Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели :) -10

• 39 221
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
  • Казанлък
Ех,първата версия беше до 2 август...променили са надписа... значи срокът е удължен с 1 ден,но не се знае до кое време ще се смята  newsm78 (най-вероятно по американското)
Е,9% отстъпка не е същото,като 10-20 цента за едно ревю,но няма значение. Никой не ги е отменил коинсите за ревюта,само изчакайте със писането им засега докато не довършат започнатото със тези промени(знам,че продължи дълго,но няма как)

благодаря...и аз съм за zte..но като го сложа в кошницата ми изписва default в скобка...какво означава това?
Предполагам,че това означава цвета по подразбиране. Тук няма избор на цвят. Иначе ще пише избраният цвят(при другите артикули)

# 76
  • Пловдив

Имам още едно въпросче - мнения за този телефон THL W100? Днес четох темата за него в руския форум, препоръчан от valpan, доколкото разбрах от прочетеното, имало е разни проблеми, като например бързо разреждане на батерията. Някой да го е ползвал? Много се чудя да го взимам ли. newsm78
Преди време съм чела темата за този телефон,но сега просто не я следя. Телефона е хубав за парите си,но слабата батерия ме спря да го взема. За хора,които са свикнали да зареждат телефона си всяка вечер или през една,това не е проблем.
Аз от този клас бих погледнала Vowney V5,например...или още нещо....
Мерси още веднъж за полезната информация. Ако правилно съм разбрала /че доста се измъчвам с този руски и понякога си играя да копирам текста в Гугъл преводача, за да се преведе на английски Laughing/ е имало и проблеми с камерата, при включване на флашка и не знам какво още. В крайна сметка май минавам на варианта да си купя от тук още един телефон.

Последна редакция: ср, 31 юли 2013, 22:29 от marzeliva

# 77
  • Казанлък
marzeliva,тези форуми са колкото полезни,толкова и вредни. Много хора,като ги почетат,се плашат и се отказват от покупките. Но си замислете...тези форуми са създадени да се помагат при възникнали проблеми. Там не пишат доволни купувачи(е,може би само в началото от темата).
Всеки модел има някакви плюсове и минуси-някои са повече,други са в единични бройки.
Не говоря само за китайски телефони. Процент брак има навсякъде. При добрите фирми има поддръжка.
И това,че някой имал проблем с камерата не значи,че всички останали ще имат,той просто е попаднал в този процент. Но нека всеки сам си прецени дали да купува от Китай или да даде 2-3 пъти повече пари за подобен модел тук(но със "гаранция 2 години"...)

# 78
поръчах zte-то...препоръчайте калъф сега...кожен,джиджен ...как да го търся в сайта?

# 79
  • Ямбол
ще използвам да попитам тук,понеже предполагам ще има разбиращи.
Мъжа ми иска да поръчам външен хард диск,спрял се е на този  като параметри.Из нашите сайтчета нещо по-изгодно да предложите http://www.ebay.com/itm/Transcend-1TB-StoreJet-External-Portable … sh=item4ac0d1cefb
Извинявам се за отклонението,ако е необходимо,ще изтрия поста.

# 80
  • В реалността
Никид, преди доста време се коментираха хардовете, но не помня в коя тема за кой магазин беше. Тогава някой от мъжете в темата се включи и общо-взето се стигна до извода, че цените в китайските сайтове са същите като в Бг. А като вземеш предвид гаранцията и срока на доставка било по-добре да се вземе от тук. С Ebay обаче не бяха правени сравнения. По това време някъде бях гледала и промоции в Технополис /марката беше добра/ за 1TB, USB 3.0 само скоростта не се сещам каква беше - около 130 лв.

# 81
От коя дата си получавате поръчките?  Имам поръчка от 4.07 и още я няма. Предните идваха страшно бързо за около 2 седмици.

# 82
  • Ловеч
Дами, органайзер от този вид да ви се е мяркал на BIC?  newsm78
http://www.aliexpress.com/item/Big-discount-8-Colors-mp3-phone-c … en/738833575.html
Не ги разбирам аз тези работи  Simple Smile

# 83
Да се оплача и аз от началото на Юли чакам 3 поръчки и ги нямаааа Sad Предната я получих за 10дни.

# 84
Дами, органайзер от този вид да ви се е мяркал на BIC?  newsm78
http://www.aliexpress.com/item/Big-discount-8-Colors-mp3-phone-c … en/738833575.html
Не ги разбирам аз тези работи  Simple Smile
heros, в BIC няма такива органайзери все още. Има за дрехи, за козметика, за обувки, но не и за чанти  Peace

# 85
  • Ловеч
Благодаря milcky, ще поръчам от али явно..

# 86
От коя дата си получавате поръчките?  Имам поръчка от 4.07 и още я няма. Предните идваха страшно бързо за около 2 седмици.
И аз имам 5 пакета изпратени на 5.07 и още ги няма. Явно има някакво забавяне  Peace

# 87
Благодаря milcky, ще поръчам от али явно..

Вчера видях в ebay на buy it now имаше за $2.99 с безплатна доставка.  Peace
Иначе най-ниската цена, на която е купуван такъв органайзер, беше в Али за $5.99 за 2бр.
Да ти отговоря най-учтиво, че като получа тукитата може да ти се лепна с въпроси  Laughing Hug

# 88
  • Карлово
Да се оплача и аз от началото на Юли чакам 3 поръчки и ги нямаааа Sad Предната я получих за 10дни.
Съчувствам ти. Вчера получих 2, едната, от които въпросната костенурка от 20.07.
Сигурно в пощенския ви клон има забавяне.

# 89
  • Бургас
Съчувствам ти. Вчера получих 2, едната, от които въпросната костенурка от 20.07.
Сигурно в пощенския ви клон има забавяне.
Не вярвам в клона да е проблема. И аз имам една от 02.07 която нещо се губи, а вече получих няколко поръчани след нея.

Общи условия

Активация на акаунт