Жадуваме добрите новини под формата на ярки две черти -Тема 40

• 23 612
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
dikssi89 хееййй честитооо, това е прекрасна новина. Пожелавам ви всичкото щастие на света, многоо да се обичате и уважавате ииии много радостни моменти  Hug

# 706
Дикси, честито! Много здраве и много щастие ви желая и на трима ви! Grinning Hug  bouquet

# 707
Здравейте, момичета!
Минавам съвсем набързо, че днес съм решила да въведа малко ред у дома и да направя едно по-детайлно чистене!

Дикси, честито! Това са едни прекрасни моменти и вълнения около тях! Желая ви, много щастие, любов и разбирателство!

# 708
  • Sofia
Дикси, честито! Много да се обичате и скоро да си гушкате прекрасното бебче!!

# 709
Здравейте и от мен, дами Simple Smile
Niana и аз мисля че за въздържанието е най-добре 3 дни за СГ, защото ние последния път правихме на 5 ден и резултатите бяха плачевни, а като се има предвид, че бяха минали 6 месеца след операция от варикоцеле...така, че аз мисля, че това е най-добрия вариант...само спокойно и смело напред, хич не ги щадете тея мъже... Peace

Estlar и на нас изписаха андрозитол ама ние го пихме точно 3 дни и сега стои в шкафа, защото след продължително четене и тук във форума и из цялото интернет пространство преценихме, че не би ни помогнало толкова, колкото изпитаните рецепти на бърканицата с мед и чайчетата от магарешки трън и бабини зъби...поне можеш да си сигурна, че ако не помогнат няма и да навредят Simple Smile  но вие си преценявате Simple Smile успех Simple Smile
Лееле този коментар го пиша от 11:00...чак сега смогвам да го публикувам...ц ц ц...нямам никво време....подивЕваааам

P.S.Честито Дикси Simple Smile това е прекрасна новина....дано все да са такива новините около цялото ви новосъздадено семейство Simple Smile

# 710
dikssi89 Честито и от мен.... Страхотно е да се омъжиш, според мен, жената е създадена за да бъде един ден булка  Hug Hug Hug Наскоро беше и моята сватба, за това още ме тресе тази треска и много се вълнувам за всички булки...
Много семейно щастие, разбирателство, вечна обич и една пълна къща със деца, които да ви радват и щастието ви да е пълно.

Не можах да запомня имената на всички БЪДЕЩИ МАЙКИ   понеже съм още нова в тази тема  НО да са им честити "двете чертички". Безаварийна и лека бременост.
На всички останали, включително и на мен, стискам палци, да получим по скоро онзи ДАР, който чакаме с голямо нетърпение и очакване.   bouquet  bouquet  bouquet

# 711
Момичетааааа да ви се похваляяя , ще се омъжваммммммм newsm44 newsm44 newsm44

ЧЕСТИТО!   bouquet
Момичета, днес теста ми е много по-наситен от вчера  newsm78
какво ще кажете  newsm78

Последна редакция: вт, 13 авг 2013, 14:23 от toito

# 712
toito деййстваайте в следващите 24-48 часа със сигурност ще имаш О - така чеее  luvbed luvbed luvbed

# 713
  • планетата Земя
Тоито,днес е още по-положителен
Дикси,честито!За кога ви е датата?

# 714
Toito... слагай копринажа с дантелата и скачайте в леглото  luvbed

аз да ви кажа вчера и днес усещам някви такива симптоми, че все едно ще да ми идва...яйчниците ме пробождат, като се наведа и кръста ме придърпва, корема ми се е издул, като на бременна невестулка...а имам поне още седмица докато ме посети леличката...или дай Боже да не ме посещава, но ми е много интересно защо така се чувствам...

# 715
  • UK
Здравейте сладурки, как сте? Hug Hug Hug

Имам някои останали ми лекарства от процедурата, които подарявам, незнам на вас, дали биха ви свършили работа (но на мен едно време за овулацията ми трябваха Crazy) затова реших и тук да ги напиша!
Ще изпращам с хладилен куриер, при интерес моля ви, пишете ми на ЛС Hug

Всички лекарства са съхранявани в хладилник Peace

ПРЕГНИЛ 1500Е -3 цели неразпечатани опаковки по 3 ампули срок на годност 04/2014 г  Wink
и една опаковка ПРЕГНИЛ 5000Е срок на годност 03/2015 г!

успех на всички  babydust7 babydust7 babydust7 fingerscrossed
[/color]

# 716
  • София
Дикси, честито.Да сте много щастливи  bouquet
Toito, мисля, че трябва да действате Laughing 

Да ви кажа, аз набързо се мобилизирах, след като така съм объркала дните.
Записах си час при стария ми гинеколог в Св.София Люлин. Утре ще съм на фоликуметрия.Дори да е минала, предполагам, че ще ми каже, че съм имала овулация, имам или ще имам. Моята гинеколожка била в отпуска.
И ми вика тоз мазник(много е досаден, но пък си разбира) "Оооо за размерите на плода ли, ако искаш като сестра ти да се следиш при мен, ще ти направя намаление" викам...няма бебе още, той почна да ми кове плана как да забременея.
Майка ми, сестра ми и аз ходим при него, сестрата си следеше бременността там.Но е малко досаден и доста изстисква от към финанси, та го бях посменила.
Но пък имам записан час за следобед, сутринта съм за направление за ендокринолог и много се надявам в болница Люлин да има някой на смяна и да ме приеме без час, за да може за 1 ден да си уредя почти всичко.

А тази нощ планувам такова бебеправене, свят ще му се завие на моят половин.

# 717
Благодаря ви! И аз така мисля - днес и утре да го строим, само дано мъжо се върне тази нощ и бъде адекватен, за което ... Simple Smile

# 718
toito, стискам палци и дано след две седмици да се похвалиш с най-хубавата новина! Hug

Моят тест за О. днес пак е -, но поне тестовата черта е доста наситена, идея по-бледа от контролната. Силно се надявам утре най-после да е +. Трябва точно да хвана кой ден ще е О., че нали прогестерон трябва да изследвам 7 дни след това.

# 719
Еййййййййййй,голяма съм  патка  #CrazyDiva, Estlarправи бяхте-с живачния термометър температурата ми е 37 С...Значи този месец ниикаква не я свърших, нито мога да разбера колко ми е ЛФ...Поне се успокоих ,че е имало О/то не че сме работили много, но...така се случва все/Нищо,следващия месец ще измервам както трябва Peace
Дикси,честито ,мила!Това е изключителен ден и всяка жена го заслужава ! Hug Hug HugОбичайте се във всеки миг от живота си!

Общи условия

Активация на акаунт