Подарък за гаджето ми :)

• 29 948
  • 19
  •   1
Отговори
Здравейте шошковци, искам много спешно съвет какво да и подаря за рожденият и ден. Имам 2 седмици, но мисля, че направих грешката, че през изминалата година и подарявах всякакви работи и май се олях. Разбира се за всичко имаше повод, но не ми останаха идеи :/
Ще изредя какво съм подарявал да не ми давате пак такива идеи:

-Голяма плюшена играчка
-5 рози от която една изкуствена, с думите, че ще я обичам докато и последната увехне
-ето такава картичка, защото се занимавах преди с квилинг - http://weheartit.com/entry/40446392/via/m3l_h
-3d снимки на бебоци, сладурковци и щастливи двойки, и 3д очила.
-Онова с очилата беше скрито в пликове из града, скрити на места 4 на брой, и единият води до другия и т.н.
-Диск с филмче от наши снимки и любимата и песен, в кутийка с наша снимка Simple Smile
-Една вечеря с която исках просто да я зарадвам, докато нямаше никой вкъщи, опит за спагети, алкохол не пием заместихме с пепси Grinning И когато стана тъмно вечерта я вкарах в хола където беше затворена вратата преди това, имаше запалени свещи 3, а от тавана висяха около 70 листчета с конец на различна височина и разни работи написани
-кутия с 365 лисчета от които 55 май бяха за жълти, те за за неделята с някаква заповед към мен. Примерно искам палачинки и аз правя, искам да ми посвириш на китарта, да гледаме филм ,разходка и т.н.
А другите листчета са неща които харесвам в нея!
-Пръстенче със сърчице - http://themyway.com/product.php?id_product=289
-Колие пак със сърчице, но се скъса и за загуби
-Бамбук в цветен пясък
-Забравих зайче (живо) Grinning

Това е което е получавала от мен, но какво да и подаря не се сещам.
Искам да кажа на всички мами и татета, че сме на 16 и двамата, и все пак както казах не съм милионер, за това подарявам семпли неща, а останалото го правя Simple Smile Ако реша няма да ям и ще пестя и ще и взема нещо скъпо но това може да го направи всяко момче, а нещата които и правя тя ги цени адски много, а от скъпи играчки не се възхищава даже хич.

Идеята ми за сега е да и взема пак колиенце, защото старото си го загуби и и е много тъжно, а другото не знам :/ Искам да е нещо изненадващо и грандиозно. На рожденият и ден ще сме 4 много близки приятели на една вила на майка и, но през деня ще сме в мола на филм и така.
Не знам дайте ми съвет моля ви, много ми харесваше едно предложение за брак http://www.youtube.com/watch?v=pnVAE91E7kM
Искам нещо пак такова грандиозно, и да я накарам да се почувства единствената Simple Smile
Току що видях тези дървенца бонсай които са омалени и са много сладки Simple Smile
Та както и да е, ако може някой добричък човечец да ми даде идея много ще се радвам, бюджета е към 100-120лв не повече Simple Smile
Благодаря ви предварително

Последна редакция: нд, 28 юли 2013, 13:30 от ShishkoBishko

# 1
Мислех си ,че романтиката в отношенията е изчезнала, но явно все още се среща.
Блазе й на приятелката ти,че има до себе си такъв младеж и дано около вас царува щастието.
Не е нужно да подаряваш скъпи подаръци,просто подари себе си.
*чадър със закачени пожелания+водоустойчива спирала+гланц за устни
*букет от плодове ( правят ги в цветарските магазини )
*букет от живи цветя с вградени в него шоколадови бонбони
*цветно герданче от кокосова черупка
*парфюм на Рефан ( има голям избор ) и не са скъпи
*дамска чанта с младежки стил има ги по 15 лв.
*сребърни бижута
*лак за нокти с пясъчен ефект на Перфект
Много неща мога да изброя още,но е по-добре да минеш по магазините и да разгледаш какво предлагат.Сега в моловете има голямо намаление.Подаръка нека да е практичен,за да си го
използва момичето ,а не да стои в шкафа.
Пожелавам ти да направиш добър избор и весело да си прекарате на празника  Two Hearts

# 2
  • София
Боже, боже какви мъже има. Направо не мога да повярвам. Похвално. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 3
Хубаво е, че сте толкова  романтични и двамата. Щом си се занимавал с куилинг, явно си  творческа натура, затова  може да й измайсториш комплект бижута от солено тесто  - http://irina-polymerclayinbulgaria.blogspot.com/2011/01/blog-post.html . Сега са модерни  цветята, но ти  си знаеш какво   ще й хареса на нея.

