Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви тестове за овулация трябва да купя?
Какво представлява цветна снимка в контекста на лечение за стимулация?
Какви са препоръките за изследване на пролактина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви тестове за овулация трябва да купя?
-
Какво представлява цветна снимка в контекста на лечение за стимулация?
-
Какви са препоръките за изследване на пролактина?
-
Какви са препоръките за стимулация при лечение на безплодие?
-
Какви са методите за определяне на овулацията, включително при нередовен цикъл?
, единият само е за ранна диагностика Presto, чела съм противоречиви мнения за него. Ако има нещо добре е да го хвана съвсем отрано, една от причините е че ходя на конна езда и не ми се рискувам.
Моят мъж го пи 2м и качи 5-6кг, макар да е индивидуално, но все пак .. скимна ми да го кажа.
ще изчакам въпреки че нямам търпение.Много ми е кофти тези дни.На работа ми е тъпо,не ми се работи,малката ми липсва и само ми се плаче.Миналия ден ми стана едно криво и отидох, и си я взех на обяд от градина,и стоя при мен на работа.Обаче не мога всеки ден да я вземам с мен,накрая ще ме изгонят,а и на детето му е скучно въпреки,че иска и все мрънка да е с мен.Иначе може да си взема тест около 20ти,нали на 22 трябва да ми дойде.Или пък хич нищо няма да вземам.На 25 тръгваме за балкана.Ако не ми дойде до тогава,след балкана ще правя каквото ще правя.Потъват ми нещо гемиите и си мисля,че ако този месец ми дойде МЦ изобщо повече няма да се мъчим.Имам си най-прекрасното момиченце на света -да ми е жива и здрава!Всичко друго е без значение!
Не знам какво се е случило с мозъма и очите ми, че съм виждала друго, но съвсем реално си мислех, че вчера ми е примерно 14-15 ден.