Студено ли ви е след раждането?

• 2 563
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
Това усещане за студ, както и честите заболявания са най-вероятно резултат от преумора. Знам колко трудно осъществимо е подобно нещо при наличието на малко бебе, но се опитай да спиш повече и по-пълноценно, Невенче. Ако физическото ти състояние го позволява, добави някакъв вид спорт към седмичния си режим. Това ще смъкне нивото на стрес и ще подобри кръвообращението ти.

Доброто хранене пък ще подсили имунната система (пресни зеленчуци и плодове, меса с нисък процент на мазнини, риба, ядки, мляко и млечни продукти).

# 16
Не съм забелязала да ми е по-студено след раждането на децата.

# 17
Това усещане за студ, както и честите заболявания са най-вероятно резултат от преумора. Знам колко трудно осъществимо е подобно нещо при наличието на малко бебе, но се опитай да спиш повече и по-пълноценно, Невенче. Ако физическото ти състояние го позволява, добави някакъв вид спорт към седмичния си режим. Това ще смъкне нивото на стрес и ще подобри кръвообращението ти.

Доброто хранене пък ще подсили имунната система (пресни зеленчуци и плодове, меса с нисък процент на мазнини, риба, ядки, мляко и млечни продукти).
Благодаря! Мисля, че си много права и ще се постарая да направя всичко, което ми посочваш.

# 18
Мислех, че темата е пързалка Blush

# 19
  • София
Винаги, когато съм недоспала, ми е студено. А с малко бебе това е по-скоро правило, отколкото изключение.

# 20
Изследвай хемоглобина си. Усещането за студ е един от симптомите на анемия.

# 21
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Не ми е било студено след нито едно от ражданията. За мен също не е нормално.

# 22
  • на последния етаж
Не, не ми е студено. Покрай бременността и след нея започнах да ходя доста по-леко облечена, отколкото преди. 
Аз също.

# 23
  • Бургас
Не само, че не ми е студено, ами и ми е по-топло от преди ... и аз също ходя много по-леко облечена.

# 24
Точно обратното - по-топло ми е. А преди това бях сравнително зиморничава.

# 25
Не само, че не ми е студено, ами и ми е по-топло от преди ... и аз също ходя много по-леко облечена.

Аз също.  Peace Усещам се, че по-трудно понасям жегите.

Общи условия

Активация на акаунт