# 4
Боже, боже какви мъже има. Направо не мога да повярвам. Похвално. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
И аз, и аз.... А мислех, че ще е поредната банална тема - помощ търся спешно подарък.

# 5
  • Варна
Доста идеи за женски удоволствия, тип "разкрасителни процедури и свързани с тях глезотии" ми хрумнаха, но като прочетох, че сте на 16г, идеите ми спихнаха като отдавна надут балон Simple Smile

Аз съм "за" ново колие, да се съчетава с пръстена.

Но, аз съм скарана с романтизма и ми е невъзможно да дам идеи, как по-оригинално да го подариш.
Оставям с впечатление, че на теб ти идва отвътре да измислиш впечатляващи изненади, така че, съм сигурна, че ще го направиш по най-грандиозния начин.

Успех!

# 6
  • София
Аз съм за серенада,ако умеш на пееш  най-добре ти пей и някой твой познат помоли да акомпанира да е съвсем натурално,ако не можеш да пееш опитай да намериш някоя банда да я поздрави под прозореца,а ти и пусни летящи фенери в това време и нещо от този сорт.Това ми хрумва на прима виста:)

# 7

Искам да кажа на всички мами и татета, че сме на 16 и двамата

Сладури   Laughing...
Ако бяхте поне пълнолетни, щях да ти кажа, да и уредиш незабравима вечер в специален  клуб само за жени... но това с времето.  Mr. Green

# 8
Ваучер с урок по стрелба, струва 60-на лева. Ще и дадат да пробва всякакви оръжия.
Ставаш предвидим. Твърде много романтика идва като лиготия малко.
Изненадай я с нещо.

Стрелбата е подходяща само ако тя обича.
Няма една дума за нея - тя какво обича, с какво се занимава?
Най-трогващите подаръци са тези, съобразени с интерсите на получателя, а не с желанието на подарителя да изпъкне.  Laughing Успех!

# 9
Ехе,  60-на  лева за стрелби за 16 годишен си е много...пък и аз лично,може би защото съм не чак толкова романтична,  ако някой  ми подари нещо такова за РДто ми бих се целила в (според зависи колко го обичам), най-вероятно в капачката на подаряващия...Ако момчето има средства,най добре е да й подари блузката, роклята, кецките, в които се е загледала, но аз до колкото разбрах,човекът няма такава възможност и затова се ориентира     към листчета, куилинг, плюшени неща  и изобщо сладории, които само възраста оправдава и предпазва от романтичен диабет. Да следва въображението си, чувствата и  капка наблюдателност и ще е в десятката.

# 10
Ехе,  60-на  лева за стрелби за 16 годишен си е много...пък и аз лично,може би защото съм не чак толкова романтична,  ако някой  ми подари нещо такова за РДто ми бих се целила в (според зависи колко го обичам), най-вероятно в капачката на подаряващия...Ако момчето има средства,най добре е да й подари блузката, роклята, кецките, в които се е загледала, но аз до колкото разбрах,човекът няма такава възможност и затова се ориентира     към листчета, куилинг, плюшени неща  и изобщо сладории, които само възраста оправдава и предпазва от романтичен диабет. Да следва въображението си, чувствата и  капка наблюдателност и ще е в десятката.

Той е написал бюджет от 100-120. А препоръката беше да помиски за нейните интереси, не непременно урок по стрелба. Хубаво е и да се чете.

Ето един сайт, всъщност:
www.gift.bg

# 11
Да,  така е - права си, чета си добре и даже харесвам постовете ти. Смисълът на писанието ми е подобен на твоя - да се вгледа в нея и нейните нужди, защото до сега това, което е правил би се нарекло "сладко" само заради възрастта и ако би отделял средства поне да е  в нещо, което тя би харесала. Ако ще прилага романтично творчество (както до сега е правил) средства  толкова не са му нужни, а отново вглеждане.

