Осми клас съм вече аз :D Тема 31.

• 36 361
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
Успех на гимназистите ни!
Да са живи и здрави, да имат прекрасни учители, готини съученици и съученички  Laughing, да създадат хубави и трайни приятелства, да имат щастливи и незабравими гимназиални години!

Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover

Peace На добър час!

# 481
  • Варна
На добър час на порасналите ни деца! Heart Eyes

# 482
Нека всички тийнове имат най-прекрасните гимназиални години и да срещнат приятели за цял живот! Да са ни живи и здрави!

# 483
Ух как тайничко им завиждам  Crazy

Успех на нашите прекрасни деца, нека след 5 години ни зарадват така, както през тази  Peace
и да си останат все така добрички  Heart Eyes

# 484
НА ДОБЪР ЧАС!!!

# 485
Попътен вятър на децата ни! Живи и здрави да са!

# 486
Утре вечер отчет по градове  Laughing

# 487
Успех и от мен на порасналите ни деца! Положиха много усилия, за да стигнат дотук; дано да продължават все така  Grinning

Понеже знам, че сме много в темата - успех и на бъдещите първокласници - братчета и сестричета на осмокласниците. Да бъдат поне толкова успешни, колкото братята и сестрите си   bouquet

# 488
  • София
Успех и много незабравими моменти на гимназистите и от мен Hug. Здраве, любов и късмет на семействата им. Моето момиче чака с нетърпение първия учебен ден. Дано запази този ентусиазъм през всичките пет години, които й предстоят в гимназията.

# 489
  • София
Нашите бяха на лагер и се запознаха с доста деца, после се срещаха няколко пъти,бяха на малко математика в НПМГ и сега си спинкат и не се вълнуват много-много май  Wink
И от мен УСПЕШНА И ПОЛЗОТВОРНА ГОДИНА, МИЛИ НАШИ ДЕЦА !!!!  Hug

# 490
 НА ДОБЪР ЧАС! newsm51

Нека  пожелаем на децата успешна и вълнуваща нова учебна година!Здраве и усмивки...А на родителите - удовлетворение от успехите на учениците!

# 491
Честит 1-ви учебен ден и успешна година на всички ученици - малки и големи!

# 492
  • Майничка
Лека, спорна и много наситена откъм приятели, хубави емоции и покорени върхове учебна година на всички ученици и родители!  bouquet

... При нас е задължително с дънки, панталон или пола с бизнес дължина ....

Последното ми хареса като формулировка. Joy

# 493
  • София
На добър час!  Hug

# 494
  • у дома
На добър час на порасналите ни деца! Нека да са ни живи и здрави и все така упорити и амбициозни  Hug!

Общи условия

Активация на акаунт