Осми клас съм вече аз :D Тема 31.

• 36 356
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
  • София и там където не се пуши
По-гадно е да те наръсят с настъргани моркови Wink

Това си извратеност на децата. Идеята е да му дадеш морков или зеле, а не да го замерваш.

# 511
  • Майничка
Всъщност, чух идеята от майка на деветокласник, с аргумента "Да не изкарате нечие око!"

# 512
  • София
И в НПМГ имаше обстрел - зайците отговориха и се обърна на война  Laughing в това време директорката си говори ,децата се замерят  Joy

# 513
Здравейте, честит първи учебен ден на всички ученици и техните майки HugПожелавам една успешна година на чудесните ни деца Hug
В нашата гимназия днес не е имало моркови, ама те май са характерни за езиковите гимназии, ние сме по изкуствата LaughingОбаче пък моята щерка май се оказва в един клас с децата на две други майки от темата, я кажете такова съвпадение на какво прилича Wink
Боби, мечтица, HugЩе се виждаме по родителски срещи искат или не Joy

# 514
  • София
Някоя добра и умеятна душа ако иска да промени част от заглавието на темата..

# 515
Момичета, хич не ща в този хубав ден, обаче... аз пак по темата, по която се вълнувам от три дни.
Моето момиче ми разказа, по данни на нейни приятели във Втора английска - един клас с 33, един - с 32 и един с 31. А там квотите бяха по 26. Продължавам да смятам, че е дълбоко нечестно спрямо тези, които не бяха приети за малко... 

# 516
  • my own world....
В НПМГ винаги се представят достойно откъм морковена война  Laughing И зайците не се дават никога - веднага отвръщат на огъня. Купон.

Учебната година на НГДЕК я открихме в аулата на Софийския университет и предвид обстановката, никой никого не замери с нищо. За сметка на това големите много галантно подариха моркови на зайчетата  Flutter 

Нека годината е успешна и пълна с нови приятели и нови знания!

Както мамите с по-големи деца знаят - предстоят времена, в които на никой не му се учи, споко - временно е  Sunglasses

# 517
  • в полите на Балкана
Успешна учебна година на децата ни! Да са здрави,с хъс да постигат целите си и да намерят нови приятели!

# 518
  • София
Да са ни живи и здрави децата!Успех в новите училища, новата среда, новите съученици и новите учители!
Моето още не се е прибрало от откриването, което ме навява на мисълта, че нещата вървят на добре! Simple Smile...............или пък не!?......... Simple Smile
Като имам повече инфо - ще пиша!

# 519
Морковен обстрел имаше и в нашето школо. Като свършиха официалните речи, като по команда към лагера на подготваците полетя градушка от моркови. Ако ви кажа, 1е не ме уцелиха, не ми вярвайте  Laughing. Ни учители бяха пощадени, ни деца, ни родители. Зайците обаче решиха да отвръщат на удара и за известно време се водеше ожесточена престрелка. После, изведнъж, като по команда всичко утихна и дванадесетокласниците се втурнаха с цветя към подготваците - на всяко подариха по цвете,  а после - хванали за ръка по едно зайче ги поведоха към входа на училището. През цялото това време от уредбата гърмеше " Един неразделен клас...", "Клетва" и други сърцераздиращи песни от които родителите се умиляваха и току забърсваха по някоя сълзасъс свободната си ръка ( другата служеше за да ги брани от морковената атака). Беше трогателно!

# 520
  • София
Хей, банда:) Честита и успешна нова учебна година!
Да е здрава, децата да научат много нови неща, да промъцат на чуждия език (тези, които са в ЕГ), да попаднат в добри класове и на добри учители:)

# 521
  • I want it all and I want it now.
Помолих ,модератора да смени заглавието на темата.  Peace

# 522
Успех на всички дечица, на техните майки и бащи, които все забравяте в поздравите Crossing Arms

Прочетох в по-задните страници за "парашутистите" . За голямо съжаление и аз разбрах за подобни случаи, очевидно нещо безконтролно се случва след края на кампанията и в последните месеци на ваканцията.
Крайно съм огорчен, че отново системата допуска някой да получи нещо, което по заслуги, труд и усилия се полага на друг или най-малкото на него не му се полага. И вярвам, че това може лесно да се пресече само с една справка пред РИО и разследване на всеки случай за приети над бройката деца или такива, които не са фигурирали в крайните списъци с класиране. Но трябва воля, желание и морал.

Както и да е, да не помрачаваме този прекрасен дъждовен първи учебен ден, дано ни е по вода ! Wink

# 523
Благодаря момичета за хубавите думи!  bouquet
И в ОМГ имаше морковен обстрел, в един момент от всички страни.
Все още не знаем с кои учебници ще учат децата, всеки учител, след като влезе в час, ще си каже предпочитанията.И така всеки ден ще ходим на книжарница или борса за по 2,3 учебника. Отново съм спокойна и си омкам.
И нашата паралелка се е сдобила в последния момент с една бройка отгоре, сега са 29 деца.
Успешна и изпълнена с хубави моменти първа учебна година на порасналите ни деца! Grinning

# 524
  • гр.София
 Успешна учебна година и от нас!
Голямо обикаляне и срещи с деца от стария клас са имали. А снощи едва  заспа от емоции.

Общи условия

Активация на акаунт