Какъв лосион за тяло използвате? Vol.1

• 48 860
  • 377
  •   1
Отговори
# 270
В момента съм с този http://vanityfairdesie.blogspot.com/2014/11/avon-naturals-body-careorhid-and.html
 и много си го харесвам  Simple Smile
Имам още няколко и от тях съм доволна. Едно суфле за тяло на Ейвън от Индийската спа серия е чудесно, отскоро го имам. Препоръчвам  и него.

# 271
Ползвала съм какво ли не, но в момента имам този на Корес със смокиня и съм очарована.
http://www.korres.bg/product/67

# 272
От мен отзив за едни млека на Bodyfarm, които ползвах доскоро, но сега ще ги сменя... Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 09 ное 2014, 11:37 от Tutú

# 273
Дами, пишете имената на продуктите, към които давате линкове.  Ще трия постове без имена или снимки, на които да се вижда съответния продукт, а има само с линкове към блогове! Не всеки желае да отваря съответния линк и да клика върху съответния блог. Форумът е достатъчно либерален към блогърките и те от своя страна се очаква да бъдат толарантни към потребителите, нежелаещи да посещават блоговете им. Тази седмица пиша това предупреждение за трети или за четвърти път и скоро ще започна директно да трия! Благодаря за разбирането!

# 274
Използвам мляко за тяло на лиерак LIERAC HYDRA-BODY LAIT / ЛИЕРАК Хидра-боди хидратaнтно мляко за тяло за нищо на света не го сменям.
Ето как изглежда .

# 275
  • София
Ползвам Crabtree&Evelyn, просто уникални, за съжаление ги няма в БГ  Wink Последно с аромат на бадеми, който е просто уникален. Но ми се иска да си взема и нещо не толкова скъпо, ще следя темата с интерес.
Лу, NATIO дали се намира в UK? И как е количеството, за колко време стига горе-долу? Много обичам body butter, особено зимата, изкушавам се да поръчам, други аромати ползвала ли си?

# 276
  • Belgium
meggle, някои продукти на Natio се намират в UK - в Дебенамс и LF например.

Но точно моят body butter го няма, издирвах го безрезултатно, даже и в английския e-bay го няма.

Други аромати не съм ползвала, но на мен yoga scent ми пасна перфектно  Heart Eyes

Между другото Natio ми допада повече от крема с ориз и череша на Rituals, който ползвам в момента и който е всеобщ форумен любимец. При мен се разнася една идея по-трудно от Natio и го няма това цялостно усещане за разтапящо гладка и хидратирана кожа, което ми дава Natio.  Heart Eyes

Количеството е 250 мл и на мен ми стигна за около два месеца. Нанасям през ден.

Последна редакция: ср, 12 ное 2014, 14:09 от Лу

# 277
Здравейте. Включвам се и аз. Понеже имам много суха кожа, особено краката лосиончета, кремчета и т.н. всякакви съм пробвала. В момента се плескам с Нивеа лосион за много суха кожа и съм си доволна. Преди това измацах един Дав с ванилия ( не беше зле), от Avon крем за тяло с какао (не останах очарована), Нивеа крем софт ама ми е много лек и редица стягащи и антицелулитни мазила на Evelin, Aroma и т.н. Сега съм си поръчала от Planet Spa на Avon суфле за тяло с шоколад да видим какво ще да е.

# 278
  • София
Лу, мерси за изчерпателния отговор. HugАз не успях да открия твоя крем на Natio, дори и в оригиналния сайт, да не е било лимитка Thinking
Ако сравняваш rituals крема с ориз и череша с кремовете на the body shop има ли прилики в консистенцията и усещането?
Като гледам цената на форумния любимец май ще си остана на Crabtree, въпреки малко по-високата цена.
Препоръчвам ти да пробваш авокадото, ако не си опитвала марката. Според мен ще ти хареса. Peace
Скрит текст:
http://www.crabtree-evelyn.co.uk/bath-and-body/lotion-and-cream/ … r-225g-79888.html
имам и млякото за тяло, страхотно е Heart Eyes
http://www.crabtree-evelyn.co.uk/bath-and-body/lotion-and-cream/ … -250ml-79883.html
Малко странно звучи съчетанието на авокадо, босилек и маслини, но наистина е страхотно, ухае невероятно, излъчва чистота, абе супер е  Mr. Green
Имам и едно с горчив бадем, но не го откривам, сигурно е старата колекция. А тези, с мирис на цветя, ухаят на градина, магнолията си мирише на истинска магнолия Heart Eyes
Могат да се открият и във feelunique. АКо решиш да ги пробваш ще ми е интересно мнението ти Hug

# 279
  • Belgium
meggle, идея нямам дали е лимитка, моя близка приятелка живее в Австралия и като си беше тук лятото ми го подари. Естествено се влюбих, а намирането е направо невъзможно  Tired

Ако е и лимитка съвсем ще го закъсам, поръчала съм и да ми донесе още като си дойде за Коледа, дано да има. Може пък асортимента онлайн и в реалните им магазини да е различен, въпреки че не ми звучи логично.

В сравнение с Rituals и The Body Shop консистенцията е една идея по-пухкава, но най-голямата разлика за мен е в самото нанасяне (просто се плъзга по кожата) и усещането след бързото попиване. Ако решиш да поръчваш Rituals с череша и ориз имай предвид, че миризмата му адски трайна, остава и по дрехите и ако случайно не ти допадне ще е голямо набутване. The Body Shоp са малко прехвалени за мен, имат някои сполучливи боди бътъри, но имат и някои просто ужасни и тук не говоря за миризма (там всеки си има вкус), просто някои серии са им с различна консистенция. Миналата седмица бях в техен магазин и сигурно избирах половин час, така и не взех боди бътър, спрях се на други неща. А имат няколко нови серии. При тях освен това имам едно леко лепнещо усещане в началото след нанасяне на лосиона, което не ми допада.

Непременно ще погледна и твоето предложение (точно свършва Rituals с ориз и череша), не съм я пробвала тази марка  Hug

# 280
  • Бургас / София
Запис вчера си взех това, уникален аромат и хидратира

# 281
  • София
Ако е и лимитка съвсем ще го закъсам, поръчала съм и да ми донесе още като си дойде за Коледа, дано да има. Може пък асортимента онлайн и в реалните им магазини да е различен, въпреки че не ми звучи логично.
Стискам палци да е така. Sunglasses

Колкото до сравнението на RItuals, не се сещах с кое друго да питам за сравнение и затова с body shop  Laughing но разбрах какво имаш предвид. Преди ползвах маслината на body shop и бях доволна. А колкото до аромата - силно на череша ли е?

Относно моето предложение - пробвай, няма да съжаляваш. Но имай предвид, че и тези лосиони за тяло са много ароматизирани и дрехите ти миришат също на тях после Peace
Моят първи досег с тях беше през 2000 г., една приятелка, която живее в Америка ми подари и беше любов от първо нанасяне  Heart Eyes После я чаках с нетърпение, като се прибира в БГ. Laughing

# 282
m

Последна редакция: ср, 03 дек 2014, 12:57 от Boreva

# 283
  • София
Влизам да похваля този лосион, хидратира чудесно, не лепне и ухае страхотно  Heart Eyes

# 284
  • София
Трайно ли е като аромат? В събота тествах парфюма, но ми се стори нетраен. Само подуших лосиона, че имам голям запас, но тези серии само за Коледа ги пускат, нали? Ако е траен, вероятно ще се запася и с това.

Общи условия

Активация на акаунт