Какъв лосион за тяло използвате? Vol.1

• 48 952
  • 377
  •   1
Отговори
# 135
  • Belgium
Напълно подкрепям препоръките за Lush, Bomb Cosmetics и The Body Shop.

Но лосионите на Ив Роше миришат изключително химично и изкуствено. Поне по-голямата част от тях и не бих ги препоръчала.

Най-добрата ванилия за мен е сърцето на Lush и по-напред в темата го бях писала  Heart Eyes

# 136
Лу,наистина миришат малко химично и изукствено.На мен някои аромати ми харесваха преди(праскова и малина най-вече,ванилията винаги ми е била страшно изкуствена,дори неприятна),но скоро си взех мляко за тяло  праскова и просто има огрооомна разлика като хидратация с това,което ползвам по принцип и със сигурност няма да повторя. Peace

За да не е съвсем спам , да питам дали някой е пробвал Beautifying Oils на The Body Shop?

# 137
На Ив Роше и аз намирам огромни разлики в два лосиона от една и съща серия.

# 138
Аз ползвам лосиони за тяло на Нивеа,но внесен от Германия(Берлин),и нямат нищо общо с тези присъсващи на нашия пзазар

# 139
Аз ползвам лосиони за тяло на Нивеа,но внесен от Германия(Берлин),и нямат нищо общо с тези присъстващи на нашия пазар

Каквото и да купим и не е от България е по-добро.Аз използвам омекотител на Ленор от Германия ами нищо общо с този в България.Невероятен е, а за козметиката също знам ,че  е много добра!

# 140
  • Бургас
И аз ползвам Нивея,но купен от България и доста приличен лосион,имам и един на Балея,който уж пак е немски и мирише невероятно,на череша и бадем,много съм доволна,но си слагам доста пестеливо

# 141
Аз ползвам лосиони за тяло на Нивеа,но внесен от Германия(Берлин),и нямат нищо общо с тези присъстващи на нашия пазар

Каквото и да купим и не е от България е по-добро.Аз използвам омекотител на Ленор от Германия ами нищо общо с този в България.Невероятен е, а за козметиката също знам ,че  е много добра!
аз пък не съм съгласна. Факт е, че в други държави може формулата на продуктите да е по различна и т.н., но определено на пазара ни не се внасят само второкачествени продукти. Живеем в достатъчно цивилизовано време и смятам, че търговците - вносители си вършат работата по най-добрия начин. 

# 142
  • Belgium
Това с второкачествените продукти на българския пазар е тежка отживелица.

Среща се много рядко и то при продукти от масовия клас като споменантите на Байерсдорф или P&G. Като качеството обикновено зависи от страната, в която се намира завода (обикновено един и същ за цяла Европа) и формулата на някои от съставките.

Високият клас марки нямат разлика - ползвам и такива, закупени в България, и такива от официалните бутици в чужбина.

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 18:23 от Лу

# 143
  • Пловдив
Много харесвам за студеният период бутера на Бетина Барти с череша. За лятото редувам различни свежи и леки лосиони. Но любовта на моята кожа е сухото олио на Нукс Flutter

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 12:51 от armira

# 144
  • Варна
В момента ползвам крема на Балеа с праскова.

# 145
За продуктите ползвани от мен,твърдя,че определео са с различна формула от тези присъсващи на пазарът ни,което не прави държавата ни второкачествена или пък търговците ни,не съм искала да звучи така,просто изразих мнение-факт,с което не ангажирам по никакъв начин.

# 146
За продуктите ползвани от мен,твърдя,че определео са с различна формула от тези присъсващи на пазарът ни,което не прави държавата ни второкачествена или пък търговците ни,не съм искала да звучи така,просто изразих мнение-факт,с което не ангажирам по никакъв начин.
така е, в някой държави определени съставки са забранени и се налага производителя да заменя с др. и т.н. Коментара лично моя беше подтикнат от аринчето , която те цитира и каза, че Каквото и да купим и не е от България е по-добро

# 147
Ами подразбира се какво е имала предвид и съм съгласна. Да, високия клас продукти са си същите, защото не са им направили заводи да ги произвеждат в Източна Европа за нашия пазар. Защо - защото пазарът за скъпи марки тук е много малък и се внасят малко бройки. Дето се вика извън София и още 3-4 града друго освен масови, евтини и обикновено не особено качествени продукти не може да се открие по магазините. Не само за козметика говоря. Вече не смея да ям в заведение извън София след няколко случая подред, в които едва не стигнах до болница. Но докато хората са толкова бедни, може да се пробутват всякакви боклуци, тъжно е. Sad

За лосионите - напоследък съм много доволна от Корес - имам с жасмин и много ми харесва. Смятам да пробвам и тези с аромат на смокиня и гуава.  bouquet

# 148
Ами подразбира се какво е имала предвид и съм съгласна. Да, високия клас продукти са си същите, защото не са им направили заводи да ги произвеждат в Източна Европа за нашия пазар. Защо - защото пазарът за скъпи марки тук е много малък и се внасят малко бройки. Дето се вика извън София и още 3-4 града друго освен масови, евтини и обикновено не особено качествени продукти не може да се открие по магазините. Не само за козметика говоря. Вече не смея да ям в заведение извън София след няколко случая подред, в които едва не стигнах до болница. Но докато хората са толкова бедни, може да се пробутват всякакви боклуци, тъжно е. Sad

За лосионите - напоследък съм много доволна от Корес - имам с жасмин и много ми харесва. Смятам да пробвам и тези с аромат на смокиня и гуава.  bouquet
Не че задълбавам (  Mr. Green ) , обаче мисля, че това е изключително ограничено мислене, специално за храната. Това, че не си попаднала на правилно място, не значи че всички места извън София са такива.
Относно евтините продукти - никой не ни ги бута в ръцете, че да ги купуваме. Това, че нещо се произвежда в друга фабрика пак не е гарант за качество. Мога да ит кажа, че съм виждала много евтини продукти да вършат чудеса и обратното. Горе много добре казаха, че подобни тези са отживелица.  Peace

Относно лосионите - днес си взех на Ивс Рошер с праскова  Embarassed А този на Корес с жасмин съм му хвърлила око заради аромата, но много му се чудя.

# 149
Страхотни са лосионите на Korres ,те вече нямат магазин в София,нали?

Общи условия

Активация на акаунт