Отговори
# 75
  • Стара Загора
Хайде, дерзайте, следва тази за Хазал, но я довършвам още  Flutter

Оригинала : http://blog.milliyet.com.tr/fanlarindan-cagatay-ulusoy-un-yeni-d … og/?BlogNo=422143

И превода в скрит :

Скрит текст:
Феновете на Чатай Улусой говорят за дългата му коса заради новия сериал, в който ще участва

Чаатай Улусой бе на рождения ден на приятелката на приятеля му, актьора Исмаил Филиз, азербейджанката Нурана Багиева. На снимките привлича вниманието със своята дълга коса. Заради приказките, че има тайна любов вечерта бе сам. На рождения ден присъстваха много известни личности: Бурак Сайгъяшар, Хатидже Шандил, Исмаил Филиз, Толгахан Сайъшман, Селен Сойдер и Чаатай Улусой беше сред тях.
Месец Септември ще започне новия сериал на Чаатай Улусой по Star TV “Любовна история”, заради ролята си е пуснал косата си да расте. Искал е да заприлича на Ryan Atvood в ролята на Ben McKenzie  във филма “The O.C.”. Според мен не е нужно да прилича на Райън. Чаатай е много по-хубав и харизматичен от него.
Някои от феновете му не го харесали с дългата коса на снимката. Затова в туитър изразили неодобрението си. Не е нужно всички да го харесват. Фризьорът му Шюкру Дуду за косата на Чаатай каза: “И къса му отива и дълга, все пак е красиво момче”.
Чаатай Улусой и Бен Маккензи /Райън/ можете да ги видите с различните им прически в галерията.
“Любовна история” ще започне да се снима през месец Август. В главните роли са Чаатай Улусой и Серенай Саръкая, а след тях вече станаха известни имената и на другите актьори.
Едже Йоренч каза, че част от актьорския състав на “Кузей Гюней” ще се прехвърли. Първата присъединила се е злощастната дъщеря на Кузей Гуней /Симай/ Хазар Ергючлу. Аз мисля, че от приключилия вече сериал “Кузей Гюней” най-малко още трима ще се присъединят. Освен тях Бурак Сайгъяшар и Исмаил Филиз могат да работят заедно с Чаатай.
Феновете на Чаатай в туитър всеки ден са много активни. Работят за Чаатай и Серенай. Феновете и тези, които го обичат през м. Септември по Star TV ще бъдат много активни.
За последно казвам, че не е важно дали косата на Чаатай Улусой е дълга или къса, важна е неговата актьорска игра. А той играе добре.
И ако аз разбирам от тази работа, казвам, че най-успешният сериал през новия сезон ще е “Любовна история” с Чаатай Улусой и Серенай Саръкая.
Надявам се, че и вие вярвате в това.
С уважение и обич.
Абдурахман Балджълар
[/b]

Последна редакция: пн, 29 юли 2013, 00:04 от дениии

# 76
  • Още у мъглата ...
Брей, аз си поглеждах до преди малко в старата тема и няма мърдане, а тук до 5-та страница сте сигнали вече  Laughing

Ренка  Hug Мерси за поредната къщурка за нашите души  newsm51
Тортле с коктейлче за разхлаждане  Laughing
Скрит текст:

За художничките в рими и без рими  newsm51
Скрит текст:

За всички луди съдиспансерки  newsm51
Скрит текст:

Зизу  Hug, добре дошла  Grinning

# 77
Дени браво джанъм  Hug

# 78
Хайде добър вечер на всички яки цуцки  Hug

Някой ме беше похвалил в старата тема, че мноооо яко съм се карал на новите - еми ко да напрая,и вие така правихте с мен... казахте ми че като съм киснел тук при вас ще намеря отговори на въпросите си...и то просто ми секна желанието да питам нещо.. айде ся подробности. Иначе аз като не съм в настроение и режа, и то на дълбоко..

Наистина и двамата партньори на Хазал са далеч от красотата на един модел, ама ко да се прави, и аз не съм кой знае къв.. ама пак съм си сладък
 tooth

Ако на Ча и този сериал претърпи преврат не мисля,че ще се отчая, само занапред ще мисли малко повече, преди да поема ангажимент към сериал. С Фахрие Евджен така се получи - след Листопад се снима в 2 нови проекта /Яланджи Бахар и Веда./ Макар Лъжовна пролет да беше хубав като замисъл явно не се хареса на публиката. Всеки човек трябва да премине през нещо, за да прави след време по-добър избор. Така,че не се отчайвайте - дори този новия му проект да се спре, предполагам,че след време отново ще го видим някъде.

# 79
  • Стара Загора

Чок ташекюлер едерим, джънъм  Hug

# 80
  • в подножието на планината

Дени, Hug поздравления...  bouquet справила си се чудесно! Peace

# 81
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Дениии, Hug благодаря за превода!  Земииииии...тоз чичек    bouquet Hug

И на мен Чаатайката ми харесваповече с къса коса, ама кой ме пита? Laughing
Ще си го гледкам какъвто ми го предложат. Пък и не съм гледала "ориндж-а'' та ще ми е интересно.

# 82
  • Още у мъглата ...
Дени  Hug
Мерси за отделеното ти време, за да ни доставиш удоволствие  newsm51
Скрит текст:

Аз пак забягвам ... до по-късно  Heart Eyes

# 83
  • Стара Загора
Благодаря ви момичета и чичека и прегръдките и сладичкото взимам, нищо не отказвам  Mr. Green Mr. Green
Брей, чок печатни грешки имам, отивам да редактирам  ooooh!  Mr. Green

# 84
Благодаря ви момичета и чичека и прегръдките и сладичкото взимам, нищо не отказвам  Mr. Green Mr. Green
Брей, чок печатни грешки имам, отивам да редактирам  ooooh!  Mr. Green
Не се Аби....ние разбрахме. Laughing Hug

# 85
мноо сте мълчаливи тая вечер, то като сте видели на Хазал новите партньори явно..

малко за настроение

Скрит текст:

# 86
  • Стара Загора
Брей, чок печатни грешки имам, отивам да редактирам  ooooh!  Mr. Green
Не се Аби....ние разбрахме. Laughing Hug

А, нимой джънъм, требе да сме пИрфектни, че шефката ще ме бие  Mr. Green Mr. Green

Айде ии геджелер от мен, че сабах ме чака тренировка  Hug Hug

# 87
вай вай вай то след малко ще трябва да ставам за работа а още не съм леганала тц тц

хади къзлар ий геджелер  Hug сабах бурда им кайвета кавалтъ чок зор  Mr. Green

# 88
Ох, ся гледам за ЕН-ти път филма...психото Халил как реди копчетията по тезгяха...требваше да викне колежката Джансу да реди снимките на Емир до него....ох, ше умрем с тия двамата ... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 89
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Дениии, златна си! Убичам тъ!
Мислиш и по моя въпрос, нали?    bouquet   

Марто, а така! Запуши ни устите с нещо сладичко, па си гледай кефа и нас колко сме милички!

Зизу, това с копчетата снощи си го бях пуснала и си мислех - ей го на, тренира за ония пана от хапчета, дето ги редеше после в лудницата.

Общи условия

Активация на акаунт