Отговори
# 510
  • В света на мечтите... ❤
Аа много тихо тази вечер  Shocked Shocked ооо да не спите алооо  Mr. Green

Whistling  Joy Joy
Скрит текст:

и наш Ча нимой се запре  Mr. Green я го кък скача  Joy Joy

Тез пък във фейса веднага почнаха  ooooh!
Скрит текст:
И аз Ни моа са запра  Joy като Чачко  newsm44  newsm44  newsm44 Охх,Габи  Hug мноу смях ни парвиш по нощите  Crazy
А разликата при Хазалка от Преди и Сега е направо Очевадна  Shocked Браво на нея  Peace

Определено е очевадна разликата и е добър резултатът, пък като ще трябва да се готви за тенис треньорка (то не е изключено снимката да е някъде от уроци по тенис newsm78, на шкафчетата отзад няма ли насложени спортни обувки Grinning) още по ще я докара фигурката  Simple Smile И най-важното да е добре със здравето.

Laughing Дани, ами аз си драскам още това, дето трябва да ми е готово за утре сутрин и сигур ще го откарам до заранта, ама ми писва и от време на време се меткам при вас  Heart Eyes

Лека Веси  Hug Дани  Hug Петровче  Hug
Габи,лека работа ти желая тогава,аз нямам работа,ама не ми се спи и затова се присъединявам към купона.Наминавай да се развеселяваш като се измориш от работата  Hug  Peace
Хайде още една култова  newsm44  newsm44  newsm44  Joy

Скрит текст:

П.П. Ооо Пиленцата на Мустакя също е от култовите Joy

# 511
  • София
Подозирам, че е писана за Прансу  Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:

# 512
  • София
Ееее Дани кво гоивориш ти, то таз е от най-култовите  Mr. Green направо си е класика  Joy Joy гера пу  Joy Joy Joy Joy Joy

# 513
Скрит текст:

Слънчице  Hug ,с две ръце съм "За" твоето подозрение,аз ще допълня,че пасва и на Млечната сестра,защото и тя е от кравешката порода  Joy

# 514
  • София
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo smile3532 Hands Clap nuts
Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy Joy малееее край  Joy Joy Joy Joy

# 515
А тази върви ръка за ръка с другата под нея  Joy

Скрит текст:

# 516
  • София
Скрит текст:

Слънчице  Hug ,с две ръце съм "За" твоето подозрение,аз ще допълня,че пасва и на Млечната сестра,защото и тя е от кравешката порода  Joy

Hug Дани за млечната  Sick определено, но за Прансу не мислиш ли, че таи е по-подходяща  Thinking
Скрит текст:

Mr. Green  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 517
  • София

Скрит текст:

yesyes rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo мисля, че трябва да издадем диспансерни хитове 2013  Mr. Green  Joy Joy Joy

# 518
Скрит текст:

Ооо,Аметчо,той като почне да пее и събира всички животни из двора ,то не Гъци-Гъци,Кът-Кът и така нататък  Joy   Animal Pig  Animal Chicken  newsm57  hahaha

Айде с това вече тотално се отрязваме  rotfImbo  rotfImbo  rotfImbo

Скрит текст:

# 519
Скрит текст:

Hug Дани за млечната  Sick определено, но за Прансу не мислиш ли, че таи е по-подходяща  Thinking
Скрит текст:

Mr. Green  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Оооо,баш,баш си я набарала Ейвала къз  Joy  Joy  Joy

# 520

Скрит текст:

yesyes rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo мисля, че трябва да издадем диспансерни хитове 2013  Mr. Green  Joy Joy Joy
Определено трябва да издадем и ще се пуска на новите членове,докато тотално им се промие мозъка  Joy

# 521
  • София
Скрит текст:

Ооо,Аметчо,той като почне да пее и събира всички животни из двора ,то не Гъци-Гъци,Кът-Кът и така нататък  Joy   Animal Pig  Animal Chicken  newsm57  hahaha

Айде с това вече тотално се отрязваме  rotfImbo  rotfImbo  rotfImbo

Скрит текст:

опса опса  rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao  малеее ама верно не сме у ред  ooooh! Embarassed Embarassed  Mr. Green   Joy Joy rotfImbo rotfImao добре, че си се знаеме  Mr. Green  Joy Joy

Е хубава работа сега Дании, винаги има накъде повече, то такива хитове още не сме изредили, ти пък  Mr. Green   Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

Joy Joy Joy то българската поп фолт, турбо чалга изобилства с таквиз простотиики  Joy Joy Joy Joy

# 522
  • София

Скрит текст:

Определено трябва да издадем и ще се пуска на новите членове,докато тотално им се промие мозъка  Joy

Joy Joy Joy rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo немогаа корема ме заболя от смях smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 523
А тази,ко ши кажете,а  Party

Скрит текст:

Скрит текст:

# 524
  • София
А тази,ко ши кажете,а  Party

Скрит текст:

Скрит текст:

Mr. Green  Heart Eyes В таз да ни съ пее за нас  Mr. Green  Joy Joy Joy

Общи условия