Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели :) -10

• 39 352
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Искат да им потвърдиш, че си го получила работещ и в общи линии ти предлагат 12 монетки, равни на 12 долара.

Освен да се заредиш с нахалство и да продължиш да им мрънкаш докато ти предложат повечко монетки, няма какво да сториш друго

# 586
според мен продължавай да им искаш адрес на който да им го върнеш  Peace
кажи им че това не те устройва и ако не е минала една година таблета си е все още във гаранция

# 587
Имам поръчка от края на юли, която още не са изпълнили (досега идваха за 1-2 седмици). Писах им като мина месец, помолиха ме да изчакам да проверят. Провериха и ме информираха, че пратката ми е стигнала в България преди броени дни. Нямам още известие...дали може да им се вярва и има ли срок, в който да пусна диспут в Пей Пал? От БИС ме уверяват, че ще постъпят коректно, ама знам ли... Rolling Eyes

# 588
  • Ямбол
mischenceto връща всичко,пълен комплект,на лист напиши и номер на поръчка и пращай препоръчано.

# 589
  • Русе
   И тук да попитам  : търся батерия за този вид таблет  http://www.buyincoins.com/item/16481.html  -Ampe 10inch.  След година и половина работа не иска да се зарежда и съответно да се пусне.Искам да пробвам с нова батерия дали ще тръгне.
Благодаря!

# 590
Coolmummy, колко време му трябваше на твойто нещо да стигне "у дома"?
Аз в понеделник ще пращам, да видим.
Иначе - писах на имейл (днес), който беше изписан в края на писмото с потвърждаването на поръчката. Отговориха още  днес, дали са ми адрес за връщане. Засега ми се струва нормална комуникация. Дано всичко е наред.

# 591
  • UK
Да кажа, че наред с вашите електроники и моята раничка за бебе пристигна, за около 20-на дни. Доволна  съм, изглежда многоо добре и здрава, каишите и закопчалките също, но още не сме я пробвали. Очертава се да поръчам още една скоро.
Скрит текст:
Много я хвалят в бебешкия форум.

# 592
Здравейте, пазарлъка с китайчетата продължава, аз им какво искам те като че ли не ме разбират съвсем. Но всеки път вдигат доларите за отстъпка от 10 вчера минахме през 12 днес сме вече на 20, което пак е нищо в сравнение с парите, които аз дадох. Чудя се дали да приема това или да продължа да се пазаря и да си искам своето. Още един въпрос то се е видяло,ч е ще се купува нов таблет, моля ви препоръчайте ми такъв, знам, много сте писали. Аз си бях харесала аинол кристал или аврора, но вече ги няма, та в този смисъл, някой да се похвали с таблет, който хваща нормално  wi-fi и го е ползвал повече от година без проблеми, знам че и това не е гаранция, но все пак, ще съм ви благодарна за съветите. Hug

# 593
Здравейте, срещали ли сте прахо, ударо и водоустойчив телефон в този сайт или пък някой по-издържлив тел.

# 594
  • Dobrich, Bulgaria
Здравейте, срещали ли сте прахо, ударо и водоустойчив телефон в този сайт или пък някой по-издържлив тел.
  http://www.buyincoins.com/item/31896.html   този отговаря на две трети Simple Smile от изискванията ти.прахо и водоустойчив, за удароустойчив не знам. 

# 595

Изпратих го на 12-ти август.  Confused

# 596

Изпратих го на 12-ти август.  Confused
леле
 Hug

# 597
Аз моя телефон го пратих в Сряда, изписва ми че е отлетял...ха да видим кога (или дали) ще го получат. Одисеята ми продължава  Rolling Eyes

# 598
Последнот, което ми казаха, бе: 15$ в коинси и 5% отстъпка при следваща покупка, без да пращам таблета, защото е минало твърде много време ( 7м). Да се съгласявам ли, да искам ли поне 10% отстъпка, какво ще ме посъветвате и пак да помоля за съвет за таблет, издържал поне година без дефекти Simple Smile А и да попитам като ми ги дадат в коинси, означава ли, че всъщност това са ми 15$ минус цената или аз нещо греша?

# 599
  • Ловеч
Това са ти 15 долара, които можеш да ползваш по всяко време, дори да не е таблет. 5% отстъпка на фона на 120-30 долара за таблет бива. Въобще не се чуди и не прекалявай с пазаренето.И в крайна сметка намери някой, който да ти го оправи този софтуерен проблем..Не е толкова сложен доколкото разгледах. Съвет не мога да ти дам за таблет. Има 3-4 марки, харесваш си модел, сядаш и четеш за проблеми в руските форуми и решаваш.. Но според мен си оправи таблета и парите използвай за нещо друго..

Общи условия

Активация на акаунт