Жадуваме добрите новини под формата на ярки две черти -Тема 40

• 23 080
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте момичета, днес ми беше първи ден на работа след отпуската и съм скапана!

Ниана стискам палци за спермограмата -всичко ще е ок!

Естлар този сайт е наистина интересен, общо взето преди 10 -я ден от О. няма смисъл да се правят тестове дори  и тогава шансът за вярно отчитане е 50/50!

Иначе по моите изчисления днес ми е трети ден след О. (дано да е имало) и сега просто ще си чакам, къде спокойно, къде не! Само дето днес ми е изтръпнал десния крак и от край време ме боли кръста и не знам докъде ще я докарам!?

# 691
  • София
Дива, не знам  Rolling EyesНо може и да ги има в аптеките.Някои аптеки си имат сайтове и телефони в нет-а, може да звъннеш и да ги питаш.
Но аз като съм си правила рано тест и ме тресе до М, да видя дали ще ми закъснее, да не би да е бил грешен отрицателен.И така или иначе си чакам до евентуално закъснение  Laughing

# 692
Добро утро, дами! Аз не знам какво да мисля. Вчера ме заболяха гърдите Обикновено се започва с овулацията. Потрудихме се, както си му е реда, за всеки случай, защото е точно 20 дни след прецапването, т.е времето, по което трябваше да имам ову, ако онова прецапване беше цикъл. Не знам дали ви казах за прегледа на мъжа ми вчера - всичко е наред, няма варикоцеле, няма видима причина за лошата морфология, не знам защо не му пуснаха и хормони, но така или иначе му е предписан трибестан и андрозитол. След три месеца,ако не се е получило - контролна спермограма и консултация за евентуална инсеминация, имал достатъчно материал и за процедурите, така че шансовете ни там са големи. Иначе при мен - според лекарите 9 дни докато трябва да ми дойде, според мен се връщаме на 13. Ще видим кой е прав. Да идва вече, че да си пусна моите хормони.  #2gunfire

# 693
Здравейте ,момичета!
Не съм ви чела от 2 дни ,така че ще го направя по-късно...Аз сега се чудя какво става с тази БТ-моята изобщо не се повишава т.е това означава ановулаторен цикъл ,от друга страна теста за О беше положителен .И сега на кое да вярвам?Дали да се надявам ми е мисълта newsm78

# 694
Ти провери ли термометъра? Графиката ти продължава да изглежда странно.

# 695
Добро утро и от мен, вече си поръчах онлайн два вида тест за всеки случай Grinning, единият само е за ранна диагностика Presto, чела съм противоречиви мнения за него. Ако има нещо добре е да го хвана съвсем отрано, една от причините е че ходя на конна езда и не ми се рискувам.
.DBojidarova в темата за коментиране на графики момичетата дават добри съвети и мнения. Може и термометъра да не отчита правилно, аз лично с дигиталния съм имала такива шантави цифри, за това накрая отново минах на живачен.
Приятен ден с хубави новини желая на всички!

# 696
Добро утро и от мен!
Естлар - това, че с мъжо всичко е наред, трябва само да те радва. При кои уролог-андролог бяхте?
Това, което са ви предписали е добре, говоря за Андрозитола. Но имайте предвид, че може мъжо много да напълнее от него. Simple Smile Моят мъж го пи 2м и качи 5-6кг, макар да е индивидуално, но все пак .. скимна ми да го кажа. Simple Smile

Днес ми е толкова сънливо, че не е истина. Нещо съм и настинала и ми се гади. О. днес ще видим дали минава, вчера и предните дни се погрижихме. Мъжо днес е на път и дано се върне, че и днес да пробваме. Утре ще си имам рожденик и днес, докато го няма ще трябва да доподготвя изненадите за него. Simple Smile Малко този месец сме на контра все, дано успея поне рождения му ден да оправя настроението.
Лек ден на всички!

# 697
Червенокоске, изчакай закъснение, твърде е рано за симптоми. Тези ранните надали хващат на седми ден, когато кръвнитехващат на 10-ти. Нали ЧХГ се удвоява на два дни, да приемем, че ден след закуснение се хваща от тест с чувствителност 25 (Sure Check), два дни по-рано (12-ти ден след ову) ЧХГ ще бъде 13, т.е няма да се хване и на 12-ти ден с тест, който  няма чувствителност 10, а такива не съм виждала. Евентуално ще изкара бледа чертичка, която ще се чудиш само има ли я, няма ли я, пак тест след два дни...

Hugще изчакам въпреки че нямам търпение.Много ми е кофти тези дни.На работа ми е тъпо,не ми се работи,малката ми липсва и само ми се плаче.Миналия ден ми стана едно криво и отидох, и си я взех на обяд от градина,и стоя при мен на работа.Обаче не мога всеки ден да я вземам с мен,накрая ще ме изгонят,а и на детето му е скучно въпреки,че иска и все мрънка да е с мен.Иначе може да си взема тест около 20ти,нали на 22 трябва да ми дойде.Или пък хич нищо няма да вземам.На 25 тръгваме за балкана.Ако не ми дойде до тогава,след балкана ще правя каквото ще правя.Потъват ми нещо  гемиите и си мисля,че ако този месец ми дойде МЦ изобщо повече няма да се мъчим.Имам си най-прекрасното момиченце на света -да ми е жива и здрава!Всичко друго е без значение!

# 698
Здравейте и от мен.
Niana за въздържанието преди СГ най-добре е 3 дни - ако са повече, се влошава качеството, ако са по-малко също може да окаже влияние върху количеството, така са ни казвали на нас докторите - така, че 3 дни са достатъчни, макар, че казват 3-5 дни въздържание, но и по-дългия период пък оказва влияние.

Estlar това, което са ви казали за твоя мъж е хубаво, но все пак лошата морфология си има своята причина. Тя може да бъде много малка и безобидна, но да е препъни камък - не помня дали си писал, той дали е правил микробиология на еякулат - ако не е нека направи, ако има бактерии, това може да оказва влияние. Също така изследването на хормоните е важно - Трибестана помага за производството на тестостерон, ноо ако нивото му не е добро, с времето нещата могат да се влошат. И трета причина за промяна в морфологията е начина на живот - не знам твоя мъж пуши ли, пие ли и дали работи във вредни условия. Ако пуши и пие, не е зле да помисли за промяна на начина на живот. Но не е за пренебрегване, че има нещо в морфологията защото с времето ако има проблем то той ще се задълбочава, а сега ако е много малък ще се коригира бързо и лесно. Пожелавам ви всичко да е наред, може и нещо моментно да е от стрес, напрежение или нещо такова, дано да е така и всичко да бъде наред  Hug Hug Hug

toito пожелавам прекрасна изненада да направиш и да сте много щастливи, а това с контрата е просто период, ще отмине иии всичко ще си дойде на мястото, просто понякога чакането, търпението, напрежевието изсмукват човек иии прага на търпимост пада ужасно много. Не трябва да обръщаме внимание на дребните неща (кой го казва, аз съм ужасна точно за дребни неща побеснявам амааа се боря с тази си отвратителна черта от характера). Обичайте се, другото ще се нареди  Hug Hug Hug

# 699
  • София
Здравейте

Аз съм много загубена да ви кажа...какво съм гледала и смятала, но се оказа,че днес ми е 20-и ден от цикъла и е напълно възможно тези дни да ми е овушацията, даже да е минала ooooh! Не знам какво се е случило с мозъма и очите ми, че съм виждала друго, но съвсем реално си мислех, че вчера ми е примерно 14-15 ден.
И утре почивам, трябва да измисля някак от днес, за утре да запиша час за фоликуметрия, ако случайно успея да я хвана, за да мога да изчисля изследването на прогестерон.
Утре ще взимам и направление за ендокринолог.

Много съм смотана.А БТ нищи..имах някакво повишаване с мъничко. Но при мен няма падане на БТ...обикновено ми е 36.3, 36.4 и се повишава от 36.7 до 37. Никакви други граници нямам. Ниско зиг-заг и после изведнъж нагоре...после пак пада.

# 700
Maggie, като ме познаваш дали не съм решила вече да изстрелям мъжо за изследване на хормони? Че и евентуална втора консултация? Simple Smile Тази сутрин проучвах кои хормони трябва да пусна освен тестостерон, защото от мъжките нищо не разбирам, имало значение също FSH и LH, явно и те ги отделят. Ще ми отнеме време да разбера кои точно могат да повлияят на морфология и обем, защото количеството е нормално. Покрай това бебеправене ще взема да завърша медицина. Simple Smile
червенокоске, не се предавай така, това, че имаш едно дете не омаловажавва желанието ти за второ. Ще се получи, вярвай, само един цикъл е това, все пак, и то след ранен аборт и объркване на хормоните. Ще ти отнеме малко време да го възстановиш напълно.
Erienne, има ли как да пуснеш графиката си да я видим? Евентуално в темичката за графикитемогат да ти кажат повече. Иначе може да имаш овулация и след 20-ти ден.

Последна редакция: вт, 13 авг 2013, 11:28 от Estlar

# 701
Estlar сигурна съм, чеее няма да оставиш така нещата  Mr. Green. Мога да проверя на ММ какви хормони му бяха назначили, ама трябва да съм вкъщи и да поровя в документите му, че той всичко събираше в една папка. Те му бяха назначени то андролог, точно във връзка с лошата морфология - така, че мога да проверя и да ти пиша ама ще е утре сигурно. А си спомням, че и на него Пролактин му пускаха, защото го инструктираха за почивката в лабораторията преди вземането на кръв, а също така и на него му пускаха и Прогестерон (мисля дано не се бъркам, чудех се, че хормона е същия, който изследват и при жените - амаа мооожее и да греша, че нали имаме и други общи хормони) - абе 4-5 хормона са. Ако отвориш сайт на някоя голяма лаборатоия там има пакети съответно за женските и за мъжките хормони (без значение коя лаборатория повечето ги публикуват в сайтовете си, даже с цена за пакетно изследване)  Hug.

# 702
  • София
Ох ами през телефона все пиша и уж мога, но трябва да нанеса едни неща. Иска ми се през компютър.
Може и след 20-и да е, но ако цикълът ми се скъсява би трябвало да е тези дни.Преди, като беше по 50 дни, беше на 35 ден.Но последните месеци се скъси.
Последния пълен цикъл ми е 32 дни, предпоследния и този преди него-по 36 дни.
Ако и този месец ми е 32 дни е била онзи ден.
Много съм загубена, не знам какво съм гледала.Може би нещо програмата не ми е изписвала правилно. Аз се чудех защо онзи ден ме боли странно ниско долу.Но пък нямах някаква водниста ЦС.Всъщност днес усещам нещо по-мокро.
Сега ще видя през служебния лаптоп дали мога да направя нещо.

# 703
Здравейте момичета само влизам да ви кажа, че лелката при мен дойде с пълна сила и почваме с новите надежди!!

# 704
Момичетааааа да ви се похваляяя , ще се омъжваммммммм newsm44 newsm44 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт