Математически турнири - 23

• 74 536
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • n/a
Има ли обявена дата за провеждане на Черноризец Храбър?
Обикновено е около 01.11., но не мога да намеря за тази го-
дина конкретната дата. Благодаря!

# 181
Всъщност винаги е на първи ноември.  Grinning

# 182
  • София
А състезанието за от втори клас нагоре ли е?

# 183
А състезанието за от втори клас нагоре ли е?

Състезателните групи са 2 клас, 3-4 клас, 5-6 клас, 7-8 клас, 9-10 клас, 11-12 клас.
Тук можеш да прочетеш повече.

А тук - да хвърлиш едно око на задачите. Второкласниците бяха включени като състезателна група през последните години, затова няма кой знае колко теми за втори клас.

# 184
  • София
Благодаря   bouquet. А ако решим къде и как може да се запишем за участие? Не видях инфо на сайта  newsm78. В някакви училища определени ли се провежда?

# 185
Моля за малко информация от родителите на второкласниците, които ходят на курсове в СМГ!

По какви сборници работят децата от втори клас в курсовете?

# 186
  • София
Моля за малко информация от родителите на второкласниците, които ходят на курсове в СМГ!

Някой миналата година беше писал за този сборник:

http://www.book.store.bg/p29605/zadachi-po-matematika-za-2-klas- … elina-dineva.html

За тази не знам по какви помагала работят.

# 187

Някой миналата година беше писал за този сборник:

http://www.book.store.bg/p29605/zadachi-po-matematika-za-2-klas- … elina-dineva.html

За тази не знам по какви помагала работят.

И тази година е същия!

# 188
  • Варна
Може ли някой на ЛС да ми обясни методиката за решаване на задачи като 11, 13 и 15 от състезанието "Хитър Петър" за 3 клас от миналата година - http://www.smb-gabrovo.free.bg/files/2012-10-14-HP_2012_3.pdf
Не знам по какъв начин се решават на тази възраст...

# 189
Благодаря   bouquet. А ако решим къде и как може да се запишем за участие? Не видях инфо на сайта  newsm78. В някакви училища определени ли се провежда?
Присъединявам се към питането ...

# 190
Присъединявам се към питането ...
"Ч.Храбър" се е провеждало винаги на 01.11 - посветено е на денят на будителите. Доколкото имам спомен, НПМГ и СМГ провеждат състезанието, май и 107 ОУ са били организатори.
Със сигурност като наближи датата, ще излезе инфо кой ще е организатор, в колко часа, къде и т.н. Тогава ще може да се запишем, споко, има време.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2013, 11:59 от mst

# 191
  • София
Не е ли на 1.11 ? Мисля, че и в 125-то се провежда. Видях, че СМТ в някои години е било през 10м, а в други-през 11.
А кога ще излезе окончателният план на състезанията?

# 192
Не е ли на 1.11 ?
А кога ще излезе окончателният план на състезанията?
Всъщност винаги е на първи ноември.  Grinning
Миналата година май около 20 октомври излезе календарният план, но помня, че след това промениха една-две дати.

# 193
  • София
Чак тогава? Уф, чакам го този план с нетърпение, че да си планираме ваканциите, но май доста ще почакам.  Confused

# 194
Редактирах се, сори.

Общи условия

Активация на акаунт