Оригинала : http://blog.milliyet.com.tr/fanlarindan-cagatay-ulusoy-un-yeni-d … og/?BlogNo=422143
И превода в скрит :
Чаатай Улусой бе на рождения ден на приятелката на приятеля му, актьора Исмаил Филиз, азербейджанката Нурана Багиева. На снимките привлича вниманието със своята дълга коса. Заради приказките, че има тайна любов вечерта бе сам. На рождения ден присъстваха много известни личности: Бурак Сайгъяшар, Хатидже Шандил, Исмаил Филиз, Толгахан Сайъшман, Селен Сойдер и Чаатай Улусой беше сред тях.
Месец Септември ще започне новия сериал на Чаатай Улусой по Star TV “Любовна история”, заради ролята си е пуснал косата си да расте. Искал е да заприлича на Ryan Atvood в ролята на Ben McKenzie във филма “The O.C.”. Според мен не е нужно да прилича на Райън. Чаатай е много по-хубав и харизматичен от него.
Някои от феновете му не го харесали с дългата коса на снимката. Затова в туитър изразили неодобрението си. Не е нужно всички да го харесват. Фризьорът му Шюкру Дуду за косата на Чаатай каза: “И къса му отива и дълга, все пак е красиво момче”.
Чаатай Улусой и Бен Маккензи /Райън/ можете да ги видите с различните им прически в галерията.
“Любовна история” ще започне да се снима през месец Август. В главните роли са Чаатай Улусой и Серенай Саръкая, а след тях вече станаха известни имената и на другите актьори.
Едже Йоренч каза, че част от актьорския състав на “Кузей Гюней” ще се прехвърли. Първата присъединила се е злощастната дъщеря на Кузей Гуней /Симай/ Хазар Ергючлу. Аз мисля, че от приключилия вече сериал “Кузей Гюней” най-малко още трима ще се присъединят. Освен тях Бурак Сайгъяшар и Исмаил Филиз могат да работят заедно с Чаатай.
Феновете на Чаатай в туитър всеки ден са много активни. Работят за Чаатай и Серенай. Феновете и тези, които го обичат през м. Септември по Star TV ще бъдат много активни.
За последно казвам, че не е важно дали косата на Чаатай Улусой е дълга или къса, важна е неговата актьорска игра. А той играе добре.
И ако аз разбирам от тази работа, казвам, че най-успешният сериал през новия сезон ще е “Любовна история” с Чаатай Улусой и Серенай Саръкая.
Надявам се, че и вие вярвате в това.
С уважение и обич.
Абдурахман Балджълар