Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изискванията за балообразувание в българските университети, включително Софийския университет?
Какви са изискванията за балообразуване в Медицинския университет - София?
Какви са изискванията за балообразувание в чужбина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изискванията за балообразувание в българските университети, включително Софийския университет?
В Софийския университет балообразуванието за придобиване на образователно-квалификационна степен 'бакалавър' се определя от оценките по предмети, които имат отношение към избраната специалност, изучавана във висшето учебно заведение. Например, балът включва оценки, свързани с избраната специалност. Изпитванията за бал в българските университети варират според специалността. Например, за медицина, дентална медицина и фармация в МУ София балът се формира от оценките по биология и химия от държавни зрелостни изпити или диплома за средно образование, както и от удвоените оценки от конкурсните изпити по биология и химия. Максималният бал е 36, а минималният за участие в класирането е 24.
-
Какви са изискванията за балообразуване в Медицинския университет - София?
В Медицинския университет - София, балът за класиране в специалностите медицина, дентална медицина и фармация се образува от оценките по биология и химия от държавните зрелостни изпити или от дипломата за средно образование, както и от удвоените оценки от конкурсните изпити по биология и химия. Максималният бал е 36, а минималният за участие в класирането е 24.
-
Какви са изискванията за балообразувание в чужбина?
Изискванията за балообразувание в чужбина могат да варират в зависимост от университета и страната. Например, за приемане в LMU Мюнхен, класирането се основава на общия успех от дипломата за средно образование, като се вземат предвид и оценките по физическо възпитание от всички години на гимназията.
-
Какви са мненията относно формирането на класа и физическото възпитание в училище?
-
Какви са стандартите за физическо в 2-3 клас?
още не съм оправила телевизора. Ще станат 7 или 8 месеца вече без гадния Дисни.
не знам
От кабелната бяха спря ли детските канали, но скоро пак ги пуснаха. Моят доста се ровичка така ,че при нас паролите не важат. Заплашила съм , че ще я спря телевизията и за сега ми вярват и се ограничават.

(сякаш някой ще му види възела).

Ни-що не е чел, нито е преговарял моят младеж...