# 12
ShishkoBishko ,Това, което се сещам, е:
Дават лодки за разходка на езерото Панчарево (може и друго езеро). Отиваш от предния ден и се уговаряш, може да украсиш лодката с цветя от хартия, щом ти е хоби. С истински цветя ще излезе доста скъпо. Може да подготвиш кошница за пикник с нещо дребно за хапване и пийване.

Поздравявам те за изобретателността ти и за желанието да зарадваш любимото момиче!

# 13
  • Бургас
Здравейте шошковци, искам много спешно съвет какво да и подаря за рожденият и ден. Имам 2 седмици, но мисля, че направих грешката, че през изминалата година и подарявах всякакви работи и май се олях. Разбира се за всичко имаше повод, но не ми останаха идеи :/
Ще изредя какво съм подарявал да не ми давате пак такива идеи:

-Голяма плюшена играчка
-5 рози от която една изкуствена, с думите, че ще я обичам докато и последната увехне
-ето такава картичка, защото се занимавах преди с квилинг - http://weheartit.com/entry/40446392/via/m3l_h
-3d снимки на бебоци, сладурковци и щастливи двойки, и 3д очила.
-Онова с очилата беше скрито в пликове из града, скрити на места 4 на брой, и единият води до другия и т.н.
-Диск с филмче от наши снимки и любимата и песен, в кутийка с наша снимка Simple Smile
-Една вечеря с която исках просто да я зарадвам, докато нямаше никой вкъщи, опит за спагети, алкохол не пием заместихме с пепси Grinning И когато стана тъмно вечерта я вкарах в хола където беше затворена вратата преди това, имаше запалени свещи 3, а от тавана висяха около 70 листчета с конец на различна височина и разни работи написани
-кутия с 365 лисчета от които 55 май бяха за жълти, те за за неделята с някаква заповед към мен. Примерно искам палачинки и аз правя, искам да ми посвириш на китарта, да гледаме филм ,разходка и т.н.
А другите листчета са неща които харесвам в нея!
-Пръстенче със сърчице - http://themyway.com/product.php?id_product=289
-Колие пак със сърчице, но се скъса и за загуби
-Бамбук в цветен пясък
-Забравих зайче (живо) Grinning

Това е което е получавала от мен, но какво да и подаря не се сещам.
Искам да кажа на всички мами и татета, че сме на 16 и двамата, и все пак както казах не съм милионер, за това подарявам семпли неща, а останалото го правя Simple Smile Ако реша няма да ям и ще пестя и ще и взема нещо скъпо но това може да го направи всяко момче, а нещата които и правя тя ги цени адски много, а от скъпи играчки не се възхищава даже хич.

Идеята ми за сега е да и взема пак колиенце, защото старото си го загуби и и е много тъжно, а другото не знам :/ Искам да е нещо изненадващо и грандиозно. На рожденият и ден ще сме 4 много близки приятели на една вила на майка и, но през деня ще сме в мола на филм и така.
Не знам дайте ми съвет моля ви, много ми харесваше едно предложение за брак http://www.youtube.com/watch?v=pnVAE91E7kM
Искам нещо пак такова грандиозно, и да я накарам да се почувства единствената Simple Smile
Току що видях тези дървенца бонсай които са омалени и са много сладки Simple Smile
Та както и да е, ако може някой добричък човечец да ми даде идея много ще се радвам, бюджета е към 100-120лв не повече Simple Smile
Благодаря ви предварително

Абе ти сигурен ли си, че си момче?

# 14
Моя близа беше направила един албум със снимки , но много скъп и красив албум на нея и приятеля и , снимки още от както се познават , на мен много ми хареса , хем остава спомен за цял живот , хем красив подарък , то без това кой вади снимки сегашно време , така ще си ги пази завиги

И това изнамерих въс ФБ то й , скоро му го спретна за друг повод

Последна редакция: чт, 01 авг 2013, 01:29 от ЕвиTа

Общи условия

Активация на акаунт