Счупена китка?

• 1 472
  • 7
  •   1
Отговори
  • София
Някой ако има опит може ли да ми каже как е препоръчително да се държи в къщи ръката, когато човек ляга - нагоре? Върху възглавница? Няккава определена по-препоръчителна позиция?

# 1
ако е в началото и боли,е добре да не виси надолу,а да е повдигната на нивото на корема поне...но то се чувства...ако няма болка-както е удобно...

# 2
  • София
Съвсем прясно счупване е, от днес, та боли всякак... Казали на възглавница да я повдига, но майка ми се чуди има ли някаква по-специална поза, в която да трябва да е.

# 3
ами каквото и да прави ,ще боли...но повдигната за момента наистина е по-добре....нали е обездвижена?да пие обезболяващи първите дни...аулин или нещо друго,ако са изписали

# 4
  • София
Сложили са гипс, изписали са аулин, но й казали да го пие за през ноща, аз чета, че спокойно може 2 пъти на ден.

# 5
Сложили са гипс, изписали са аулин, но й казали да го пие за през ноща, аз чета, че спокойно може 2 пъти на ден.

Два пъти на ден, но не повече от седем дена! По едно на ден може и много по-дълго. Седмици, месеци. Не са ли сложили връзка на ръката около врата с препоръката да я държи хоризонтално на тази връзка?

# 6
  • София
Докато е права са й казали с шал на триъгълник през врата... докато е легнала се чудеше.
А дали още от началото не е по-подходящо с такова http://www.amedicabg.com/img/arm/tumb/2.png да ходи... или да изчакаме до прегледа в петък и да пита тогава.

# 7
Подходящо е, но може би струва нещо, за разлика от бинтовата връзка. В седнало и изправено положение на тялото ръката трябва да стои така. А как да стои в леглото не зная.

Общи условия

Активация на акаунт