Какъв лосион за тяло използвате? Vol.1

• 48 958
  • 377
  •   1
Отговори
# 105
За много суха.

# 106
Благодаря,значи не е за мен Peace

# 107
И аз съм доволна от Johnson`s ползвам го за малката госпожица и е много добър особено за суха кожа.  newsm10

И от мен един глас за бебешкото олио на Johnson  newsm10
От време на време го ползвам (предимно лятото) и много мека си усещам кожата  Peace

# 108

Приятен със сладникав аромат и лесно нанасяне.

# 109
Имате ли отзиви за този лосион?               

# 110
Имате ли отзиви за този лосион?               
продуктите на марката попиват по-бавно и оставят филм ( заради парафина) , трудно се разнасят, по-гъстички са, като състав пък изобщо не ги харесвам - парафин, парабени и т.н.

# 111
  • Бургас
Нищо особено, освен че мирише вкусно  Mr. Green

# 112
  • София
 Да споделя впечатления и за този на Ив Роше,който беше лимитиран за Коледа:

Лек като хидратация,бързо попива,ароматът му е много хубав,но нетраен.Блясъка също,но за него по-добре,не обичам много да бляскам,а той бая блестящо оставя.
 За нормална кожа е ок,за суха недостатъчен.Аз го редувам с масло на Боди Шоп,кожата ми е нормална към суха.

# 113
  • Belgium
Аз имам душ гела от лимитираната серия на Ив Роше с ванилия  - е няма толкова химична и натрапчива миримза  Sick Най-ужасната козметична ванилия, която съм помирисвала, а аз имам доста продукти с този аромат, включително и парфюми.

На всичкото отгоре разфасовката е 400 мл, едва ли ще издържа да я изхабя.

# 114
  • София
 Лу,да големи са им разфасовките.Душ гела от коледната не съм го помирисвала,но имах кайсия и боровинка на Ив роше,бяха отвратително химически аромати ( лосионите им от серията не съм си и помисляла да помириша и аналогия не мога да направя), но с душ геловете си миех ваната след къпане.В началото ми харесваха,но в последствие явно ми се отпуши носа  Laughing

# 115
  • Belgium
*Bubble* предполагам лосионът за тяло няма общо с миризмата на душ гела  Laughing

Напомня ли на ванилиите на The Body Shop примерно?

# 116
  • София
*Bubble* предполагам лосионът за тяло няма общо с миризмата на душ гела  Laughing

Напомня ли на ванилиите на The Body Shop примерно?
Ванилиите на БШ не са ми познати.Като цяло не харесвам много ванилови аромати,не съм критерий.Иначе ароматът на лосиона в никакъв случай не е натрапчив,той едва едва се усеща върху кожата и има една тежка нотка,която ми харесва,но също се усеща само от шишенцето.Което може и да не е чак такъв минус де.С лосионите на Лъш проблемът ми беше пък точно обратния,търсех си най-леко ароматизирания,че техните аромати направо главоболие могат да ти докарат,толкова са силни.
 Може би най-приятно миришещи и балансирани са Боди шоп.

# 117
Аз също имам лосион на Yves Rocher - в началото много ми харесваше, но освен, че аромата бързо се губи (което за мен не е голям проблем) ми стана някак натрапчив и непоносим. Иначе за мен е добър откъм хидратация.
Ето този: http://www.ivis.bg/yves-rocher-agave-%D1%84%D0%BB%D1%83%D0%B8%D0 … %D0%BB-p4884.html

# 118
  • Belgium
С лосионите на Лъш проблемът ми беше пък точно обратния,търсех си най-леко ароматизирания,че техните аромати направо главоболие могат да ти докарат,толкова са силни.
 Може би най-приятно миришещи и балансирани са Боди шоп.

Аз също не обичам прекалено силните миризми на лосионите за тяло, но странното е че съм влюбена във ваниленото сърчице на Лъш с парченца истинско какао  Heart Eyes
Адски силен и издържлив аромат, но не ми накъртва.
Сега имам и виналията на The Body Shop, но нещо не ме радва толкова миризмата, даже се чудя дали да не я засиля към размените  Thinking

Последна редакция: чт, 27 мар 2014, 14:01 от Лу

# 119
На Ив Рошер най си обичам този: http://beautyandrelaxblog.blogspot.com/2014/01/yves-rocher-plais … re-bio-silky.html
 Cry Сега мисля да взема пак от серията, но с аромат на праскова. Но тези 400 мл. ме спират - много ми идва, 6-7 месеца трябва да го измазвам, че и повече, а срока след отваряне е 6 месеца, макар да е бъкан с парабени

Общи условия

Активация на акаунт