Математически турнири - 23

• 74 365
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Миналата година ви бях писала, че синът ми беше разпределен във фоайето на СМГ. Писах мейли и на СМГ, и на организаторите. Тогава организаторите ми отговориха, че ще помислят за още едно място за провеждане от тази година. Явно и в СМГ, и в НПМГ е било едно и също.  Tired Навярно това е причината да се появи и ФМИ.
По-миналата година синът ми се яви в НПМГ и беше спокойно. Като че ли напливът с всяка изминала година става по-голям и явно мислят решение на проблема.
Иначе, наистина в НПМГ изкараха много бързо резултатите, което много ме зарадва тогава. В СМГ си беше доста тегаво чакането...
Редактирам се - сега прочетох, че биборана е писала, че и миналата година е имало ЧХ във ФМИ. Е, тогава не знам. Дано наистина измислят нещо, че това е някакъв ужас...

# 346
Възниква нов въпрос - написа се, че и миналата година е имало ЧХ във ФМИ.
А резултатите бяха от 2 места - СМГ и НПМГ...
Тоест, кой отговаря за ФМИ и кога им излизат резултатите - заедно с тези на НПМГ?
Май ще си ходим както винаги в СМГ, не мога да се ориентирам с другите възможности..

# 347
Мисля, че възпитаниците на СМГ се разпределяха към зали на СУ. А чуждите ученици - в сградата на СМГ.

# 348
  • София
Резултатите са излезли през 2011 така:
СМГ
НПМГ и ФМИ.
http://www.math.bas.bg/ch/tournament2011.php
а през 2012
СМГ
НПМГ
http://www.math.bas.bg/ch/tournament2012.php

# 349
Мисля, че възпитаниците на СМГ се разпределяха към зали на СУ. А чуждите ученици - в сградата на СМГ.
Хайде сега, как въобще ти хрумна подобна нелогичност, това не е вярно.
Странно е да си гониш твоите ученици на майната си..
Засилих един мейл с въпрос до НПМГ, че с гадаене трудно ще стигнем до еднозначен отговор Simple Smile

Последна редакция: чт, 10 окт 2013, 22:06 от kodbg

# 350
  • София
Засилих един мейл с въпрос до НПМГ, че с гадаене трудно ще стигнем до еднозначен отговор Simple Smile
Какво ще ги питаш? Дали ще има чавета във фоайето ли?
/не се заяждам, да не ме разбереш грешно! просто вече стана трагикомедия.../

# 351

Ако не се заяждаш, не виждам смисъл в поста ти, поне кажи, че се заяждаш за да го обосновеш...
Какво ще ги питам - дали те отговарят за организацията във ФМИ и ангажират ли се с публикуваната дата за обявяване на резултати - 2.11 и за ученици, явили се във ФМИ!
Мисля, че обясних по-горе, че ми е дразнещо да чакам седмица за резултати, още повече да ходя по фоайета на училища да ги гледам след като на друго място излизат по-рано и то онлайн. И без въобще да ме интересува как ще разпределят децата, бих предпочел моето да се явява там, където резултатите излизат веднага. Естествено, че не е болка за умиране, но не виждам какъв е проблема да си дадем 7-те лева там, където ще ни зарадват с най-добра организация на проверките.

# 352
  • София
Ирина е имала предвид, че в СМГ понякога има деца решаващи задачи във фоайето. На моето му се е случвало веднъж вече, а веднъж беше на счупен чин и веднъж на някакви малки масички, предполагам някакъв кабинет, имало място само за два листа Simple Smile

# 353

Kod, почти съм сигурна, че имаше нещо такова. Не е мое хрумване. В СМГ се явяват доста ученици и бяха казали на свои възпитаници в коя зала да се явят в СУ. Вероятно не е било за вашия випуск, но си спомням, че съм говорила с други деца от СМГ, които бяха разпределени в СУ. Но това няма никакво значение. Наистина бройката беше огромна и е логично да се търси зала наблизо.

# 354
  • София
Ако не се заяждаш, не виждам смисъл в поста ти, поне кажи, че се заяждаш за да го обосновеш...
newsm78
Иронията изобщо не е насочена към теб, а и го написах изрично.
И не питам случайно. Точно исках да знам какво ще ги питаш, и ако не е за децата във фоайето, аз бих ги попитала именно за това. И ще го направя.
Ирина е имала предвид, че в СМГ понякога има деца решаващи задачи във фоайето. На моето му се е случвало веднъж вече, а веднъж беше на счупен чин и веднъж на някакви малки масички, предполагам някакъв кабинет, имало място само за два листа Simple Smile
Точно това имах предвид. И го споменах и по-горе.

# 355
Ирина е имала предвид, че в СМГ понякога има деца решаващи задачи във фоайето.

А нали е със записване, как така децата превишават местата?

# 356
  • София
Ирина е имала предвид, че в СМГ понякога има деца решаващи задачи във фоайето.

А нали е със записване, как така децата превишават местата?
Ама те така ги разпределят!
"Зала 2 Ф" - бая се чудих какво е това, докато стана ясно, че е фоайето на 2-рия етаж...

# 357
Съжалявам, но съм Ви подвела. Явно СМГ е пращало деца за ЧХ във ФМИ. (Проверих къде са публикувани резултатите на моето дете). И аз като Денибон бях чула, че деца от тогавашния 6 клас на СМГ са били в ректората на СУ. (Но не съм сигурна да не е било за друго състезание).
Нашите със сигурност бяха във ФМИ.

Практика е когато се запишат повече деца, училището домакин да изпрати своите на друго място в  близост. (Например 125-то праща в ЕСПА). Логиката е много проста - броят деца се разбира последния ден от записването. Ако местата не стигат се вземат допълнителните зали. Тогава уведомяването на другите деца е трудно. Освен това "местните" деца познават района.

# 358

http://www.omg-bg.com/
Лека загрявка преди Черноризеца, с разходка до Пловдив.

Последна редакция: пт, 11 окт 2013, 17:41 от slon

# 359
  • София
Очаквах повече оживление в темата днес, но явно е още рано. Успех на участниците в Габрово и Варна!

И питане най-вече към Дидева: Дали ще изнесат резултатите днес, както обикновено или ще се чакат и резултатите от Варна?

Общи условия

Активация на акаунт