Отговори
# 165
# 166
  • Още у мъглата ...

Ти ся нещо намекваш ли  newsm78
Нъл ша ходиш на мореее  Laughing  Joy

# 167
  • Пловдив
Едва успявам да ви следвам.

# 168
# 169
  • София
Габче не бее, ти пък  Mr. Green то пише мишки, не диспансерче  Naughty  Mr. Green  Joy Joy Joy Joy Joy
никога не бих казала такова нещоооо, нали сте ми дружкиииии  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 170
# 171
  • Още у мъглата ...
Моля ви забележете последния коментар
Скрит текст:
гюзел била снимката  Sick Sick Sick  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire  smile3515 newsm61

Ух, е не мога да ги вържа и това си е  ooooh! Като закърпено ми е  Rolling Eyes

# 172
  • София
Едва успявам да ви следвам.

Wink ще свикнеш, или бързо влизаш в крак с темпото или гориш, както се казва в една реклама на Престиж  Mr. Green  Joy Joy Joy Joy Joy

# 173
Тука ще вали ли или само ще гърми тъй де светка се ама аз съм си надула музиката и всичко ми е на макс.

# 174
# 175
  • София

Айде де, запоичнахме ли поздравителния концерт  Mr. Green аз само това чакам, от сега съм се разкупонджиивили  Mr. Green  Joy

Егато думата измислих обаче  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy какво ли значи, кажете, че аз не знам  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 176
  • Още у мъглата ...
Габче не бее, ти пък  Mr. Green то пише мишки, не диспансерче  Naughty  Mr. Green  Joy Joy Joy Joy Joy
никога не бих казала такова нещоооо, нали сте ми дружкиииии  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Абе да тичаме напред по страниците, измайтапих се  Joy Joy Joy
  love001
 Hug Hug Hug Hug

# 177
  • в подножието на планината
Моля ви забележете последния коментар
Скрит текст:
гюзел била снимката  Sick Sick Sick  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire  smile3515 newsm61

Ух, е не мога да ги вържа и това си е  ooooh! Като закърпено ми е  Rolling Eyes

Оф, и аз съм тъй... ooooh! ама ще трябва да се свиква, ако искаме да гледаме... Rolling Eyes

# 178
# 179
  • Пловдив
Момичета, простете че нахълтвам в темата, но линкът за 21 серия с бг аудио,  който е даден в първа станица на темата, не е ли всъщност за 20та?

Общи условия

Активация на акаунт