Какъв лосион за тяло използвате? Vol.1

• 48 858
  • 377
  •   1
Отговори
# 300
  • София
А, тази на Korres съм я пробвала, съвсем я бях забравила  Laughing Но според мен тя сякаш си е по-канелена. Малко натрапчива Blush

# 301
  • Belgium
Candy_girl ползвала съм я ванилията на Korres, аз съм им фен  Laughing

Обаче наистина си преобладава канелата, което за мен не е минус изобщо, аз обожавам канела  Heart Eyes

# 302
И аз съм им страшен фен,кокосът им е страхотен. Heart Eyes
Ползвала ли си смокинята?

# 303
  • София
На мен Гуавата ми е любима. Толкова ми харесва, че чак си я пазя Joy

# 304
  • София
На мен смокинята не ми хареса особено, даже накрая замина в кофата, а гуавата не съм я пробвала, къде имаше магазин на Korres в София? (досега от Гърция съм ги купувала)

# 305
Имат официален магазин на ул.Шипка и Кракра. Техни продукти има и в аптеката в Сердика и тази в Парадайз(аптеката,която е до магазина на Сваровски).

# 306
  • София
Може и от бг сайта им да поръчаш.

# 307
  • Belgium
На мен хич не ми хареса Смокинята, имах душ гела.

Корес си купувам от магазина им на Кракра, много мили момичета има там, а и дават спокойно мостри без физиономии или да трябва да ги молиш.

На мен фаворити са ми не толкова в продуктите за тяло, колкото в грижата за устни и слънцезащитата. Слънцезащитният им флуид с кисело мляко и фактор 30 съм се скъсала да го хваля по другите теми  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 04 дек 2014, 11:54 от Лу

# 308
Разкошна е смокинята на Корес боди лосиона, не е подсладена обаче, аз ванилии не обичам. Купих я от  The Circle  в Сердика. Цените са като в сайта.

# 309
  • Щастлива мама на 3 слънца
Запис да следя в мн суха кожа съм. На Виктория с. Ползвам

# 310
Канела обожавам,ванилия също.Досега не съм срещала лосиони с канела,прегледах тези Корес,ще пробвам като изхабя наличните.Гледам и шампоани с доста интересни съставки имат.

# 311
В момента двойните лосиони на Ейвън с блестящ ефект и коледен аромат на канела и боровинки.

# 312
  • София
Гледам , че за ванилови лосиони сте си говорили  Blush Освен Lush , някой сеща ли се за хубава гурме ванилия  Praynig Praynig Маслото за тяло на Сефора с ванилия дали е хубаво  Blush ?  Отворена съм за всякакви предложения  Laughing

# 313
Абсолютна гурме ванилия за мен е на Dove-Warm vanilla. Ухаеш точно на ванилов сладолед цял ден и цяла нощ.

Предупреждавам, че е доста силна миризмата и аз малко трудно я понасях, та затова и не съм го изхабила още, а го имам от много време. Добър е, хидратира супер.
Аромата се разнася навсякъде с мен и цялата стая мирише.
За почитателките на интензивни миризми ще е идеален.

Последна редакция: нд, 07 дек 2014, 19:07 от Miss_Bingley

# 314
Абсолютна гурме ванилия за мен е на Dove-Warm vanilla. Ухаеш точно на ванилов сладолед цял ден и цяла нощ.

Предупреждавам, че е доста силна миризмата и аз малко трудно я понасях, та затова и не съм го изхабила още, а го имам от много време. Добър е, хидратира супер.
Аромата се разнася навсякъде с мен и цялата стая мирише.
За почитателките на интензивни миризми ще е идеален.

Подкрепям,харесва ми newsm68 newsm10.

Общи условия

Активация на акаунт