Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели :) -10

• 39 162
  • 753
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте!Тъкмо да влезна и да се похваля с тукито Т86,че го получих и вече съм с проблем.Снощи нямах нет и реших да пробвам с друга карта на Глобул,след като я смених и го пуснах загуби картина  ,понякога показва час само  и от време на време вибрации.Нямам идея какво стана.Може би съм си заключила екрана.Някой дали е имал подобен проблем?

Последна редакция: вт, 30 юли 2013, 14:59 от djuli_jul

# 46
Запис, благодаря за темичката  Hug

# 47
  • Ловеч
Снощи нямах нет и реших да пробвам с друга карта на Глобул,след като я смених и го пуснах загуби картина  ,понякога показва час само  и от време на време вибрации.Нямам идея какво стана.Може би съм си заключила екрана.Някой дали е имал подобен проблем?
Извади сим карти ако има и го включи без тях. Ако проработи имаш проблем с сим картите..
някой собственик на китайски тел.би ли ме светнал,как на всеки 1 от тел.дневник,мога да поставя определена мелодия при звънене,мерси.
От contact цъкаш върху човека, на който ще променяш мелодията. От там не знам как да ти обясня с кой бутон се води, но при тукито е най-левия, /който изкарва меню, подобно на това от линка ти на 3 снимка/  се избира set ringtone и от там нататък трябва да ти е ясно..

# 48
  • Казанлък
никид,пробвай,както heros ти написа. Но в някои телефони тези настройки понякога се губят след изключване и ново включване на телефона. Затова по-добре е контактите да са в телефона,а не на сим-карта.

djuli_jul  newsm78 Rolling Eyes
В началото телефона работеше ли? Ако не се оправи със вадене-слагане на сим-карти,може би ще се наложи да се направи reset(връщане към заводските настройки)...

А ето и още едно сладурче и то на добра цена  #Crazy http://www.buyincoins.com/item/34760.html - пряк конкурент на Lenovo A820,но е с две камери и по-малко памет. Иначе е 4-ядрен процесор,IPS екран,добра батерия и 3G: WCDMA 900/2100MHz...никак не е зле!
(А аз очаквам по-голямото братче на този - V987  Blush)

В момента действа код за 9% отстъпка: 5TH9OFF -до 31 юли!!!

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Всички действащи акции,кодове за отстъпки,разпродажби, новини и предложения от сайта са в новата тема тук:
BuyInCoins - акции,кодове,новини и предложения!

# 49
  • Ямбол
благодаря ви,ще опитам.Успях да сменя от SETTING,но само с мелодии,които са в тел.,а аз искам от изтеглени да бъде.

# 50
  • Казанлък
благодаря ви,ще опитам.Успях да сменя от SETTING,но само с мелодии,които са в тел.,а аз искам от изтеглени да бъде.
Пробвай още на самата мелодия. Натискаш настройките(лявото бутонче) и избираш "задай като мелодия на контакт)

# 51
За първи път ще пускам поръчка въобще от сайт за пазаруване и имам малко "тъпички" въпроси.
1. Адресът на кирилица или латиница да бъде записан?
2. Мога да дам служебен/в Младост4, София/ и домашен/в с. Герман/. Кой от двата е по-добре да напиша с оглед на получаването в пощенските станции и/или митници..?
Благодаря предварително за помощта.   bouquet

# 52
За първи път ще пускам поръчка въобще от сайт за пазаруване и имам малко "тъпички" въпроси.
1. Адресът на кирилица или латиница да бъде записан?
2. Мога да дам служебен/в Младост4, София/ и домашен/в с. Герман/. Кой от двата е по-добре да напиша с оглед на получаването в пощенските станции и/или митници..?
Благодаря предварително за помощта.   bouquet

имената и адреса винаги се изписват на латиница  Peace, а кой адрес ще дадеш си е твой избор,зависи от къде ти е по удобно да си получиш пратката

# 53
Имам може би малко глупав въпрос трябва ли батерията на телефона да ми падне напълно за да го включа да се зарежда или може по всяко време да го включвам(Туки 81)

# 54
  • Казанлък
Имам може би малко глупав въпрос трябва ли батерията на телефона да ми падне напълно за да го включа да се зарежда или може по всяко време да го включвам(Туки 81)

Не,недей да чакаш да се разреди напълно. Можеш да зареждаш телефона по всяко време

# 55
  • Ямбол
не знам причината да не успея да задам мелодия,дали не е ,че са запаметени само в Сим карта контактите?
От мелодия,която имам,ме пита дали желае да въизпроизведе с BSplayer и др ,но няма опция да я ползвам за мелодия.

# 56
heros,пробвах,но без карта дори не мога да го включа.
valpan,да в началото работеше.И аз си мисля,че трябва  reset,но малко съм зле с технологиите и се притеснявам да не го блокирам повече.Сега го включвам като натискам трите възможни  VolUP+Home+Power и се появява Volidation Tools-Full trst.Тествах,но след като махна теста екрана остава тъмен и нищо не може да се направи.Другото,което мога е да влезна в настройките и само като влезна в storage блокира отново.  newsm78

# 57
Моля, да ми помогнете, не мога да си проследя поръчката. Номера е RB713376196CN

# 58
  • Карлово
Получих музикалната костенурка от промоциите, розова. Май ще е била последна, понеже реших да повторя поръчката, но вече са на по-висока цена има и сини.

Ретро часовника e за слаба китка. Нещо ми забива сайта и не мога да дам линк.

# 59
  • Ловеч
heros,пробвах,но без карта дори не мога да го включа.
valpan,да в началото работеше.И аз си мисля,че трябва  reset,но малко съм зле с технологиите и се притеснявам да не го блокирам повече.Сега го включвам като натискам трите възможни  VolUP+Home+Power и се появява Volidation Tools-Full trst.Тествах,но след като махна теста екрана остава тъмен и нищо не може да се направи.Другото,което мога е да влезна в настройките и само като влезна в storage блокира отново.  newsm78
Трябва да може да се влиза в телефона без карти. Ако не може означава, че андроида нещо се е скапал. Най- чистия вариант е ако влезнеш в настройките да ресетираш андроид и въобще не влизай в storage щом блокира телефона. Явно е проблем с паметта..
И при мен беше така, но след като инсталирах ES explorer мисля се появи меню за избор от андроид или от програмата и тогава вече може да се избира.
Батерията най-добре е да се разрежда до 20% и да се зарежда до към 90% според статиите на братята руснаци..

Последна редакция: ср, 31 юли 2013, 16:54 от heros

Общи условия

Активация на акаунт