Студено ли ви е след раждането?

• 2 560
  • 25
  •   1
Отговори
Родих през май 2013 и ми е почти винаги студено. Всички около мен ми се чудат. възможно ли е да е от хормоните. На един плаж не мога да отида. последният път се разкихах. Имаше вятър и водата ми беше студено. В момента краката ми са "лед". Споделете моля. Нормално ли е това? И колко време ще продължи?

# 1
  • София
Май-май не е нормално.Две деца съм родила и не ми е било студено.

# 2
  • София
Не, не ми е студено. Покрай бременността и след нея започнах да ходя доста по-леко облечена, отколкото преди. 

# 3
  • София
Не, не ми е студено. Покрай бременността и след нея започнах да ходя доста по-леко облечена, отколкото преди. 

И аз така. Предпочитам да живея на по-хладно след двете ми бременности/раждания.

# 4
  • Шоколандия
И аз смятам, че не е нормално. Не знам доколко хормоните са виновни за топлоусещанията, на мен в горещините не ми е непоносимо горещо, но и пролетта мъжа ми спеше със завивка, а аз с чаршаф, така че.... Объркани са при мен, но и не усещам крайности.

# 5
  • в две хубави очи; - музика - лъчи
При мен след второто раждане се срина имунната ми система и боледувам страшно много - всяка зима съм с ангина от октомври до април - а тази година май месец с плевмония - и аз незнам на къде да хващам вече
хубавата новина е че винаги боледувам сама - мъжът и  децата винаги са си ок

# 6
  • София
Беше ми 1-2 седмици много, после се оправих...но аз по принцип съм си топлолюбиво и често ми е хладно...

# 7
На мен ми беше, но аз родих февруари. Свързвам го с това, че вечно ми се спеше, а когато ми се доспи и започва да ме втриса.

# 8
Не ми е било студено. Втрисаше ме в единични случаи- при запушвания на млечните канали, или - разбира се, като се разболявах, което беше по- често от обичайното, но не постоянно. Предвид и че в момента е горещо лято... Май по-скоро не е нормално.

# 9
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
И аз съм чувала от разкази на приятелки, че ги е втрисало, но на мен не ми се случи  Peace

# 10
Не, не съм имала такъв проблем.

# 11
Да, аз съм така - месеци наред след раждане. Да не кажа, че май така и не се връщам към изходното ниво, демек ставам все по-зиморничава с времето  Crazy  На няколко пъти се замислям как да противодействам, но така и не съм стигнала до някакви решения. Тъй че просто си взимам и връхна дреха на плажа и чакам по-малко зиморничави времена  ooooh!

# 12
  • Някъде по Дунава
Не ми се е случвало да ми е студено.

# 13
Аз родих април 2013, но и на мен не ми е било студено

# 14
Януари и декември съм раждала, да, все ми беше студено и ме втрисаше много, но не съм имала здравословни проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт