Жадуваме добрите новини под формата на ярки две черти -Тема 40

• 23 612
  • 742
  •   2
Отговори
# 675
Здравейте, момичета!
 newsm75 newsm28  да посъбера и аз прашец.
Дикси браво за вълнуващия преглед. Ще чакаме днес резултатите от изследванията.
Нианка отново страхотна закусчица  newsm51
Тоито действайте  fertilization  Теста ти е  супер положителен  fingerscrossed
Вилиянка добре дошла!
Estlar  още няколко дни чакане, то не останало
Аз започвам нов цикъл с нови надежди.

# 676
Здравейте,
Дикси и Коконка благодарим за прашеца,  Hug Дикси, сигурна съм, че всичко е наред и имаш най-прекрасните изследвания!
Имам  болки в кръста, придърпвания в корема, гади ми се, и отначало си помислих, че е време за МЦ, но като погледнах календара се оказа,  че не е така,  чак след 10 дни е. Не знам защо така, не помня толкова рано да съм усещала подобни ПМС, може да е настинка.

На всички нечакащи Praynig

Последна редакция: пн, 12 авг 2013, 14:57 от !Diva!

# 677
  • UK
Здравейте,
Дикси и Коконка благодарим за прашеца,  Hug Дикси, сигурна съм, че всичко е наред и имаш най-прекрасните изследвания!
Имам  болки в кръста, придърпвания в корема, гади ми се, и отначало си помислих, че е време за МЦ, но като погледнах календара се оказа,  че не е така,  чак след 10 дни е. Не знам защо така, не помня толкова рано да съм усещала подобни ПМС, може да е настинка.

На всички нечакащи Praynig

Значи е време за едно тестче  EFP babydust7 babydust7 babydust7 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower

# 678
Коконка, благодаря ти за подкрепата Hug, рано е за тестчета, но след седмица знам, че няма да издържа и ще направя. Blush

# 679
Дива ех колко много ти стискам пачетаааа...  Hug Hug Hug
Както и на всички останали, разбира се!

Дикси, много ти се радвам.  Hug

# 680
Момичета,много ми се вие свят на моменти.Трябва да ми дойде на 22ри.и имам придърпвания ниско долу от време на време.Днес на работа кръста ме заболя и мен,но си мисля,че е защото съм на бюро.Сега ми мина.Не знам вече внушавам ли си?!Ако сега направя тест няма нищо да покаже нали.Мога ли да пусна ЧХГ? Confused

Дива  fingerscrossed  Hug на нас май трябва да ни идва по едно и също време  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 12 авг 2013, 16:14 от червенокоска....

# 681
  • София
Ако броим назад лутеална фаза, значи около 8-и е била овулацията?
За тестче е рано, но не знам за ЧХГ. Има едни тестове, които отчитат 7 дни след зачеване, чувала съм, че ги продават. Но това може би значи, че и ЧХГ би дал резултат седмица след това. Минали са 4 дни, а може да не е станало точно на 8-и.
На мен ми причернява тези дни, може би от жегата. Рано ми е за овулация(поне ако смятам, че ще ми дойде на 32 и + ден) , ни пък миналите два дни нещо много гадно ме боли ниско долу.Като ръчкане. Но и аз два дни обикалях по горите и шубраците-вчера общо 4 часа съм катерила Витоша. На слизане ми беше особено гадно, като се тръсках по нанадолнище.
Много се надявам, както ми се скъсява цикъла последните месеци(от последен към по-назад-32,36,36), този месец да е още по-скъсен и овулацията да е била тези дни(по БТ нищо такова няма) и да сме нацелили.Защото доста бебеправихме, много ползотворни дни имаше и ако е имало яйцеклетка си мисля, че сме я нацелили.

# 682
и аз така броих ,тогава си правих и теста за О.но беше - .Всъщност не знам и аз дали е бил точно -,защото пиех много вода и пишках много.Втора черта имаше,но бледа...та не знам и аз.Какви са тези тестове толкова ранни  Erienne?Знаеш ли как се казват?
Стискам ти палчета и на теб да сте нацелили моментът  Hug

# 683
  • София
Може и да са някакви градски легенди.Това прочетох в някакъв форум.

BEST има висока чувствителност - 20 mlU HCG/ml. Показва наличието на бременност дори преди закъснението на менструацията. резултатът се отчита след 1 минута.

Тестове за бременност тип лента са: QUIK SURE, CLEAR TEST, UNI MARK са по разпространените у нас.

QUIK SURE, дава резултат до 1 минута след 7-ия ден от зачеването, има надеждност над 99,5%.

При CLEAR TEST и UNI MARK се изчаква от 3 до 10 минути за отчитане на резултата, надеждността е 99,5%. ( пак след 7-10 ден от зачеването) Като при много ранна бременност тестовата линия може да е много бледа . 

# 684
Червенокоске, изчакай закъснение, твърде е рано за симптоми. Тези ранните надали хващат на седми ден, когато кръвнитехващат на 10-ти. Нали ЧХГ се удвоява на два дни, да приемем, че ден след закуснение се хваща от тест с чувствителност 25 (Sure Check), два дни по-рано (12-ти ден след ову) ЧХГ ще бъде 13, т.е няма да се хване и на 12-ти ден с тест, който  няма чувствителност 10, а такива не съм виждала. Евентуално ще изкара бледа чертичка, която ще се чудиш само има ли я, няма ли я, пак тест след два дни...

# 685
Ето полезен линк
http://www.countdowntopregnancy.com/pregnancy-test/dpo-chart.php?dpo=10

Показва колко надеждни са домашните уринарни тестове. Въвеждате ден след овулацията, процентът негативнитестове е изчислен на база бременни момичета, които са се тествали на този ден и не са отчели нищо. Т.е на десети ден е имало 33% фалшиво отрицателни, а положителните са били бледи линийки, половината много бледи и половината бледи.

# 686
Привет и от мен след дългия Понеделник Simple Smile
Бързам да си събера малко прашец от Дикси и Кокона , че ще имам нужда скоро  Hug Hug  newsm75 newsm75 newsm75 newsm79 newsm79 newsm79 newsm28 newsm28 newsm28  Blush
Аз няма с какво да се похваля... смятам че О ми мина и сега Божа работа. Малко ми е притеснено заради ММ , защото на 15-ти имаме записан час за спермограма и се моля само дано всичко при него да е наред  Praynig Praynig Та това е от мен за момента много много  Hug Hug на всички.
toito Стискам ти палци мила да хванете яйцето този месец  Hug  Hug
Viliianka Добре дошла и от мен . Пожелавам ти да не се задържаш много тук въпреки , че групичката ни е страхотна и няма да ти се тръгва  Grinning

ПП: Да си допълня поста за да не пускам нов Simple Smile Момичета я кажете едно мнение , че уж много четох но все пак да питам патило. За спермограмата на ММ колко дни е най добре да има въздържание ? Аз мислех 2 и на 3-тия да даде материала. Мислите ли че така е ОК  newsm78

# 687
Здравейте, сладурки  newsm51
Как сте? Не  съм ви следяла от много време  Sad Беше ми мн зле покрай 1-те месеци от бременността, а сега съм на работа и ми е мн трудно да ви следя Whistling  Иначе ние с бебчо сме добре /да чукна на дърво/  Heart Eyes  Още не знам пола. На 22.08 сме при доки и ако той не може да каже на 100%, съм на 10.09 на ФМ и там ще го кажат. Но честно да си призная - по-голяма тръпка ми е да видя как си движи ръчичките и крачетата, отколкото това дали ще е със сини или розови гащи  Blush

Честито на виделите 2 чертички - лека и безпроблемна бременност  Hug
Добре дошли и на новите кандидатмамчета  Hug И да не се задържате много-много тука  Naughty

Я да ви наръся 1 хубаво  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Успешен бебиправеща вечер  luvbed fertilization

# 688
Нианка, ако помня добре дните, които ни препоръчаха бяха 5 и въздържанието беше, и по отношение на алкохол, и цигари Grinning
Червенокоске, дано, дано и при теб и при мен   Hug
Пандичке, много благодаря и на теб, леле кога са отхвръкнали 20 седмици, ти как си, как се чувстваш, полът знае ли се вече?
Erienne, a дали мога да си поръчам от тези с по-високата чувствителност, защото по аптеките има най-вече Surecheque, а и нямам много време да ги обикалям и да разпитвам.
Нели, много ти се зарадвах на поста, да сте живи и здрави най-вече!

# 689
Здравейте, момичета!

Днес нямах никакво време да пиша, само ви надникнах в даден момент! Моите тестове за О. нямат никакво намерение да стават +. А би трябвало вече да има някакво насищане. Днес се забеляза едва видима тестова черта. Оффффф, луда работа. Каквото стане, стане, другия месец ще се организирам за ФМ.
Връщам се да ви чета.
От мен имате много, много  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт