Автоимунен тиреоидит на Хашимото (30)

• 73 997
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
Вчера нета ми беше много зле та сега ви изчитам.
Мерси за новата тема.

Сънчи, честито! Живо и здраво да ви е детенцето! Hug

Скрит текст:
Кокона, не се притеснявай да звъниш на личния му телефон.
Вторник, сряда и четвъртък е цял ден в МЦ, но пък може сутрин да преглежда и в транспортна, та не съм убедена.
Мисля, че от 1-ви август щеше да отсъства 2 седмици... ако не бъркам датата.

# 16
Здравейте на всички! Относно Ендокринола - няма го в нашите аптеки (в самите складове, които ги зареждат го няма), така че единственият начин да се купи е чрез поръчка от интернет като най-евтин съм го намерила за 26 лева (в Русия струва само 5 долара), но не знам дали имам право да пост-вам линк във форума. Като напишете Ендокринол на български в гугъл един от първите резултати е този сайт ( за хранителни добавки е). Утре ще се чуя с моята ендокриноложка (тя трябва вече да е проверила състава) и ще пиша по-подробно какво ми е обяснила. Малко се колебая, но все пак, ако тя прецени мисля да го пробвам за 2 месеца и кой знае - може пък да има добър резултат Simple Smile

# 17
Момичета утре ще си пускам контролни изследвания на ТСХ, но незнам трябва ли да съм си пила Л-тироксина преди изследването или не?

# 18
Момичета утре ще си пускам контролни изследвания на ТСХ, но незнам трябва ли да съм си пила Л-тироксина преди изследването или не?
Аз се излседвам рано сутрин на гладно БЕЗ да съм пила хормона. Така ме съветва моята ендокриноложка, въпреки че години наред се изследвах след прием на хапчето. Като се замисля, обаче,мисля, че е по-добре да не си го пила. Твоят лекар какво казва?

# 19
  • Бургас
Аз пускам изследвания без да съм пила хапче сутринта, пия го след това.

# 20
Здравейте! Да се запиша и аз в новата тема  Hug
Сънчи, честито! Разкажи малко повече  Heart Eyes
Случайно попаднах на един медицински център в София (Хармония), до Окръжна болница, в който има преглед и ехография на щитовидна жлеза за 30лв. Д-р Нели Петрунова е ендокринолог, на мен лично не ми е позната като име. И за другите области има такива промоционални пакети. Ако някой се интересува.

# 21
И аз да се запиша в новата тема! Blush

# 22
Мимии, мерси! Златна си! Така се притесних, че ще прецакам темата, а исках да помогна EmbarassedЕ, вече всичко е наред, получи се.

Не се притеснявай, щом имаш желание ще се справиш винаги.  Hug

Момичета, благодаря за новата тема  Hug

# 23
  • UK
Мереленда благодаря  bouquet
честито детенце на Сънчи-пънчи
  Hug

# 24
Сънчи-пънчи, честито! Да сте живи и здрави! Имате най-голямото щастие на света! Добавих инфото ти и те преместих от списъка на чакащите Simple Smile
stefik, благодаря ти! Ще чакаме да кажеш мнението на ендокриноложката ти. Ти с хипер или с хипофункция си? Все ми се струва, че повече за хиперфункция е добър този продукт, въпреки, че пише, че е за всякакви нарушения на жлезата.

# 25
  bouquet
Сънчи-пънчи, честито! Simple Smile

# 26
Честито и от мен. Simple Smile

# 27
  • София
Запис  Peace

# 28
stefik, благодаря ти! Ще чакаме да кажеш мнението на ендокриноложката ти. Ти с хипер или с хипофункция си? Все ми се струва, че повече за хиперфункция е добър този продукт, въпреки, че пише, че е за всякакви нарушения на жлезата.
Аз съм с хипо, но тези билки би трябвало да помагат на жлезата независимо какъв е проблемът. Познати в Русия казаха, че там в аптеките си го продават Ендокринола, ще пиша по-подробно утре.

# 29
Запис и от мен, кия благодаря ти много , супер си се справила Hug  bouquet

Само да отбележа за който питаше - пиенето на л-тироксина преди изследване има значение само за ФТ4 - т.е ако изследваш само ТСХ, можеш да си го пиеш на гладно преди изследването, ако изследваш ТСХ и ФТ4 - тогава задължително се пие след изследването  Peace

Общи условия

Активация на акаунт