Жадуваме добрите новини под формата на ярки две черти -Тема 40

• 23 612
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Те се появяват само за няколко дена в месеца, не през цялото време. Изследвала съм си хормоните няколко пъти през годините профилактично, но не и поне от 3 години. Ако се забави бебето, може би ще се наложи.
Щом си се изследвала е супер, но от друга страна ако скоро не си може да пуснеш тестостерон. Но дано всичко е наред. Peace По принцип при повишен тестостерон избиват пъпки. Confused

# 616
Сега се разрових и намерих това: Moreover, testosterone levels peak at ovulation, while estrogen levels simultaneously hit their low, which is why the other common time for women to experience cyclic breakouts is at the start of week three of their cycle

Както казах, при мен са наистина като часовник само в тези дни и най-странното е че са или от ляво или от дясно - никога и от двете страни. По 2-3 броя, но много болезнени. Иначе имам перфектна кожа може да се каже, но от тийн годините имам този проблем в няколко дни от месеца и чак сега като почнат да следя фазите на цикъла видях, че е по време на овулация. А по време на цикъл, никога. Само аз ли съм така?

# 617
Сега се разрових и намерих това: Moreover, testosterone levels peak at ovulation, while estrogen levels simultaneously hit their low, which is why the other common time for women to experience cyclic breakouts is at the start of week three of their cycle

Както казах, при мен са наистина като часовник само в тези дни и най-странното е че са или от ляво или от дясно - никога и от двете страни. По 2-3 броя, но много болезнени. Иначе имам перфектна кожа може да се каже, но от тийн годините имам този проблем в няколко дни от месеца и чак сега като почнат да следя фазите на цикъла видях, че е по време на овулация. А по време на цикъл, никога. Само аз ли съм така?
Peace

# 618
  • София
Аз имам чиста кожа, обикновено ако имам пъпка, то тя е от онези белите, твърди, който не могат да се стискат.
От ония гадни пъпкоци, ми се появяват около/на/в носа  Laughing На долната част(частта между ноздрите) ми излиза, обикновено и боли. Или в гънката на ноздрата.
Малко преди менструация.

# 619
И аз съм чела, че е хубаво да се полежи около 20-тина минутки след секс, за да дадем време на войниците да стигнат до безопасно място. Също така съм чела и за позите, кои са по-подходящи и кои не, но определено нямам спомен освен мисионерската, коя друга бе подходяща...Wink обаче прави ми впечатление, че след като полежа малко и отида в банята има едно определено количество, което винаги изтича...това дали е нормално...лелеее умрях от срам докато го напиша... Embarassed Blush
То и аз понякога се питам това! Embarassed

Точно така, Пипи, правилно си сметнала, обикновено е 12 до 14 дни преди следващия цикъл. Има и момичета с по-дълга ЛФ -  до 16 дни. Но най-често е 14. Ще разбереш когато решиш, че е време за БТ и тестове за овулация. Но грубите сметки са това, да.
Нормално е да изтича, но никога не изтича цялото количество, така или иначе, нали не мислите, че цялото нещо потича нагоре по тръбите? Реално важното е клетките да се придвижат, те си намират среда по-нагоре. Оргазмът помага само ако едновременен или след това, но така или иначе природата си знае работата и "вратата" не стои затворена през цялото време.
Maimun, стискам палци. Но за да те успокоя, доколкото може да те успокои, ако се случи "сплескване", това е всъщност дефект в гените и не е нищо, което е можело да предотвратиш или спасиш.  Hug Стискам палци да се развива добре.
Много ми хареса обяснението. Hug

Лека нощ от мен и дано утре сутрин, всичко да е по-хубаво и от днес. Peace

# 620
Добро утро момичета Simple Smile
Как мина бебеправещата нощ?
Желая ви хубав и усмихнат неделен ден Simple Smile

И да си дойда на въпроса...вчера на теста за О втората черта беше по-бледа, онзи ден двете бяха еднакви...а по принцип два дни подред все показва две ярки черти...чудя се дали е от водата дето съм изпила или просто О е минала още предния ден, когато е показало двете чертички newsm78

# 621
Добро утро и от мен момичета!!

И да си дойда на въпроса...вчера на теста за О втората черта беше по-бледа, онзи ден двете бяха еднакви...а по принцип два дни подред все показва две ярки черти...чудя се дали е от водата дето съм изпила или просто О е минала още предния ден, когато е показало двете чертички newsm78
[/quote]

Според мен О е била вчера и вече е минала ! Или в петък часовете след като си направила теста. Дано сте хванали яйцето ! Simple Smile

# 622
При мен вече са само 11 дни до очаквания цикъл или време за тест.
Буцигном добре е секс да започне да се прави като видите двете черрти еднакво наситени - това е пикът на ЛХ и овулация се очаква между 24 и 48 часа след това. Т.е ако последните две черти са били в петък, събота и неделя са оптималното време за секс. Simple Smile Ще го хванете това яйце.

# 623
  • планетата Земя
Добро утро.Едно късно сутрешно кафенце

Вчера така се натъпках вечерта,че хич не ми беше до кекс. Sick Затова обичам да си хапна нещо леко вечер,но вчера се полакомих и цяла нощ се мятах в леглото.Много е кофти така

zlatna_ ,да явно е била в петък или събота.Но и днес може да е.Като няма УЗ не е ясно точно кога.Вие работихте ли ?

# 624
Milena мерси за кафенцето!
Преяждането и аз много го мразя, обаче като съм си много стръвна....трябва от всичко да опитам...ММ се бъзика, че като забременея не ме вижда просто Simple Smile

Estlar и аз броя твоите дни...нямам търпение да видя очаквания хубав резултат  Praynig

А иначе работим, работим...и вчера, и онзи ден и днес ще го тормозя ММ Simple Smile въпреки, че той за такъв тормоз се моли човекот Simple Smile  Joy

# 625
Добро утро, момичета!

Миленче, благодаря за кафето! Hug

Буцигном, О. настъпва от 12 до 48 часа след положителния тест. Дано да сте хванали яйцето!

# 626
Ами пробвахме веднъж и това е .Четох много и видях , че Оспамокс го пият и бременни и са раждали здрави деца . И дори,че и на бебета го давали и реших един път да се пробваме. А каквото стане то май може и да ми закъснее , защото и овулацията закъсня .Този месец цикъла ми е странен и  не знам , кога да го очаквам .

# 627
  • Sofia
На мен от аб ми се измести овулацията с 2-3 дни. Но мойта гинеколожка беше казала, че е трудно забременяването при прием на аб от жената, защото освен бактериите, мори и плувците... Rolling Eyes
Няма ли някой, на който му е време да тест? Нямам търпение:)

# 628

Laughing мисля че вчера Съншайн в една друг тема беше писала, че ще прави тест, че нещо и зацапвало, пък не било точно като да й е дошло...та нея ще чакаме Wink

# 629
  • Sofia

Laughing мисля че вчера Съншайн в една друг тема беше писала, че ще прави тест, че нещо и зацапвало, пък не било точно като да й е дошло...та нея ще чакаме Wink

Супер, стискам палци! Мен ми е втори ден, корем и кръст ме болят яко и само си мечтая за овулации и ново тръпнещо очакване:)

Общи условия

Активация на акаунт