Какъв лосион за тяло използвате? Vol.1

• 48 860
  • 377
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Трайно ли е като аромат? В събота тествах парфюма, но ми се стори нетраен. Само подуших лосиона, че имам голям запас, но тези серии само за Коледа ги пускат, нали? Ако е траен, вероятно ще се запася и с това.
Да, само за Коледа ги пускат  Simple Smile А за трайността , ами средна хубост е, не е супер траен ароматът , но и не изчезва след 30 мин  Laughing  - около 3-4 часа  Simple Smile И не се "бие" с парфюма  Simple Smile

# 286
  • София
Еха, 3-4 часа си е доста за лосион. Единствените, които издържат по толкова, че и повече при мен, са на Бетина Барти.

# 287
Това е моят фаворит. Прекрасен и траен аромат, силна хидратация, лека текстура. Може да се използва както като лосион за тяло, така и като мляко за вана. С млечни протеини.

# 288
Много съм доволна от това суфле за тяло. От индийската серия на Ейвън. Много приятна текстура, не се разтича, по-гъста е някак, като мус. Съвсем различен от другите неща, които съм ползвала. Не лепне, много бързо попива. Кожата е хидратирана, кадифена и гладка. Аромата на сандалово дърво е страхотен, ненатрапчив, нормално дълготраен.

# 289
  • Belgium
А колкото до аромата - силно на череша ли е?

Определено не е само череша, плътен сладък аромат на луксозен крем, подложката е ориза, който според мен дава допълнителна трайност на аромата, както и плътност на самата консистенция. Най-трайната миризма на боди лосион, която съм ползвала, а съм измазала бая нещо. Ароматизира и стаята, в която си се мазала  Wink

Точно за това, ако случайно не ти допадне, ще е малък ужас. Но пък във форума има адски много фенове, веднага ще го размениш, ако се наложи.

Голямото ми разочарование от The Body Shop беше боди бътъра им с ванилия - най-химичната ванилия, която съм подушвала, дори и в препарати за под не беше толкова зле.

# 290
  • София
Подстрекателки.* Mr. Green И аз си поръчах тази прословута череша, въпреки че скраба не ме очарова.

# 291
  • София
Подстрекателки.* Mr. Green И аз си поръчах тази прословута череша, въпреки че скраба не ме очарова.
Laughing
Аз съм на косъм да направя същото  Joy
Кое не те очарова от скраба? Защото ако е миризмата... Whistling
А боди бътър с ванилия за мен си звучи ужасно само по себе си, не си падам по това да мириша на кекс  Crazy На боди шоп не харесвах и бадема или каквото беше там (макадамия ли, лешник ли, не помня).
Сетих се, че имаше преди време в DM едно суфле за тяло с малина, май лимитка беше и сигурно няма да го има повече?

# 292
  • Belgium
Оооо, аз обожавам гурме ванилия, но трябва да е направена добре, което Body Shop просто не го могат.

Ето тази ванилия с истински парченца какао на Lush е пълен разкош, а колко е трайна, почти настига Rituals и ми е вторият най-любим продукт за тяло след Natio Laughing Обаче пък е адски неикономична, няма пълно щастие  Crossing Arms

# 293
  • София
Точно миризмата, по - точно липсата на такава. Толкова слабичко ухае на ориз и никаква следа от череша. На лосиона обаче възлагам голяма надежда след такава масирана реклама. Иначе скраб като скраб. Средно абразивен, по - скоро деликатен. друго оплакване освен липсата на феноменален аромат нямам.
Да допълня с коментар за Лъшовото блокче. Вярно е ужасно трайно. Сладко, сладко, та чак диабет ще ти докара. Не ми хареса при него, че ми ароматизира и дрехите с тази сладост и ми призлява. Обичам сладките миризми, ама все пак си имам някакви граници. Може и да се хапва. Опитвала съм шоколадовата част.

# 294
  • Belgium
Циндил-Пиндил, ако чакаш моно череша, ще се разочароваш и от лосиона за тяло.

Черешката се крие срамежливо на дъното на аромата на луксозния крем, да знаеш  Wink

Едит: да забравих за плюса на Lush, че е вкусен и никой мъж няма да се откаже да ти целува ръка например, като си омазана с него Wink

# 295
  • София
Хахах т.е. черешката на тортата е на дъното в случая  Laughing
тази ванилия не я знам, сигурно защото съдя по въпросната кексовата и затова съм предубедена вече Laughing А това с целуването ме убеди  Mr. Green Има ли и по-малки сърчица да взема едно за проба. Thinking

# 296
  • Belgium
Целуването си е силен довод  Mr. Green

Те всичките сърчица са доста мънички, но ти първо ги подуши, щом не обичаш много ванилия може хич да не ти допадне, а е адски трайна и ще ме проклинаш после  Laughing

# 297
  • София
Чак пък да те проклинам Mr. Green Аз като вляза в Lush и всичко ми мирише еднакво и страшно силно  Crazy ОСвен това е друго да го нанесеш след душ на тялото, а щом има и кадифен завършек ще се прежаля. Flutter (от цялата работа ММ ще е доволен  Mr. Green)

# 298
  • София
Много добре хидратира блокчето. Въобще повечето им блокчета ги харесвам, но излизат доста скъпо, предвид колко са неикономични.
Това мирише вкусно, но откъм трайност върху кожа никакво го няма.

# 299
Преди бях много зарибена по блокчетата на Lush,всички съм пробвала и определено ягодата ми е фаворит.Не ми харесва,че попиват супер бавно,иначе хидратират добре и са с много траен аромат.не харесвам fairy show ,ако някой реши да си вземе коледното блокче нека е внимателен,защото цапа адски много. Sick

Лу,ванилията на The body shop ми е голямо разочарование,супер химикалеста и изкуствена.Пробвала ли си ванилията на Korres с канела?Определено не е гурме ванилия(каквато и аз търся и съм отворена за предложения Whistling),но е приятен аромат.

Общи условия

Активация на акаунт