За хората и класата

• 9 071
  • 157
  •   1
Отговори
# 75
У Кейт Мидълтън не виждам класа.А просто едно симпатично момиче, с добро възпитание и поведение.Явно й трябват още уроци....
Всъщност, лично за мен, и английската кралица не излъчва класа.Според моето виждане за такава....Да, за възрастта и положението си изглежда стилно, има поведение, но излъчването класно й липсва....
Виж, принцеса Даяна беше друга работа.

Цитат
Считате ли, че имате класа?
Не считам.Иска ми се, ама......    Laughing

# 76
Mamacita, и да не почивам в масов курорт, цялата обстановка около мен /изключение от таргета тук са малцина, колкото и на сите да се иска да са нещо повече от другите/ предполага проява на добро  възпитание, любезност и стига. Класа?! Класа и маса в едно изречение не ми се връзват. Брависимо, че вие го правите.

Съгласна съм напълно - може да почиваш и в 7-звезден курорт, ако си на ол-инклузив - това си е жива масовка - лукс в хотела, но храната е като за 1000 човека. Не е задължително да си класен, може само да си богат, но ако почиваш в луксозен хотел и ядеш в а ла-карт ресторантите и си плащаш на място със съответните бакшиши, си е друго нещо.

Е, хайде сега да не опростяваме нещата. Вярно е, че "класа" и "маса" не се връзват, но да ядеш а ла карт и да дадеш бакшиш хич не е "друго нещо". Може да просто да си с по-огранични хранителни навици, а не с по-изискан вкус.

# 77
Цитат

Анонимно, Катарин Х, за да е наистина искрено. Laughing Иначе малцина (предполагам) ще се изтъпанят да се бият по косматите гърди колко са класни - не и след всичко изписано за неуловимото, ненатрапчиво ухание на класа - като полъх на френски парфюм, а не като аромат на вчерашно пречесновано кьопоолу... tooth Но си мисля, че повечето хора тайничко се оценят височко. Wink

# 78
У Кейт Мидълтън не виждам класа.А просто едно симпатично момиче, с добро възпитание и поведение.Явно й трябват още уроци....
Всъщност, лично за мен, и английската кралица не излъчва класа.Според моето виждане за такава....Да, за възрастта и положението си изглежда стилно, има поведение, но излъчването класно й липсва....
Виж, принцеса Даяна беше друга работа.

Цитат

Хайде холан, английската кралица нямала класа.
 Joy
А Чарлз? А Камила?

# 79
Ех, Софи, не си ли забелязала, че ССФ има правилно мнение по всякакви въпроси- като почнеш от лечение на рак, минеш през финансите и стигнеш до правилното поведение на класна дама в обществото.
Тая английска кралица как смее да й се мотае е краката с дребнавите си претенции..

# 80
Хайде холан, английската кралица нямала класа.
 Joy
А Чарлз? А Камила?

Е как Камила ще има класа. С това име, класа?

# 81
  Английската кралица няма класа? Shocked

# 82
  • пустинен пъпеш
 Класата е в дребните детайли:млад българин си избира стая в малко хотелче,чул е цената и вероятно е решил,че няма да отсяда там,но поисква да види стаята:оглежда банята,отваря вратата на терасата през завесата,оглежда терасата,рязко се обръща,при което поразмества ламелите на щората и накрая победоносно се провиква:Няма телевизор а тв-то кротко е позиционирано на стената пред носа му.Арабинът с влизането в стаята забеляза телевизора,премести завесата и едва тогава отвори вратата на терасата,огледа банята и накрая с усмивка се пошегува:Има ли топла вода?
 Избрах да разкажа тези два реални примера,които за съжаление въпреки анекдотичното си звучене са горчивата реалност.
  Аз също не мога да претендирам за класа,същото се отнася и за обкръжението ми само където някои от тях си мислят,че  са чопнали по нещо от класата и от класното поведение,обноски,маниери и най-вече мислене.

# 83
Сетих се за "Capitol Hill".

Колкото и да не ме кефят американските републиканци, на моменти
имат повече класа. Демократите стоят излъскано, но са малко фалшиви.

Абсолютно споделям!   Peace 

По темата, познавам една дама с големи претенции за класа, парите ги има за няколко класи,стари пари,  образованието също е подобаващо, но пък разбиранията й за класа, се свеждат до това, да не разговаря с някой който пие бира!!   Laughing
 Придържайки се към това си мото, прекъсна отношения със собствената си дъщеря, понеже последната си взе биропиец за мъж, нищо, че човекът освен, че пие бира, е 3то поколение топ -адвокат, и в градчето където живее си има цяла улица кръстена на фамилното му име.
 И той класен, ама пие бира  Crossing Arms 
 Аз  също съм много класна, пия всичко !

# 84

Ми няма излъчване на кинозвезда от 40-те, кво.  Naughty

# 85
   Аз пък имам класа, на пък, да видите вие.

# 86

Ами, всъщност няма,да.    Grinning

Ако не я познаваш като английската кралица, а видиш една дребна дама с костюм и шапка да щъпука из някое английско село, ще си кажеш ли:"Ейй, каква класа има тая баба!"?    Laughing

# 87
  • Galaxy 13197853088
Но пък си бърка в носа с класа, т.е. с ръкавица ...

# 88
 Що да не си кажа? В английската провинция има много класни баби.

# 89
  • Сопот, Пловдив

Ако не я познаваш като английската кралица, а видиш една дребна дама с костюм и шапка да щъпука из някое английско село, ще си кажеш ли:"Ейй, каква класа има тая баба!"?    Laughing

Жената е на близо 90 години, от възрастта идва щъпукането, което замества походката с финес.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт