Отговори
# 615
  • Още у мъглата ...
Добър обед, прекраснички  Hug Hug Hug

Хайди от мен по едно кафе на клечка  Laughing
Скрит текст:

И коктейлченце  Laughing
Скрит текст:

Нашичките са решили и те да се разхладят с по едно коктейлчи  Heart Eyes

Хайдеее, към плажааа  Laughing
Скрит текст:

# 616
Профи,дано по-бързо се оправиш  spoko

И аз съм си доста зиморничава,но при положение,че тук е над 30 градуса на сянка,няма как да ми е студено  Joy

# 617
на тия дето им е жега да не са така и те  Joy
Скрит текст:

# 618
  • Още у мъглата ...
ахах само на мен ли не ми е толкова топло  newsm78 даже в офиса и климатик не съм пускала  Mr. Green че и с дълги дънки седя  hahaha
гледам и към камерите да не влизам че там шЪ припадна вече в коридора е 6 градуса а ако се мушна вътре на -17 съм се вкоченила на секундата  Joy

Остъй са, къв климатик, аз калорифера съм надула  Mr. Green

# 619
  • Под Сините камъни
ахах само на мен ли не ми е толкова топло  newsm78 даже в офиса и климатик не съм пускала  Mr. Green че и с дълги дънки седя  hahaha
гледам и към камерите да не влизам че там шЪ припадна вече в коридора е 6 градуса а ако се мушна вътре на -17 съм се вкоченила на секундата  Joy

И аз съм тъй с калорифер  hahaha

# 620

Вяра Laughingимам си дружка в жегата newsm44 взех вече да се притеснявам за себе си Laughing
хаха трябва да сме солидарни една към друга  Joy абе от време на време ми става топло ама рядко  Mr. Green
сигурно и хладки вълни ва побиват  Mr. Green
вчера така ме побиха като търсих един сладолед вътре 10 минути, че пръстите ми почервеняха от студ  Joy
Joy Joy JoyФризера гледам да го избягвам Mr. Green

Гъбке Hug hahaha hahaha

Събрахме се повече змийчета Mr. Greenв къщи така ми викат Laughing

Дани Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 621
  • Още у мъглата ...

И аз съм тъй с калорифер  hahaha

Пепин  Hug  Heart Eyes

Ренка  Hug  Heart Eyes

# 622
  • У Диспансера ...♥♥♥
Хайде пишете сега да ви видя а  smile3534 smile3533

# 623
  • Още у мъглата ...

Вяра Laughingимам си дружка в жегата newsm44 взех вече да се притеснявам за себе си Laughing
хаха трябва да сме солидарни една към друга  Joy абе от време на време ми става топло ама рядко  Mr. Green
сигурно и хладки вълни ва побиват  Mr. Green
Joy Joy Joy

# 624

ти сега какво подиграваш ли ни се  newsm78  Joy

# 625
ади гит бегом към Китен пак  Joy

# 626
Бах тоя Курти с газови бутилки тренира  Mr. Green

# 627
  • У Диспансера ...♥♥♥
Въъъъъййййй как ще ви е добре в тая пещ отвън бе,аз съм надула климатика и хич не си показвам носа навън,лелеле вие не сте хора бе  ooooh! Mr. Green
Влъх,много готян твоя мъж,какво си се заоплаквала,какъв симпатяга станал така леко брадясал,а за моята чума да не отварям пак пресни рани  ooooh! Crossing Arms

# 628
  • Още у мъглата ...

Иркааа  Hug  Heart Eyes
Да не си се яхнала на влака-стрела интернет вече  Joy Joy

# 629
  • У Диспансера ...♥♥♥
ади гит бегом към Китен пак  Joy
Гит,ама нямаааааа къв ми е кеф сега ако знаеш  smile3534
Гъбке  Heart Eyes те и камините им  пращят сигурно,те тия калорифери не могат ги стоплят  Mr. Green
Влъх,има ли нова преведена серия на играта любовната,че гледам ония олигофрен споменаваш  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт