile

# 248
  • Варна
Здравейте мами и от мен!  Hug Как сте днес? Simple Smile Аз съм добре, като изключим, че с всеки изминал ден все по-малко ми се стои на работа... ама няма как... трябва да се изкарват парички.. Simple Smile Хубав ден ви желая!  Hug Simple Smile

# 249
Благодаря ви момичета ще пробвам от всичко и дано има ефект!
Само за напарването на краката знам че не е добре да се прави през бременността!

# 250
MonikaBurmova - супер интересно че те е израждал д-р Духонвиков, започвам да му имам все повече доверие Grinning Наистина интересен факт.Ще му предам поздрави др.път  Laughing

karola77 - твоята инфекция каква е точно, на мене ми казаха Candida albicans. И аз имах преди сърцебиене, сега пак, но по-рядко.

Искам да ви попитам някой смята ли да си прави изследвания за токсоплазмоза и цитамегаловирус? Знаете ли къде в СФ може да се направят?

# 251
момичета, аз минавам само да ви се похваля че най-накрая успях да си запиша час за фетална морфология, на 07.08. съм на преглед при доктор Румен Димитров от Фемина. много се надявам всичко да мине добре..... пожелавам ви много усмивки и щастливи моменти.... Simple Smile

# 252
Здравейте момичетааа, днес малко късничко се записвам, но голяма енергия от мен днес. От сутринта не съм се спряла... наготвих един куп неща  chef, десерти, сладки - страшна работа бях. Останаха ми сили дори да ошетам у дома newsm75 newsm79 newsm28 1dishes wash newsm55. Чак мъжа ми не може да ме познае. Не знам на какво се дължи това, дали защото вече пия дефустона само по 2 на ден или просто кофти периода си е заминал - не знам, но определено днес се чувствам превъзходно Simple Smile
Снощи само веднъж станах, че щеше да ми се пукне мехурчето, но на сутринта ме боля ниско долу, по късно отмина.
Виждам, че всички мами са добре, прегръщам ви   bouquet Hug

# 253
  • гр. София
Злати златното момиче  Hug

Момичета, всички ли направихте изследване за резус-фактора? Има ли някоя с отрицателен фактор?

# 254
Аз съм А положителна Танче

Общи условия

Активация на акаунт