Какъв лосион за тяло използвате? Vol.1

• 48 911
  • 377
  •   1
Отговори
# 90
  • Belgium
Твърдо е, но при съприкосновение с кожата се разтапя   Peace

Съдържа и натурално какао (малките кафеви петънца в сърцето )  Laughing

# 91
Благодаря,звучи много добре Peace

# 92
  • Варна
В момента се наслаждавам на този невероятен и траен аромат! Blush

# 93
  • София
Хубави са масажните и аз им ги харесвам,и един от лосионите е много хубав Sympathy for the skin

От маслата харесвам едно лавандула и сърчицето разбира се,но то много бързо ми свършва.
http://www.lushbg.com/shop/product/product/path/205_164/id/12/%D … %82%D0%B0-therapy

# 94
  • Belgium
Да, единственият проблем на Lush е, че са малки като грамаж масажните барове, само 30 грама и съвршват за отрицателно време  Laughing

По-евтина алтернатива са Bomb Cosmetics, но те нямат такова разнообразие. Имам масажното им блокче с лавандула обаче и то е много добро. Отгоре има и истинско стръкче лавандула  Heart Eyes

# 95
Аз в момента ползвам масажното блокче на Bomb Cosmetics с ванилия и ми харесва много,ползвала съм и други и пак съм оставала доволна.Еднистевният минус в сравнение с Lush за мен е,че не предлаган кутийки за съхранение. Tired
Освен масахните блокчета на Lush и Bomb Cosmetics използвам body butter на The Body Shop(обожавам ягодата и морингата и гледам да не оставам без тях). Heart Eyes

# 96
Ползвам това в момента:

Доста бавно попива и няма аромат, иначе е чудесен продукт.

# 97
# 98
В момента използвам FEMME (от AVON) траен е и има страхотен аромат newsm10

# 99
В момента използвам FEMME (от AVON) траен е и има страхотен аромат newsm10
И аз.Много съм доволна. Simple Smile

# 100
В момента използвам този с какао и съм много доволна.

# 101
  • София
Аз останах без лосион за тяло и две вечери под ред ползвам бебешкото олио на Джонсънс след баня, на влажна кожа - оставя я много мека, аз лично за първи път усещам такъв резултат от продукт за тяло  Crazy Честно казано не съм обръщала голямо внимание на ефекта от предишни лосиони, мислех си, че щом се мажа с нещо, всичко е ок  Mr. Green Та с две думи, силно препоръчвам въпросното олио!

# 102
  • Belgium
О, да винаги поддържам една опаковка бебешко олио на Johnson`s въпреки че имам по 5-6 други лосиона и масажни бара за тяло вкъщи. Аз ползвам това с лавандула, страхотно е  Heart Eyes

# 103
И аз съм доволна от Johnson`s ползвам го за малката госпожица и е много добър особено за суха кожа.  newsm10

# 104
В момента използвам този с какао и съм много доволна.

За какъв тип кожа е? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт