Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели :) -10

• 39 200
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
mimoni_  пратката още не е тръгнала във техните пощи е още.

Може да ползваш http://www.17track.net/en/sim-post.shtml?num=RB713376196CN&pt=2171

item No.     Year     Status     Location     Destination Country     Date
 RB713376196CN    2013    Collection    10005518    BG    20130731 1059

# 61
Тези флашки за 3g дали ще станат с карта на мтел?
Имам таблет с карта и искам да я ползвам с такава флашка и за лаптопа.

Получих хамстера - голям сладур е!

# 62
Да се похваля с една пристигнала поръчка:

- www.buyincoins.com/item/26383.html - силиконова форма за лед с формата на китари и две ноти Simple Smile.
- http://www.buyincoins.com/item/22469.html - слънчеви очила с 5 сменяеми панела, комплект с калъфче, ластик за очила и т.
- http://www.buyincoins.com/item/29604.html - калъф за таблет 10,1 " за таблет Pipo m9, но е възможно да пасне и на друг подобен модел...
- http://www.buyincoins.com/item/1257.html - Мр3, Мр4 плейър
- http://www.buyincoins.com/item/4107.html - джойстик за таблет

ps: не знам колко често и как се обновява тракинг номера на поръчка, но в моя случай се обнови чак когато си взех поръчката от пощата, 14 дни статуса й бе един и същ и все показваше Пекин Simple Smile.

# 63
  • Пловдив
Искам да анулирам поръчка, направена тази сутрин. Писах ми, но да ви питам и вас - длучвало ли ви се е и съгласяват ли се да анулират поръчка?

Последна редакция: ср, 31 юли 2013, 18:33 от marzeliva

# 64
Стига да не е вече диспачната, няма причина да не се съгласят.

# 65
  • Казанлък
Искам да анулирам поръчка, направена тази сутрин. Писах ми, но да ви питам и вас - длучвало ли ви се е и съгласяват ли се да анулират поръчка?

Да,обикновено се съгласяват без проблеми. Първо предлагат да върнат сумата в коинси,но можеш да си поискаш и да ти ги преведат на картата(отнема малко повече време). Не забравяй за часовата разлика. Предполагам,че утре ще имаш отговор

Pazo79,този плеър беше една от първите ми покупки от сайта. Оказа се много здрав,но бутоните са доста тежки за управление. Едно момиченце си го ползва и досега  Laughing

Това с удължаването на срока на действието на купона за 9% е добра новина. Той вече е валиден до 2 август.  Peace

# 66
  • Пловдив
Много ви благодаря за бързите отговори, valpan, Камиче!   bouquet Не е изпратена поръчката още.
Имам още едно въпросче - мнения за този телефон THL W100? Днес четох темата за него в руския форум, препоръчан от valpan, доколкото разбрах от прочетеното, имало е разни проблеми, като например бързо разреждане на батерията. Някой да го е ползвал? Много се чудя да го взимам ли. newsm78

Последна редакция: ср, 31 юли 2013, 19:49 от marzeliva

# 67
Valpan имам един въпрос трябва ли да направя някакви настройки на тукито като сложа 3G карта за интернет защото не тръгва този нет и нетръгва

# 68
  • Казанлък
Valpan имам един въпрос трябва ли да направя някакви настройки на тукито като сложа 3G карта за интернет защото не тръгва този нет и нетръгва
Скрит текст:
Да,настройки за интернет трябва да се направят(вземат се от сайта на оператора,например). Първо погледни дали изобщо си пуснала тази функция(горе в падащо меню трябва да има отметка на "Передача данных". Всичко останало се прави в настройки/Еще/Сети мобильной связи/Точки доступа APN. Ако сама не можеш да се справиш,намери някой приятел да го направи или отиди във офисите на твоят мобилен оператор.

Имам още едно въпросче - мнения за този телефон THL W100? Днес четох темата за него в руския форум, препоръчан от valpan, доколкото разбрах от прочетеното, имало е разни проблеми, като например бързо разреждане на батерията. Някой да го е ползвал? Много се чудя да го взимам ли. newsm78
Преди време съм чела темата за този телефон,но сега просто не я следя. Телефона е хубав за парите си,но слабата батерия ме спря да го взема. За хора,които са свикнали да зареждат телефона си всяка вечер или през една,това не е проблем.
Аз от този клас бих погледнала Vowney V5,например...или още нещо....

# 69
моля за малко помощ...zte v965 или  pomp w89.приемам предложения за нещо до 150 долара

# 70
Pomp, с по-голяма рам е.

# 71
  • Казанлък
моля за малко помощ...zte v965 или  pomp w89.приемам предложения за нещо до 150 долара

Аз лично от тези два бих спряла на ZTE...това е китайска марка,която отдавна е известна,което за мен е огромен плюс. Не казваш за какво търсиш такъв смартфон. Ако не ти трябват тежки игри,което изискват много памет,то 512 ще ти върши добра работа за основните неща. Моят Туки Т83 е с толкова памет и не съм почуствала недостига и...но това е само моето мнение... Simple Smile

В момента действа код за 9% отстъпка: 5TH9OFF -до 1 август!!!

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Всички действащи акции,кодове за отстъпки,разпродажби, новини и предложения от сайта са в новата тема тук:
BuyInCoins - акции,кодове,новини и предложения!

Последна редакция: ср, 31 юли 2013, 21:59 от valpan

# 72
  • В реалността
На мен ми изписва, че срока на кода е удължен с един ден - до 01,08

# 73
Да, дo 01.08 е купона.
Обаче са много хитри- отрязаха коинсите за писане на ревюта и качване на снимки, а пуснаха 9%, с което си увеличиха продажбите страшно много. Малцина се замислят, че тези 9% са долу-горе колкото биха били ползваните коинси от ревюта.
Ех, че тактика, признах ги!

# 74
благодаря...и аз съм за zte..но като го сложа в кошницата ми изписва default в скобка...какво означава това?

Общи условия

Активация на акаунт