Ясно е, че всеки си има любим актьор и герой от сериала, и вече сме наясно кой на кого, а че Хазал помогна на Чаатай да навлезе в ролята е несъмнено, първо защото повечето му сцени са с нея, и второ, защото тя го омагьоса и в сериала, и в реала

И двамата имаха подкрепата на утвърдени имена кано Ваэиде и Метин Чекмез, а както Профи каза лошите бяха толкова добри, че даже ни накараха да ги обикнем
Понеже аз гледам малко турски сериали, това ми е 2 рия напълно изгледан, подкрепям Бел, че има доста голям период, в който Ча не е разгърнал потенциала си, Как ви повлия играта му в Анадолските орли, щото това което съм чела не е кой знае колко впечатлямащо, дори в любовните сцени.
А това, че в 3-ти сезон липсвала Фери, а не Хазал, все пак образът на Ферия е пресъздаден от Хазал Кая, едва ли ако бях аз в главната рола, щяхте да се впечатлите

А относно ПЕ смятам, че Хазал има добър нюх и усети накъде духа вятъра, затова и отказа да подпише нов договор, и натри носа на плазмодия аксой

За мен е достатъчно един/една актьор/актриса да не ми е анти, не е задължително съм му/и фенкада+ добър сценарии=гледан сериал от мен.
Че всяка от нас си има любим герой от сериала така е, права си, само, че аз нямам любима актриса, нито любим актьор. За Вас не знам.
, пак нямаше да остане незабелязан!
Дали с Гизем, Серенай или която и да е друга, пак щеше да се намери роля за него, която да го направи известен. 
та някой от хората да се загледат в екрана!
Аз проследих сериала само заради него.